Bana ne olursa olsun engellemek falan çok saçma çocukça geliyor.
Hee mesela şöyle olur, konuşup anlaşarak ayrılırsın.İki taraf da birbirini siler falan o olabilir. Ama küstüm engelliyorum ,yok engeli kaldırıyorum çok manasız
Her tartışmamizda zaten adam gibi açıklama yapamazdi. Cok küçük birsey olsa da tartisma kendini savunamıyor onun yerine saldirmayi seciyor. Çünkü benim kendimi düzgün bi sekilde savunmama deli oluyordu.
Her tartışmamizda zaten adam gibi açıklama yapamazdi. Cok küçük birsey olsa da tartisma kendini savunamıyor onun yerine saldirmayi seciyor. Çünkü benim kendimi düzgün bi sekilde savunmama deli oluyordu.
Aman mal mal hareketler. Belliki başkalarıda varmış acı ama öğrenmiş oldun. Olaki yazarsa bir süre görüldü yapma sonra neden derse sadece sen mi varsın burda de ve engeli sen bas. Böyle salak erkekler terkedilmeyi hakediyor. Merak etme geçiyor daha güzelleri geliyor. Bende beni terkeden mala seni beklerim demiştim sonra tabi beklemedim evlendim gt olmuştu
6 aylık bi iliskim vardi gecen cumartesi biraz tartistik ve bana karsi biraz sert oldugu icin ben de onu azarladim. Yani tartismamizda kim hakliydi diye sorarsaniz da bazen ben hakliyim diye kendimi ferahlatiyorum. Bazen de haksizmisim diye üzülüyorum kararsiz kaldim ikimizde de hata vardi yani bana göre. Ama zaten ben o beni whatsaptan falan engelledikten sonra normal mesajla özür diledim. Senin de hatalarin varken ben özür diliyorum çünkü sen degerlisin benim icin yazdim. Ordan da engelledi. Sonra instagramdan da ayni sey oldu ve ordan da engelledi. 5 gündür de hicbir sey yapmadim o da yapmadi tabi. Fakat tartismamiz bence o kadar büyük degildi. Sizce geri döner mi? Boslugunu cok hissediyorum umarim döner.
Tartışma sebebim: ben sahura kadar 12 den itibaren uyuyorum o uyumuyordu. Ben 12 de mesaj attim yattim. O saat 5 e kadar çevrimiçi olmasina ragmen mesajima bakmamis bile. Ben de bu yüzden biraz tartisma cikardim. Sen umursamiyorsun beni de mesajimi da kim bilir kiminle konusuyorsun dedim. O da sacmalama falan dedi en basta sonra ben devam ettirince uyusturucu falan mi kullaniyorsun ne sacma sapan kafa yasiyorsun dedi. Ben de hadsiz terbiyesiz diye azarladim.
Güzelim, tatlim, cimcime hanimcim. Hakaret etmeyin demissin ama... ama ama ama... bu kadar kendini alçaltma nolur lutfen. Bizim hakaret etmemize gerek yok, sen en büyük hakareti kendine etmissin zaten...