• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Allah Razı olsun cnm evet göbekten iğne:KK43: inşallah sende güzel haberler getirirsin bize
Kan verdim 11:30 gibi çıkar inşallah
Allah yardimcin olsun cnm .anne olmak eskiisndende zor artik hem maddi hem manevi olarak. Insallahh yukselmistir cnm .benim buyudugunu sanmiyirum cnm yaa bugun tee kacinci gun oldu artik bu yumoşlar bana bebek olmazda kist olmasa bari

Cok mu zor :KK42: Allah yardimcimiz olsun bende korkuyorum ondan ama yapacak bisi yok dik batir kolonya ile sil ve elinle tut diyorlardi yapacagin bolgeyi .. Doktor mu verdi kese gorunmeden tehlikeliymis oyle diyorlardi hep .. Senin kese normal gorundu mu
Evet netten baktım nasıl Yapılıyor.biraz kastım kendimi sanırım tansiyonum düştü iğneden sonra bayılacak gibi oldum:( cnm henüz sağlıklı kese görülmedi umarım görülür o gördüğüne kesin Tanı koyamadı.ben dün mesaj attım iğneye aspirine başlayım mı diye.ben Çarşamba değerden sonra başlarız diye düşünmüştüm dedi iğneye başla ama aspirin Kalsın dedi dedi.ateş topiğinden bir arkadaş ta. Da pıhtılaşma var ona Dr kan da hcg çıkar çıkmaz başla keseyi Gören'e kadar çok geç olabilir Demiş Dr.bilmiyorum ki cnm kafam çok Karışık değer kötü çıkarsa bugün belki iğneyi kes der Dr bilmiyorum ki

Evet netten baktım nasıl Yapılıyor.biraz kastım kendimi sanırım tansiyonum düştü iğneden sonra bayılacak gibi oldum:KK43: cnm henüz sağlıklı kese görülmedi umarım görülür o gördüğüne kesin Tanı koyamadı.ben dün mesaj attım iğneye aspirine başlayım mı diye.ben Çarşamba değerden sonra başlarız diye düşünmüştüm dedi iğneye başla ama aspirin Kalsın dedi dedi.ateş topiğinden bir arkadaş ta. Da pıhtılaşma var ona Dr kan da hcg çıkar çıkmaz başla keseyi Gören'e kadar çok geç olabilir Demiş Dr.bilmiyorum ki cnm kafam çok Karışık değer kötü çıkarsa bugün belki iğneyi kes der Dr bilmiyorum ki
allahın izniyle herşey güzel olacak merak etme sen stress yapma yapsakta yapmasakta herşey olacağına varıyor cnm.

günaydın kızlar ayın 26sında adet olmam gerekiyordu bu gün 28i hala tık yok şoklardayım ne bi belirti ne bi ağrı da yok.hatta bu ay korunduk tek korunmasız ilişkimiz adete 7-8 gün kala oldu yum.dönemi geçti diye öle bi kaçamak yaptık...yani hamile değilimdir muhtemelen de kistten şüpheleniyorum kist olunca ağrı oluyor mu adet gecikiyor mu ???

10731574_561163047348808_842011549_n.jpg

Dua listemiz:
  1. -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 21
  2. -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 21
  3. -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 25
  4. -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
  5. -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 21
  6. -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 40 okundu
  7. -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 21
  8. -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 22 okundu
  9. -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 26 okundu
  10. -> 04.11.: Saadetim33 -> 21
  11. -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 30 okundu
  12. -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 20
  13. -> 08.11.: cornella -> mazeretli
  14. -> 09.11.: sassenachen (Bilge) -> bildirimde bulunmadi

Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 163
Eksik: 150
Kumbara: 85

Kizlar @Sassenachen bildirim yapmadigi icin benim icin okuyacaklarini kumbaradan tamamladim. Bu tur ona sayi vermiyorum.

Bebeğim duanı okudum Allah kabul etsin gönlüne göre versin inşallah:KK45:
Allah razi olsun canim, cümlemizin insallah :KK68:

Hayırlı haberlerini bekliyoruzz cnm bugun. Duanı okudum allah kabul etsin inşallah...
Kuzum kac tane okudun?

Allah Razı olsun cnm E-brulim E-brulim cnm kendime 22 okudu m
Amin ecmain canim :KK200: Hayirli haberlerini bekliyorum...

E-brulim E-brulim cnim vesonun duasini okudum :KK66:
Allah kabul etsin canim, sen kac okudun?

günaydın hanımlar :KK68: 30 tane okudum
Agzina saglik canim :KK60:

Veson Veson canım duanı okudum Allah kabul etsin güzel bir hamilelik nasip etsin :nazar::KK60:
E-brulim E-brulim canım ben 40 tane okudum Allah kabul etsin...birazdan okula gidecem bugün giremem belki sabahtan okudum....:nazar::KK60:
Agzina saglik Leylosum :KK37: Rabbim dilimizi duasiz birakmasin :KK36:

10731574_561163047348808_842011549_n.jpg

Dua listemiz:
  1. -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 21
  2. -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 21
  3. -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 25
  4. -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
  5. -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 21
  6. -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 40 okundu
  7. -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 21
  8. -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 21
  9. -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 26 okundu
  10. -> 04.11.: Saadetim33 -> 21
  11. -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 30 okundu
  12. -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 21
  13. -> 08.11.: cornella -> mazeretli
  14. -> 09.11.: sassenachen (Bilge) -> bildirimde bulunmadi

Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 141
Eksik: 172
Kumbara: 85

Kizlar @Sassenachen bildirim yapmadigi icin benim icin okuyacaklarini kumbaradan tamamladim. Bu tur ona sayi vermiyorum.

Allah razi olsun canim, cümlemizin insallah :KK68:

Kuzum kac tane okudun?

Amin ecmain canim :KK200: Hayirli haberlerini bekliyorum...

Allah kabul etsin canim, sen kac okudun?

Agzina saglik canim :KK60:

Agzina saglik Leylosum :KK37: Rabbim dilimizi duasiz birakmasin :KK36:
cnmm 22 tane okudumm eksik kalırsa yine okurum ben akşama

Evet netten baktım nasıl Yapılıyor.biraz kastım kendimi sanırım tansiyonum düştü iğneden sonra bayılacak gibi oldum:KK43: cnm henüz sağlıklı kese görülmedi umarım görülür o gördüğüne kesin Tanı koyamadı.ben dün mesaj attım iğneye aspirine başlayım mı diye.ben Çarşamba değerden sonra başlarız diye düşünmüştüm dedi iğneye başla ama aspirin Kalsın dedi dedi.ateş topiğinden bir arkadaş ta. Da pıhtılaşma var ona Dr kan da hcg çıkar çıkmaz başla keseyi Gören'e kadar çok geç olabilir Demiş Dr.bilmiyorum ki cnm kafam çok Karışık değer kötü çıkarsa bugün belki iğneyi kes der Dr bilmiyorum ki
Doktor bana seninki dusuge neden olmaz ama baslariz her ihtimale karsi demisti .. senin doktor pihtilasma testinde ne demisti ? Dis gebelik olursa tehlikeliymis igne ondan sordum doktorla irtibattaysan sıkıntı olmaz canim ;) yoksa bizim gibi ugrasanlar da baslayip igneye adet olunca kesiyorlar her doktorun yontemi farkli .. Iyi haberler alirsin insallah .. belirtin vs var mi

ATTINMI CNM SEN SONUÇLARI AA NEDDEN BENİM GÖZÜMDEN KAÇTI :KK43:
Önemli degil canim :KK60:
Sperm sayısı (ml): 7.5 milyon
Toplam: 54 milyon
WHO A: 16%
WHO B: 19%
Morfoloji normal: 11%

Birde bir sorum var, hamile olunca rahim ne zaman sertlesmeye/kalinlasmaya basliyor?

Back
X