• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ben bisey yapimca hep onada goturuyordum bi kere oda bana kiymali makarna getirdi esim huylandi yemedi o huylaninca bende huylandim yiyemedim .bi kere yine bisey goturdum halilari kaldirmis icerisi nasil pis kokuyor sidik kokusu vardi . Hali yikicaktim falan dedi utandi oda.ben bunuda gorunce bida hep bisey vereceksem plastik tabakla verdim geri getirmesin diye . Simdide bi tencere asure getirdi bende bu cok bize dedim azcik aldim ayip olur diye :anneadayı::KK12: anam hamile ikon yanlislikla oldu :KK45:
Bebise yarasin ;) ayyy bende hic yiyemem birinden gelince yemek vs .. esim asla yemez :)

Ben gecen subatta 10 gun icinde dislerimi acil yaptirdim gebelik suphesi var diye .. disci durumu biliyordu o ay olmadi diger ay gebe kaldim neyse eylul ayinda esim icin disciye gidecegiz dedim ben gelmiyeyim utaniyorum simdi birsey derse hani cocuk olmadi mi vs diye :) dedim sorarsa bende utanmam anlatirim oldu dustu diye esim diyor ki yok yok gelme sen o zaman :))) yedi yabanci adam bi laf soyleyecek diye disciye gidemiyorum yahu

Allah seni iyi etsin emi.. yüzükoyun aşureyi yapmis töbe töbe
Tövbeler olsun :D

Ben bisey yapimca hep onada goturuyordum bi kere oda bana kiymali makarna getirdi esim huylandi yemedi o huylaninca bende huylandim yiyemedim .bi kere yine bisey goturdum halilari kaldirmis icerisi nasil pis kokuyor sidik kokusu vardi . Hali yikicaktim falan dedi utandi oda.ben bunuda gorunce bida hep bisey vereceksem plastik tabakla verdim geri getirmesin diye . Simdide bi tencere asure getirdi bende bu cok bize dedim azcik aldim ayip olur diye :anneadayı::KK12: anam hamile ikon yanlislikla oldu :KK45:
Yazik ya napsin kadincagiz belki tutamiyordur :(

Kendi degildi cnm tahminen hasta kizi var 26 yasindami ne o olabilir oda utandi bende utandim hemn ciktim yukari :KK43: Alah sifa versin
Ben temizligi pisligi vs bakmam gidince cayini icerim mecburen ama evde yapilan bisi varsa sagol karnim cok tok vs derim .. eve gelen yemegi vs de Allahim günah yazma der cöpe dökerim elimde degil .. Allah sifa versin canim cok zor hasta ile ugrasmak

Tanidik biri olsada yiyemiyorum hele evde kucuk cocuk varsa hic yiyemem elini filan sokmustur diye:KK48::KK62:
:KK53: bende iyyy cocuk elinden cok igrenirim her yere dokunuyolar mesela toplu bi ortam var dolma sariyoruz millet cocgunada yer aciyo hemen gozculuk yaparim her yapraga dokunmasin diye :KK45: bide kurabiye falan yapilirken. Misafirlikteyoz minik minik kurabiye yapmislar bunu oglum xxxx yapti pink ablasi dedi enaaaaa eline saglik dedim yemedim :KK45:

Ben temizligi pisligi vs bakmam gidince cayini icerim mecburen ama evde yapilan bisi varsa sagol karnim cok tok vs derim .. eve gelen yemegi vs de Allahim günah yazma der cöpe dökerim elimde degil .. Allah sifa versin canim cok zor hasta ile ugrasmak
O mecbur cnm mecbur iciliyor ama tiksinerek yiyip icinde agzim hemen yara oluyor. Amin cnm :KK43:. Allah saglikli sihatki hayirli evlat nasip etsin. Bu arada discidende cekinme :KK53: kimseyi ilgilendirmez :63:

O mecbur cnm mecbur iciliyor ama tiksinerek yiyip icinde agzim hemen yara oluyor. Amin cnm :KK43:. Allah saglikli sihatki hayirli evlat nasip etsin. Bu arada discidende cekinme :KK53: kimseyi ilgilendirmez :63:
Aminnn sabah o yaziyi okudum cok kotu oldum üzülmüycem hic kirmizilar gelince ..

Screenshot_2015-10-26-23-18-08.webp

Allah sifasini versin, yazik daha gencecik :KK43: üzüldüm
O kadarda sevecenki ebru bi gorsen. Bana ev görmeye geldiler. Aglamamak icin kendimi sika sika bi hal oldum ayy anne baakk halilar ne guzel koltuklar ne guzel dugun resimlerine bakmak istedi ne guzel diye seve seve bi hal oldu insallah bi bebeginiz olurda eviniz senlenir diyor . Ay nasil uzuldum cok akilli aslinda ama sorun ne bilmiyorum bisey tasiyamiyor tabagi bile :KK43:

O kadarda sevecenki ebru bi gorsen. Bana ev görmeye geldiler. Aglamamak icin kendimi sika sika bi hal oldum ayy anne baakk halilar ne guzel koltuklar ne guzel dugun resimlerine bakmak istedi ne guzel diye seve seve bi hal oldu insallah bi bebeginiz olurda eviniz senlenir diyor . Ay nasil uzuldum cok akilli aslinda ama sorun ne bilmiyorum bisey tasiyamiyor tabagi bile :KK43:
Rabbim yardimcisi olsun gülüm, cekenede zor bakanada... Allahim kimseyi elden ayaktan düsürmesin, bakima muhtac etmesin :(

Back
X