- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
akıntıların çoğaldı yumurtlamaya yakınsın ondan böle cnm o ıslaklık spermciklerin rahme hızlıca ulaşmasını sağlıyor:)Bencede
Bencede . Sureklide islaklik hissediyorum ne rutubetli bi organ bu
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akıntıların çoğaldı yumurtlamaya yakınsın ondan böle cnm o ıslaklık spermciklerin rahme hızlıca ulaşmasını sağlıyor:)Bencede
Bencede . Sureklide islaklik hissediyorum ne rutubetli bi organ bu
![]()
Allah yardimcin olsun cnm .anne olmak eskiisndende zor artik hem maddi hem manevi olarak. Insallahh yukselmistir cnm .benim buyudugunu sanmiyirum cnm yaa bugun tee kacinci gun oldu artik bu yumoşlar bana bebek olmazda kist olmasa bariAllah Razı olsun cnm evet göbekten iğneinşallah sende güzel haberler getirirsin bize
Kan verdim 11:30 gibi çıkar inşallah
Bu gece artik ulassin su spermler bu rahmeakıntıların çoğaldı yumurtlamaya yakınsın ondan böle cnm o ıslaklık spermciklerin rahme hızlıca ulaşmasını sağlıyor:)
Evet netten baktım nasıl Yapılıyor.biraz kastım kendimi sanırım tansiyonum düştü iğneden sonra bayılacak gibi oldumCok mu zorAllah yardimcimiz olsun bende korkuyorum ondan ama yapacak bisi yok dik batir kolonya ile sil ve elinle tut diyorlardi yapacagin bolgeyi .. Doktor mu verdi kese gorunmeden tehlikeliymis oyle diyorlardi hep .. Senin kese normal gorundu mu
ay bu durummm çok garip yaaa eşim hayatta girmezdi ilişkiye annesinin evinde:)Bu gece artik ulassin su spermler bu rahme. Kaynana evinde bebek yapcam
![]()
Iyi Şeyler olacakAllah yardimcin olsun cnm .anne olmak eskiisndende zor artik hem maddi hem manevi olarak. Insallahh yukselmistir cnm .benim buyudugunu sanmiyirum cnm yaa bugun tee kacinci gun oldu artik bu yumoşlar bana bebek olmazda kist olmasa bari
allahın izniyle herşey güzel olacak merak etme sen stress yapma yapsakta yapmasakta herşey olacağına varıyor cnm.Evet netten baktım nasıl Yapılıyor.biraz kastım kendimi sanırım tansiyonum düştü iğneden sonra bayılacak gibi oldumcnm henüz sağlıklı kese görülmedi umarım görülür o gördüğüne kesin Tanı koyamadı.ben dün mesaj attım iğneye aspirine başlayım mı diye.ben Çarşamba değerden sonra başlarız diye düşünmüştüm dedi iğneye başla ama aspirin Kalsın dedi dedi.ateş topiğinden bir arkadaş ta. Da pıhtılaşma var ona Dr kan da hcg çıkar çıkmaz başla keseyi Gören'e kadar çok geç olabilir Demiş Dr.bilmiyorum ki cnm kafam çok Karışık değer kötü çıkarsa bugün belki iğneyi kes der Dr bilmiyorum ki
Hahahah benimkide tamamen fantazi olarak dusunuyoay bu durummm çok garip yaaa eşim hayatta girmezdi ilişkiye annesinin evinde:)
Insallahh canimmIyi Şeyler olacak
canım yeni gördüm hamileymişsin çok sevindim :) Rabbim kollarına almayı da nasip etsin yavrunu inşIyi Şeyler olacak
Allah razi olsun canim, cümlemizin insallahBebeğim duanı okudum Allah kabul etsin gönlüne göre versin inşallah![]()
Kuzum kac tane okudun?Hayırlı haberlerini bekliyoruzz cnm bugun. Duanı okudum allah kabul etsin inşallah...
Amin ecmain canimAllah Razı olsun cnmE-brulim cnm kendime 22 okudu m
Allah kabul etsin canim, sen kac okudun?
Agzina saglik canimgünaydın hanımlar30 tane okudum
Agzina saglik Leylosum
cnmm 22 tane okudumm eksik kalırsa yine okurum ben akşama![]()
Dua listemiz:
- -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 21
- -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 21
- -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 25
- -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
- -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> 21
- -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 40 okundu
- -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 21
- -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 21
- -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> 26 okundu
- -> 04.11.: Saadetim33 -> 21
- -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 30 okundu
- -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 21
- -> 08.11.: cornella -> mazeretli
- -> 09.11.: sassenachen (Bilge) -> bildirimde bulunmadi
Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 141
Eksik: 172
Kumbara: 85
Kizlar @Sassenachen bildirim yapmadigi icin benim icin okuyacaklarini kumbaradan tamamladim. Bu tur ona sayi vermiyorum.
Allah razi olsun canim, cümlemizin insallah
Kuzum kac tane okudun?
Amin ecmain canimHayirli haberlerini bekliyorum...
Allah kabul etsin canim, sen kac okudun?
Agzina saglik canim
Agzina saglik LeylosumRabbim dilimizi duasiz birakmasin
![]()
Gerek yok bitanem ben sayilari dagitmak icin sordum. 22 yeterlicnmm 22 tane okudumm eksik kalırsa yine okurum ben akşama
ATTINMI CNM SEN SONUÇLARI AA NEDDEN BENİM GÖZÜMDEN KAÇTIGerek yok bitanem ben sayilari dagitmak icin sordum. 22 yeterli
Kuzum benim sonuclara hala bir sey demedin?
Doktor bana seninki dusuge neden olmaz ama baslariz her ihtimale karsi demisti .. senin doktor pihtilasma testinde ne demisti ? Dis gebelik olursa tehlikeliymis igne ondan sordum doktorla irtibattaysan sıkıntı olmaz canimEvet netten baktım nasıl Yapılıyor.biraz kastım kendimi sanırım tansiyonum düştü iğneden sonra bayılacak gibi oldumcnm henüz sağlıklı kese görülmedi umarım görülür o gördüğüne kesin Tanı koyamadı.ben dün mesaj attım iğneye aspirine başlayım mı diye.ben Çarşamba değerden sonra başlarız diye düşünmüştüm dedi iğneye başla ama aspirin Kalsın dedi dedi.ateş topiğinden bir arkadaş ta. Da pıhtılaşma var ona Dr kan da hcg çıkar çıkmaz başla keseyi Gören'e kadar çok geç olabilir Demiş Dr.bilmiyorum ki cnm kafam çok Karışık değer kötü çıkarsa bugün belki iğneyi kes der Dr bilmiyorum ki
Önemli degil canimATTINMI CNM SEN SONUÇLARI AA NEDDEN BENİM GÖZÜMDEN KAÇTI![]()
Kiz kac kere sordu sanaATTINMI CNM SEN SONUÇLARI AA NEDDEN BENİM GÖZÜMDEN KAÇTI![]()
Hepimiz biraz leylayizKiz kac kere sordu sanaseni etiketledi sende tık yok dedim heralde uzmanlik alani buraya kadarmis
![]()