her yer boyanıyor. imdaat.

ReinedelAmour

Euphoria
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
1.178
96
163
Kizlar saclarim artik kizil. Ancak havlu koymama rağmen , elbisem dahil kirmiziya boyanmiş.
Boyaları çıkartan bir formül biliyormusunuz ? Zor durumdayım. Acil yardim lütfen..

Kizlar saclarim artik kizil. Ancak havlu koymama rağmen , elbisem dahil kirmiziya boyanmiş.
Boyaları çıkartan bir formül biliyormusunuz ? Zor durumdayım. Acil yardim lütfen..

Arkadaşım Ariel'in renkliler ve beyazlar için ayrı sıvı detarjanları var ben ikisinide kullanıyorum ve gerçekten çok etkili istersen onu deneyebilirsin.

Dometosun renkliler için çamaşır suyu var renkliler için onu kullanabilirsin. Çok memnunuz biz dometosun renkliler için olan çamaşır suyundan. Birde annem saçını kızıla boyattığında tuzlu su ile yıkamıştı akması durmuştu tabi sizin için etkili olur mu bilemicem. Kolay gelsin.

Valla kizil sac guzel ama zahmetli.. Ama normal deterjanla yikayinca cikiyor benim öyleydi yani özel birsey kullanmadim :44:
Yagmurda filanda kalmamani tavsiye ederim :1::1:

Bir ara ben de kullandım kızıl cidden zor oluyor, ariel leke çıkarıcı ve beyazlar için deterjanıyla birlikte kullanırsanız havlular da renk kalmıyor :34:

Back
X