HER YERDEN ENGELLEDİĞİM HALDE

Bu ısrarcılık değil, meydan okuma. Israrcılık böyle olmaz.

oturup sabah akşam oyun oynayacağına bi
iş bulsun lüzumsuz. ay nasıl ilgi duyabiliyorsunuz bu tiplere cidden anlamıyorum
Valla en basitinden bir ustanın yanına girersin çırak niyetine. Kardeşim ilk kez çalışmaya başladı bu sene okul başlayana kadar. Maaşı falan asgariden düşük çokça ama en azından üç beş kazanıyor. İş insana öyle şeyler katıyor ki... Sosyallik de dahil.

13 yaşındaki yeğenim yaz tatilinde sabah 8 akşam 12 çalışıp harçlığını biriktirdi. bu saçma sapan tipler de sabaha kadar parasını babasının ödediği bilgisayar ve internet başında sohbet edip oyun oynuyorlar sonra da akşama kadar os.ra os.ra uyuyorlar bi de bunları ciddiye alıp ilişki yaşadığını düşünen onlarla aynı model karşı cinsler var ve buraya konu açıyorlar. bana o kadar boş ve oksijen israfı geliyor ki bu tipler. solucanın bile toprağı havalandırma gibi bi işlevi var yeryüzünde. peki bu işlevsiz gençlerin

Offff benim eski sevgilim de bu türdendi tüüüüüüü bana. Neyse Allahtan 20ydim toydum. Gerçekten siz anlattıkça ruhum daraldı hiç mi sıkılmıyorlar sabah akşam oyun oyun oyun.

Offff benim eski sevgilim de bu türdendi tüüüüüüü bana. Neyse Allahtan 20ydim toydum. Gerçekten siz anlattıkça ruhum daraldı hiç mi sıkılmıyorlar sabah akşam oyun oyun oyun.
ben böyle insanları gördüğümde kafasını bilgisayar ekranına sokasım geliyor yeminle. çoğu da taşı sıksa suyunu çıkaracak cinsten ve hayatlarının en verimli dönemini bu şekilde geçiriyorlar. hiçbir gaye hedef hareket yok. baştan aşağı çöp. o kadar üşengeçler ki sevgiliyi bile netten oyundan bulup seksi bile sanal yapıyorlar daha nolsun. ay daraldım ben de

Benim 14-15 yaşinda flort ettigim cocuklar bile bu kadar etkisiz eleman değildi. Nebileyim bir tanesi okul takimindaydi, bir tanesi bando takiminin majörüydü filandi.

Ama konu sahibine sasirmiyorum. 1 sene bilgisayar basinda ilişki yuruten bir kadinin da disarida gercek bir hayati yoktur zaten.

Karşı taraf değil siz salmamakta ısrarcısınız.

Sen bunu bi adım veya senin peşini bırakmama/seni rahat bırakmama olarak görüyorsun veya görmek istiyorsun ama alakası yok. Öylesine sarıyor bence.
Ayrıca ısrar etmemiş, laf sokmuş veya dalga geçmiş.

Woaaa amerikan lise dizilerindeki okulun en popüleri ile sevgili oldunuz demek

Diğer konuya yazmıştım tekrar edeyim üni son sınıftım başka şehirde okudum kykda kalıyordum gayette sosyal bir hayat sürüyordum kendisiyle yüz yüze görüşebileceğime inandım sadece

Diğer konuya yazmıştım tekrar edeyim üni son sınıftım başka şehirde okudum kykda kalıyordum gayette sosyal bir hayat sürüyordum kendisiyle yüz yüze görüşebileceğime inandım sadece

1 sene inanmak icin uzun bir süre degil mi? Ustelik hala beklenti icinde gibi adamin hareketlerinden anlam cikartmaya calisiyorsunuz.

1 sene inanmak icin uzun bir süre degil mi? Ustelik hala beklenti icinde gibi adamin hareketlerinden anlam cikartmaya calisiyorsunuz.
Bu 1 senede iki defa bu noktaya geldim zaten engellemiyordum sadece fazla bulup ama en sonunda fazla değil hak edilen bir son olduğunu düşündüm o da engellemediğim zamanlar konuşmak istemiyorum desem de yazmaya devam ediyordu ben de his besliyordum ne yazık ki belki bu sefer gelir vs diye düşünerek

1 sene konuştuysanız niye buluşmadınız ?
Bana çok saçma geliyor böyle şeyler

Ayrıca neden sallamıyor
Çünkü konuşmak istiyor belli ki ama gelmeye niyeti yok

Adam salmış ki.
Ne yaptı kapına mı dayandı sanki?
Kendinizi bu kadar büyütmeyin ya

Ne diyelim?
Size aşıkmış ölmüş aşkından ondan mesaj atmış.
Rahatladınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…