HER YERDEN ENGELLEDİĞİM HALDE

Bu adamin salmadigini nereden cikardinjz? Resmem salmış. Bu hesabi unutmussun mesaji sizinle iletisimde olmak istiyor anlaminda degil ki. Bir de tum iletisimi kesmek icin adana neden aciklama yapiliyor ben o kismi da anlamadim. Tek tek hangi hesaplari kapatacagina dair insan neden hesap verir ki?

Diğer konuya yazmıştım tekrar edeyim üni son sınıftım başka şehirde okudum kykda kalıyordum gayette sosyal bir hayat sürüyordum kendisiyle yüz yüze görüşebileceğime inandım sadece
ülkede en kolay şey üniversite okumak. zaten konunuzdan da anlaşılıyor. bu ülke için çok endişeliyim gençleri gördükçe

Reactions: z1d
Hesap vermedim, iletişimi neden keseceğimi açıkladım

Bence burdaki sorun onun ne düşündüğü değil.Onun nedenini bilemezsiniz .Zaten onu uzaktan tanıyamazsınız.Yıllarca yakından tanıdığın bir kişinin bile içini bilemiyor ki insan.Sebebi işsizlik olabilir, hala ilgisi varmı diye egosunu tatmin etmek olabilir, boşta kalmış olabilir vs vs.Ama gerçek aşk sevgi hissetmediği ciddiyetsizliğinden belli.
Sorun siz neden sizi üzen yoran ,size gelgitler yaşatan, sizin için çaba göstermeyen birini hayatınızdan atamıyorsunuz.Neden hep içinizde bir yerlerde umut besliyorsunuz.Neden çıkıp gerçek bir ilişki yaşamaya ,hayatınızdan boş insanları atmaya çalışmıyorsunuz.Neden kendinize bir şans vermeyip boş insanlarla zaman harcıyorsunuz.
Onun içini bilemezsiniz ama kendinizi siz bilirsiniz.
İnsanları anlamaya değiştirmeye çalışırken hayatımızda ki en önemli olan kendimizi duygularımızı umutlarımızı, isteklerimizi es geçiyotuz.
Nasıl bir insan istiyorsanız hayatınızda öyle birini arayın.Klişe gelecek ama zaman bize verilmiş en değerli hediye.Gençlik çok kıymetli hayat çok kıymetli.Kimse için boşa bir saniyenizi harcamayın.

Reactions: z1d
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…