- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
AYYY ne güzel bi pozisyondur o ): bak nasılda canım çekti şimdi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AYYY ne güzel bi pozisyondur o ): bak nasılda canım çekti şimdi.
Daha yeni ogrendin cnm dur bakalim yükselir insalalhh sen gribi atlatmaya bakaldım düşük biraz tekrar yapıcaz iki gün sonra![]()
inşallah kuzum yaa inşallah bi atlata bilsem gribi şimdilik iyiyim dünden daha iyiyim ilaç kullanıoruz tutunması için bakalm inş..Daha yeni ogrendin cnm dur bakalim yükselir insalalhh sen gribi atlatmaya bak
Cnm
cnm sana belirtileri dinlemeyi yasaklıyorumsen test yaptın negatif çıktı regl gelecek gibi düşün sonra bebek gelirse büyük süpriz inşallah da öyle olur
ay ben bide ing kursuna başladım (kafam dagılsın bebeğe yogunlaşmıyım die)aksam iş çıkısı kursa gidecem hafta da 3 gün :) iş çıkısı yorucu olsada güzel oluyo en azındanIki is yapiyorum heri gelip aynı pozisyona. Ya sabh az uyudum gözüm yayakta.
Eve gidince kosarak pozisyon al cnm
![]()
Aaa canim ne iyi etmissin cok guzel oluray ben bide ing kursuna başladım (kafam dagılsın bebeğe yogunlaşmıyım die)aksam iş çıkısı kursa gidecem hafta da 3 gün :) iş çıkısı yorucu olsada güzel oluyo en azından![]()
Atlatirsin canim. Bitki ve meyve destegi yap kendine :) komsu olsaydik snaa gizel bi meyve tabagi hazirlardiminşallah kuzum yaa inşallah bi atlata bilsem gribi şimdilik iyiyim dünden daha iyiyim ilaç kullanıoruz tutunması için bakalm inş..
benim kursum bide akşam kursu aksam 18:00-21:00 arası artık ewe gidene kadar 22:00 ı bulur :) yok derslerdi yok kursu işti derken bebek düşüncesini çıkarmıs olurum baya aklımdan .:)Aaa canim ne iyi etmissin cok guzel olurbasarilar dilerim
bende bi kursa yazilmak istiyorum esim sorun yaratiyor
pis kiskanc sanki beni yiyecekler kuran kursuna bile gitmeme razi olmadi
![]()
oyy çok saolasın yaaa varya komşu olaydık kankada olurduk nasip dielim :)Atlatirsin canim. Bitki ve meyve destegi yap kendine :) komsu olsaydik snaa gizel bi meyve tabagi hazirlardim![]()
AMİNN CNMM DİLİNE SAĞLIK BU AY BUKADAR BELİRTİ VARKEN DUALARA ÇOK İHTİYACIM VARDESIGNER27 cnm duanı okudum Rabbim kabul etsin
Inşallah pozitif görürsün sen den alpi de ümitliyim bu ay kendimden değil hiç belirti yok hala dpo7 deyimAMİNN CNMM DİLİNE SAĞLIK BU AY BUKADAR BELİRTİ VARKEN DUALARA ÇOK İHTİYACIM VAR![]()
Hadi bismillah yap bakalım neler neler cıkacak o güzel ellerindenAlpiiii canimm ip ve tig aldim .deneme amacli olsun bu pembis ip aldim guzel olursa ark dogm yapti onun bebegine hediye edicem![]()
CNM KASIKTA BATMA SEYİRME.YÜZÜMDE NORMALDE HİÇ ÇIKMAYAN SİVİLCE MİDEMDE EKŞİME SİNDİRİM SKINTISI HAFİF BULANTI,AĞZIMDA KURULUK,YUMURTLAMADAN 6 GÜN SONRA LEKELENME, BUNLARIN HEPSİ YA PSİKOLOJİK YADA BAŞKA BİŞİ VAR ANLAMADIMInşallah pozitif görürsün sen den alpi de ümitliyim bu ay kendimden değil hiç belirti yok hala dpo7 deyim
Benim belirtiler basladı yaInşallah pozitif görürsün sen den alpi de ümitliyim bu ay kendimden değil hiç belirti yok hala dpo7 deyim
Ay ne güzel :))CNM KASIKTA BATMA SEYİRME.YÜZÜMDE NORMALDE HİÇ ÇIKMAYAN SİVİLCE MİDEMDE EKŞİME SİNDİRİM SKINTISI HAFİF BULANTI,AĞZIMDA KURULUK,YUMURTLAMADAN 6 GÜN SONRA LEKELENME, BUNLARIN HEPSİ YA PSİKOLOJİK YADA BAŞKA BİŞİ VAR ANLAMADIM
aynı zamanda hamilelik öncesi olan belirtiler:)Benim belirtiler basladı yakarnım cok ağrıyor ve sivilceler cıktı ates basıyor hepsı regl öncesı olan seyler ..
![]()
Bencede kiz calismaya vakit kalmiyo heebenim kursum bide akşam kursu aksam 18:00-21:00 arası artık ewe gidene kadar 22:00 ı bulur :) yok derslerdi yok kursu işti derken bebek düşüncesini çıkarmıs olurum baya aklımdan .:)
oyy çok saolasın yaaa varya komşu olaydık kankada olurduk nasip dielim :)![]()