• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Pazartesi gülüm... vakit daraldikca bende darlaniyorum :)
darlanma canım benimm sakin oll.. bende adet olmayı bekliyorum daha çok var 11 gün:) nasıl olsa adet olacam ne diye skıntı yapayım. ben bu ay cidden tevekkül sahibi oldum ebrum kendime inanamıyorum herzaman deriz tevekkül edelim bilmmene hep dua ediyoruz ama biyanımızda sürekli beklemekte sabırsızlanmakta bu ay hiç öle bişi yok içimde duamı ediyorummm allaha braktım ben artık elimden ne geliyosa şuzamana kadar çok şey denedim vardır rabbimin bi bildiği.... size bu duyguyu öneriyorum başarmak çok zor ama bu ay nedense böle hissediyorum.

darlanma canım benimm sakin oll.. bende adet olmayı bekliyorum daha çok var 11 gün:) nasıl olsa adet olacam ne diye skıntı yapayım. ben bu ay cidden tevekkül sahibi oldum ebrum kendime inanamıyorum herzaman deriz tevekkül edelim bilmmene hep dua ediyoruz ama biyanımızda sürekli beklemekte sabırsızlanmakta bu ay hiç öle bişi yok içimde duamı ediyorummm allaha braktım ben artık elimden ne geliyosa şuzamana kadar çok şey denedim vardır rabbimin bi bildiği.... size bu duyguyu öneriyorum başarmak çok zor ama bu ay nedense böle hissediyorum.
Aslinda bende adeti bekliyorum diyebilirim :)
Semam tevekkülün sonsuz olsun insallah... Bu bence cok pozitif bir sey ve seni ümitlendirmek istemem ama bebeginin gelecegine dair bir isaret olabilir :)

Aslinda bende adeti bekliyorum diyebilirim :)
Semam tevekkülün sonsuz olsun insallah... Bu bence cok pozitif bir sey ve seni ümitlendirmek istemem ama bebeginin gelecegine dair bir isaret olabilir :)
rabbim hayırlıısnı versinn ebrumm sizlere bişi anlatmak istiyorum.ablamın eltisinin arkadaşı var eşi azospermi hiç sperm yok menide 1 tane bile:( tese yöntemi ile sperm çıkarmayı denemişler 1 tane bile hücre çıkmamış:( doktorun boşyere paranızıharcamayın imkansız demiş::( tek çare kıbrısta sperm donasyonu demiş.kıbrısa gidip yaptırdılar birtane sağlıklı bebekleri olmuş anneye babaya hiç benzemiyor tabi:) kız tüp bebek tedavisi ve haliyle gebelikte bağışıklığın baskılanması ve hormonlarda biaraya gelince uyumakta olan hastalığı ortaya çıkmış:( 4.evre lenf kanseri:( doktor tüp bebek tedavisi yapmış bu hastalığı demiş. olaya bakarmısınız kız diyoumuş bebeğim doğdu sevinemedim ben bile bakamadım ona hep ailem baktı hastanelerden çıkamadımki demiş.rabbim kısmet etmediyse vardır bi bildiği en doğrusnu o bilir demekki o hastalığa yakalanacakmışki nasip etmemiş:( böle hikayelerden çok fazla ders çıkarıyorum sizede yazıyorumki üzülmeyin die

rabbim hayırlıısnı versinn ebrumm sizlere bişi anlatmak istiyorum.ablamın eltisinin arkadaşı var eşi azospermi hiç sperm yok menide 1 tane bile:KK43: tese yöntemi ile sperm çıkarmayı denemişler 1 tane bile hücre çıkmamış:KK43: doktorun boşyere paranızıharcamayın imkansız demiş::KK43: tek çare kıbrısta sperm donasyonu demiş.kıbrısa gidip yaptırdılar birtane sağlıklı bebekleri olmuş anneye babaya hiç benzemiyor tabi:) kız tüp bebek tedavisi ve haliyle gebelikte bağışıklığın baskılanması ve hormonlarda biaraya gelince uyumakta olan hastalığı ortaya çıkmış:KK43: 4.evre lenf kanseri:KK43: doktor tüp bebek tedavisi yapmış bu hastalığı demiş. olaya bakarmısınız kız diyoumuş bebeğim doğdu sevinemedim ben bile bakamadım ona hep ailem baktı hastanelerden çıkamadımki demiş.rabbim kısmet etmediyse vardır bi bildiği en doğrusnu o bilir demekki o hastalığa yakalanacakmışki nasip etmemiş:KK43: böle hikayelerden çok fazla ders çıkarıyorum sizede yazıyorumki üzülmeyin die
Amin insallah balim ♥
Tüylerim diken diken oldu... Allaha sükür imanimiz kuvvetli, Rabbim vermiyorsa vardir bunda bir hayir buna hepimiz inaniyoruz. Allah sifasini versin. Her zaman hayirlisini istemek önemli gülüm, kimi insan ne olursa olsun yeter ki olsun diyorlar ve sonuclari bu senin anlattigin olayda ki gibi olabiliyor. Allahim canimi alirsan al yeter ki cocugum olsun tarzinda cümleler kurmak cok yanlis. Dualarimizin kabul olacagi vakitin ne zaman oldugunu bilmedigimiz icin hep hayirli dileklerde bulunmamiz gerekir.

Günaydin kizlar ♡♡ Bu ay napiyoruz diz direk pozisyonuna geçiş yapiyoruz :KK70:icimizde kalmasin basincli bir pozisyon gaz spermleri daha ileri itebilirim ..:oops:

313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
  1. -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 22
  2. -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 22
  3. -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 23
  4. -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
  5. -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> mazeretli
  6. -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 22
  7. -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 22
  8. -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 25 okundu
  9. -> 02.11.: blueblueEyes (Gülsah) -> 22
  10. -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> mazeretli
  11. -> 04.11.: Saadetim33 -> 22
  12. -> 05.11.: lisaa04 (Gizem) -> 45 okundu
  13. -> 06.11.: hsevda (Hatice) -> 22
  14. -> 07.11.: cornella (Tuğba) -> 22
  15. -> 08.11.: sassenachen (Bilge) -> 22

Okunacak sayı: 313
Okunan sayı: 92
Eksik: 221

Kumbara: 39
M M_atruska için 25 tane okudum canım..Allahım kabul eylesin çok bekletmesin...:nazar:
:KK68:

Günaydin kizlar ♡♡ Bu ay napiyoruz diz direk pozisyonuna geçiş yapiyoruz :KK70:icimizde kalmasin basincli bir pozisyon gaz spermleri daha ileri itebilirim ..:oops:
Günaydın canım. Okudum yazılanları da pek anlamadım o pozisyon ne işe yarıyor :)

E-brulim E-brulim gülüm bende 22 dua 12 ihlas ve fatiha okudum.Allahım kabul eder inşallah dualarımızı

313 Ayete'l kürsi icin dua listemiz:
  1. -> 25.10.: altunn (Kübra) -> 22
  2. -> 26.10.: pink love (Kübra) -> 22
  3. -> 27.10.: E-brulim (Ebru) -> 22
  4. -> 28.10.: Veson (Tuğba) -> 22 okundu
  5. -> 29.10.: deeploneliness (Özlem) -> mazeretli
  6. -> 30.10.: LeYLa_21 (Leyla) -> 25 okundu
  7. -> 31.10.: Al_pi (Büşra) -> 22
  8. -> 01.11.: DESIGNER27 (Sema) -> 25 okundu
  9. -> 02.11.: blueblueEyes (Gülsah) -> 22
  10. -> 03.11.: -TubiSh- (Tuğba) -> mazeretli
  11. -> 04.11.: Saadetim33 -> 22 okundu