- 6 Kasım 2014
- 3.809
- 5.622
- 158
- 38
aminnn cnm ne zaman test yapacaksınRabbim bize de nasip etsin hayirlisiyla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminnn cnm ne zaman test yapacaksınRabbim bize de nasip etsin hayirlisiyla
Pazartesi gülüm... vakit daraldikca bende darlaniyorum :)aminnn cnm ne zaman test yapacaksın
darlanma canım benimm sakin oll.. bende adet olmayı bekliyorum daha çok var 11 gün:) nasıl olsa adet olacam ne diye skıntı yapayım. ben bu ay cidden tevekkül sahibi oldum ebrum kendime inanamıyorum herzaman deriz tevekkül edelim bilmmene hep dua ediyoruz ama biyanımızda sürekli beklemekte sabırsızlanmakta bu ay hiç öle bişi yok içimde duamı ediyorummm allaha braktım ben artık elimden ne geliyosa şuzamana kadar çok şey denedim vardır rabbimin bi bildiği.... size bu duyguyu öneriyorum başarmak çok zor ama bu ay nedense böle hissediyorum.Pazartesi gülüm... vakit daraldikca bende darlaniyorum :)
Ağzına sağlık gülüm
Aslinda bende adeti bekliyorum diyebilirim :)darlanma canım benimm sakin oll.. bende adet olmayı bekliyorum daha çok var 11 gün:) nasıl olsa adet olacam ne diye skıntı yapayım. ben bu ay cidden tevekkül sahibi oldum ebrum kendime inanamıyorum herzaman deriz tevekkül edelim bilmmene hep dua ediyoruz ama biyanımızda sürekli beklemekte sabırsızlanmakta bu ay hiç öle bişi yok içimde duamı ediyorummm allaha braktım ben artık elimden ne geliyosa şuzamana kadar çok şey denedim vardır rabbimin bi bildiği.... size bu duyguyu öneriyorum başarmak çok zor ama bu ay nedense böle hissediyorum.
rabbim hayırlıısnı versinn ebrumm sizlere bişi anlatmak istiyorum.ablamın eltisinin arkadaşı var eşi azospermi hiç sperm yok menide 1 tane bileAslinda bende adeti bekliyorum diyebilirim :)
Semam tevekkülün sonsuz olsun insallah... Bu bence cok pozitif bir sey ve seni ümitlendirmek istemem ama bebeginin gelecegine dair bir isaret olabilir :)
Amin insallah balim ♥rabbim hayırlıısnı versinn ebrumm sizlere bişi anlatmak istiyorum.ablamın eltisinin arkadaşı var eşi azospermi hiç sperm yok menide 1 tane biletese yöntemi ile sperm çıkarmayı denemişler 1 tane bile hücre çıkmamış
doktorun boşyere paranızıharcamayın imkansız demiş:
tek çare kıbrısta sperm donasyonu demiş.kıbrısa gidip yaptırdılar birtane sağlıklı bebekleri olmuş anneye babaya hiç benzemiyor tabi:) kız tüp bebek tedavisi ve haliyle gebelikte bağışıklığın baskılanması ve hormonlarda biaraya gelince uyumakta olan hastalığı ortaya çıkmış
4.evre lenf kanseri
doktor tüp bebek tedavisi yapmış bu hastalığı demiş. olaya bakarmısınız kız diyoumuş bebeğim doğdu sevinemedim ben bile bakamadım ona hep ailem baktı hastanelerden çıkamadımki demiş.rabbim kısmet etmediyse vardır bi bildiği en doğrusnu o bilir demekki o hastalığa yakalanacakmışki nasip etmemiş
böle hikayelerden çok fazla ders çıkarıyorum sizede yazıyorumki üzülmeyin die
M M_atruska için 25 tane okudum canım..Allahım kabul eylesin çok bekletmesin...313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
- -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 22
- -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 22
- -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 23
- -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
- -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> mazeretli
- -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 22
- -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 22
- -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 25 okundu
- -> 02.11.: blueblueEyes (Gülsah) -> 22
- -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> mazeretli
- -> 04.11.: Saadetim33 -> 22
- -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 45 okundu
- -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 22
- -> 07.11.: cornella (Tuğba) -> 22
- -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> 22
Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 92
Eksik: 221
Kumbara: 39
Günaydın canım. Okudum yazılanları da pek anlamadım o pozisyon ne işe yarıyor :)Günaydin kizlar ♡♡ Bu ay napiyoruz diz direk pozisyonuna geçiş yapiyoruzicimizde kalmasin basincli bir pozisyon gaz spermleri daha ileri itebilirim ..
![]()
Ağzına sağlık canım benim.hepimize Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Ayaklarimizi hava dikip bele yastik koyuyorduk ya spermler icerde kalsin diye .. hehh buda onun icin fakat yontem farkliGünaydın canım. Okudum yazılanları da pek anlamadım o pozisyon ne işe yarıyor :)
bilmiorum denemeye başlıucam bnde ...Hala sacma gibi geliyor nedense. Biz icimizde kalsin diye ugrasiyoruz dr popoyu havaya dikin diyor![]()
Ne sordun cnm doktoraselam kızlar
ultrason muayeneme girdim kan testi verdim değerlerime bakılcak tekrardan
sordum ilaç bu kadar etkilemez dedi
kan testini bekliorum 2 de çıkacak
amin saadetcim....Ağzına sağlık canım benim.hepimize Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah