Her yerden engelledi :(

Tospik06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
305
153
53
Ankara
6 aylık bi iliskim vardi gecen cumartesi biraz tartistik ve bana karsi biraz sert oldugu icin ben de onu azarladim. Yani tartismamizda kim hakliydi diye sorarsaniz da bazen ben hakliyim diye kendimi ferahlatiyorum. Bazen de haksizmisim diye üzülüyorum kararsiz kaldim ikimizde de hata vardi yani bana göre. Ama zaten ben o beni whatsaptan falan engelledikten sonra normal mesajla özür diledim. Senin de hatalarin varken ben özür diliyorum çünkü sen degerlisin benim icin yazdim. Ordan da engelledi. Sonra instagramdan da ayni sey oldu ve ordan da engelledi. 5 gündür de hicbir sey yapmadim o da yapmadi tabi. Fakat tartismamiz bence o kadar büyük degildi. Sizce geri döner mi? Boslugunu cok hissediyorum umarim döner.
Tartışma sebebim: ben sahura kadar 12 den itibaren uyuyorum o uyumuyordu. Ben 12 de mesaj attim yattim. O saat 5 e kadar çevrimiçi olmasina ragmen mesajima bakmamis bile. Ben de bu yüzden biraz tartisma cikardim. Sen umursamiyorsun beni de mesajimi da kim bilir kiminle konusuyorsun dedim. O da sacmalama falan dedi.
En yeni güncelleme: engeller kalktı bi buçuk ay falan oluyor. Burayı görünce yazayım dedim. Şimdi ise onu ilişkim boyunca da daha sonrasında da sadece ilk olduğu için gözümde büyüttüğümü fakat hiç sevmedigimi anladım. İlişki demeye bin şahit istermiş. Ne güvenim varmis ona karşı ne sevgim

Son düzenleme:
O kadar cümle yazmışsın tartışma sebebini yazmamışsın nasıl fikir verelim?
Ya nerden başlasam bilemedim. Ben saat 12 den sahura kadar uyuyup sonra uyanirim. O da sahura kadar oturur sonra uyur. Ben ona uyumadan mesaj atmistim o uyanik olmasina ragmen sabah 5 e kadar yazmadi ben de tabi yazdigimi umurdamadigini, beni de umursamadigini, kimlerle konustugunu bilmedigimi falan söyledim. O da sacmaliyorsun falan dedi durmadan . Daha sonra sert bi sekilde ne sacmaliyorsun sen falan dedi. Ne bicim yorumluyorsun ne yorumlarsan kendine banane falan dedi sonra uyusturucu falan mi kullaniyorsun nasil bi kafa yasiyorsun deyince ben de ona hadsiz terbiyesiz falan dedim sonra engelledi.

Hanımefendi konuşmak yerine engelleyen bir adamdan hayır geleceğini sanmıyorum.
Ek olarak sizde bu adama bagimlanma olmus. Yoksa wp engelledi başka yerden yazmazsınız .
Bağımlılık öyle bir şey ki size hic bir faydası olmadığı gibi dönse de dönmese de hep acı verir. Siz adam döner mi boşverin de bu bağımlılık duygunuzu kırın .

Hiç mi derdiniz yık bunlar sebep mi şimdi ?
Adam haklı ve iyi yapmış

Böyle bir adam mümkünse geri dönmesin zaten. Bosverin. 6 ayda bu hale gelmissiniz. Siz gelecegini görüyor musunuz bu iliskinin? Sorunlar konusularak cözülür. Adam henüz insanların konusarak anlasabildigi kısma gelememis. Sizi gercekten önemseseydi her yerden engellemezdi. Lütfen bu adam icin üzülmeyin.

Tartışma sebebini bilsek
sanki daha iyi yorum yapabiliriz gibime geliyor...

Yazmamasının sebebi neymiş peki?
Yazmayıp çevrimiçi miydi?

İlk kez birine olur gözüyle baktigim
Yazmamasının sebebi neymiş peki?
Yazmayıp çevrimiçi miydi?
Evet çevrimiçiydi. Sadece sen mi varsin whatsapta dedi.

Sizinle nasi böyle konuşmaya cesaret edebilir ya ?
Bir de özür diliyorsunuz ?? Hiç mi değeriniz yok kendi gozunuzde?
Lütfen by adamı boşverin kendinizle ilgilenin
Ya arada birbirimizle dalga gecerdik bu durumu ben baslattim hatta ama tartisma sirasinda söylemesi agirima gitti benim. Evet garip bi durum ama normalde ben de derdim nasil bi kafa yasiyorsun ya sen falan derdim ama tartisma sirasinda olmasi insani sinirlendiriyor.

Evet çevrimiçiydi. Sadece sen mi varsin whatsapta dedi.
Defet gitsin yaa.
İki tuşa basmak zor gelmiş.
Ya msjı okudum cvplamayı unuttum hayatım kusura bakma bile dese insanca bi davranış olurdu ya da uyuyorsun diye yazmadım msj sesine uyanırsın diye deseydi sende bu kadar sorun yapmazdın.
Engeli kaldırdığı anda sen engelle. Özür dilemekle hata yapmışsın kendini iyice haklı görmüş.

Açıkçası sen kovalıyorsun adam kaçıyor. Tartışıyorsunuz ordan burdan ısrarla özür diliyorsun adam seni engelliyor özrünü bile kabul etmiyor bir de uyuşturu mu kullanıyorsun diye hadsizlik yapıyor sen hala bekliyorsun arar mı seviyor mu diye.. Klasik ergen ilişkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…