- 9 Temmuz 2015
- 7.723
- 10.442
- 168
Ilk tasindigimizda bana biz yasluyuk ayri yatiyoruz bazen is olursa birlikte yatiyoruz diyorduAllah seni iyi etsin emi.. yüzükoyun aşureyi yapmis töbe töbe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk tasindigimizda bana biz yasluyuk ayri yatiyoruz bazen is olursa birlikte yatiyoruz diyorduAllah seni iyi etsin emi.. yüzükoyun aşureyi yapmis töbe töbe
Bebise yarasinBen bisey yapimca hep onada goturuyordum bi kere oda bana kiymali makarna getirdi esim huylandi yemedi o huylaninca bende huylandim yiyemedim .bi kere yine bisey goturdum halilari kaldirmis icerisi nasil pis kokuyor sidik kokusu vardi . Hali yikicaktim falan dedi utandi oda.ben bunuda gorunce bida hep bisey vereceksem plastik tabakla verdim geri getirmesin diye . Simdide bi tencere asure getirdi bende bu cok bize dedim azcik aldim ayip olur diyeanam hamile ikon yanlislikla oldu
![]()
Ohhhs.. hala is oluyormuymusIlk tasindigimizda bana biz yasluyuk ayri yatiyoruz bazen is olursa birlikte yatiyoruz diyorducilgin sexi teyze
ay gülmemek icin zor tuttum kendimi
![]()
OluyomusOhhhs.. hala is oluyormuymus![]()
Tövbeler olsunAllah seni iyi etsin emi.. yüzükoyun aşureyi yapmis töbe töbe
Yazik ya napsin kadincagiz belki tutamiyordurBen bisey yapimca hep onada goturuyordum bi kere oda bana kiymali makarna getirdi esim huylandi yemedi o huylaninca bende huylandim yiyemedim .bi kere yine bisey goturdum halilari kaldirmis icerisi nasil pis kokuyor sidik kokusu vardi . Hali yikicaktim falan dedi utandi oda.ben bunuda gorunce bida hep bisey vereceksem plastik tabakla verdim geri getirmesin diye . Simdide bi tencere asure getirdi bende bu cok bize dedim azcik aldim ayip olur diyeanam hamile ikon yanlislikla oldu
![]()
Tanidik biri olsada yiyemiyorum hele evde kucuk cocuk varsa hic yiyemem elini filan sokmustur diyeOluyomus. Ben temizse yerimde boyle denk gelince kotu oldu yaa
![]()
o kadar cok mu igreniyorsun kiz?Tanidik biri olsada yiyemiyorum hele evde kucuk cocuk varsa hic yiyemem elini filan sokmustur diye![]()
Kendi degildi cnm tahminen hasta kizi var 26 yasindami ne o olabilir oda utandi bende utandim hemn ciktim yukariTövbeler olsun
Yazik ya napsin kadincagiz belki tutamiyordur![]()
Azcik fazla titizim bu konudao kadar cok mu igreniyorsun kiz?
Ben temizligi pisligi vs bakmam gidince cayini icerim mecburen ama evde yapilan bisi varsa sagol karnim cok tok vs derim .. eve gelen yemegi vs de Allahim günah yazma der cöpe dökerim elimde degil .. Allah sifa versin canim cok zor hasta ile ugrasmakKendi degildi cnm tahminen hasta kizi var 26 yasindami ne o olabilir oda utandi bende utandim hemn ciktim yukariAlah sifa versin
Tanidik biri olsada yiyemiyorum hele evde kucuk cocuk varsa hic yiyemem elini filan sokmustur diye![]()
O mecbur cnm mecbur iciliyor ama tiksinerek yiyip icinde agzim hemen yara oluyor. Amin cnmBen temizligi pisligi vs bakmam gidince cayini icerim mecburen ama evde yapilan bisi varsa sagol karnim cok tok vs derim .. eve gelen yemegi vs de Allahim günah yazma der cöpe dökerim elimde degil .. Allah sifa versin canim cok zor hasta ile ugrasmak
Allah sifasini versin, yazik daha gencecikKendi degildi cnm tahminen hasta kizi var 26 yasindami ne o olabilir oda utandi bende utandim hemn ciktim yukariAlah sifa versin
Aminnn sabah o yaziyi okudum cok kotu oldum üzülmüycem hic kirmizilar gelince ..O mecbur cnm mecbur iciliyor ama tiksinerek yiyip icinde agzim hemen yara oluyor. Amin cnm. Allah saglikli sihatki hayirli evlat nasip etsin. Bu arada discidende cekinme
kimseyi ilgilendirmez
![]()
O kadarda sevecenki ebru bi gorsen. Bana ev görmeye geldiler. Aglamamak icin kendimi sika sika bi hal oldum ayy anne baakk halilar ne guzel koltuklar ne guzel dugun resimlerine bakmak istedi ne guzel diye seve seve bi hal oldu insallah bi bebeginiz olurda eviniz senlenir diyor . Ay nasil uzuldum cok akilli aslinda ama sorun ne bilmiyorum bisey tasiyamiyor tabagi bileAllah sifasini versin, yazik daha genceciküzüldüm
Butun malzemeleri ortaya dokunce gozu korkmus
Rabbim yardimcisi olsun gülüm, cekenede zor bakanada... Allahim kimseyi elden ayaktan düsürmesin, bakima muhtac etmesinO kadarda sevecenki ebru bi gorsen. Bana ev görmeye geldiler. Aglamamak icin kendimi sika sika bi hal oldum ayy anne baakk halilar ne guzel koltuklar ne guzel dugun resimlerine bakmak istedi ne guzel diye seve seve bi hal oldu insallah bi bebeginiz olurda eviniz senlenir diyor . Ay nasil uzuldum cok akilli aslinda ama sorun ne bilmiyorum bisey tasiyamiyor tabagi bile![]()