Bu ısrarcılık değil, meydan okuma. Israrcılık böyle olmaz.Daha önce ilgili bir konu açtım ve tepki alacağımı bilmeme rağmen yine de içimi boşaltmak istiyorum.
1 yıldır internet üzerinden bir ilişkim olduğunu ve hislerim olmasına rağmen mantığım bu ilişkinim geleceğe yönelik olmayacağını söyleyip duruyordu diye anlatmıştım her ne kadar kulüpteki arkadaşların çoğu bunu ilişki olarak adlandırmasa da...herkes üzerinde çok düşünmeyip her yerden engellememi söylemişti. Benim de kararım bu fikre yakındı zaten ve aklıma gelen her hesaptan o kişiyi engelledim. Elbette bunu ani yapmadım, hislerimi anlattım ve engelleyecegimi, gerekçelerimi anlattım sandığımdan olgunca karşıladı. Ancak aklınıza gelebilecek her yerden engelledikten 1-2 gün sonra bana unuttuğum bir hesaptan "burayı unutmuşsun buradan da engelle" şeklinde bir mesaj attı. Yanıt vermedim ama kafama da takılmadı değil desem yalan olacak. Neden salmamakta bu kadar ısrarcı? Daha önce de defalarca oldu, konuşmayalım şöyle böyle dememe rağmen ulaşmaya devam etti. Sadece sebep ne olabilir bunu merak ediyorum. Neden?
Valla en basitinden bir ustanın yanına girersin çırak niyetine. Kardeşim ilk kez çalışmaya başladı bu sene okul başlayana kadar. Maaşı falan asgariden düşük çokça ama en azından üç beş kazanıyor. İş insana öyle şeyler katıyor ki... Sosyallik de dahil.oturup sabah akşam oyun oynayacağına bi
iş bulsun lüzumsuz. ay nasıl ilgi duyabiliyorsunuz bu tiplere cidden anlamıyorum
Aynen oyle kafa buluyor akli sira.Bu ısrarcılık değil, meydan okuma. Israrcılık böyle olmaz.
13 yaşındaki yeğenim yaz tatilinde sabah 8 akşam 12 çalışıp harçlığını biriktirdi. bu saçma sapan tipler de sabaha kadar parasını babasının ödediği bilgisayar ve internet başında sohbet edip oyun oynuyorlar sonra da akşama kadar os.ra os.ra uyuyorlarValla en basitinden bir ustanın yanına girersin çırak niyetine. Kardeşim ilk kez çalışmaya başladı bu sene okul başlayana kadar. Maaşı falan asgariden düşük çokça ama en azından üç beş kazanıyor. İş insana öyle şeyler katıyor ki... Sosyallik de dahil.
Offff benim eski sevgilim de bu türdendi tüüüüüüü bana. Neyse Allahtan 20ydim toydum. Gerçekten siz anlattıkça ruhum daraldı hiç mi sıkılmıyorlar sabah akşam oyun oyun oyun.13 yaşındaki yeğenim yaz tatilinde sabah 8 akşam 12 çalışıp harçlığını biriktirdi. bu saçma sapan tipler de sabaha kadar parasını babasının ödediği bilgisayar ve internet başında sohbet edip oyun oynuyorlar sonra da akşama kadar os.ra os.ra uyuyorlarbi de bunları ciddiye alıp ilişki yaşadığını düşünen onlarla aynı model karşı cinsler var ve buraya konu açıyorlar. bana o kadar boş ve oksijen israfı geliyor ki bu tipler. solucanın bile toprağı havalandırma gibi bi işlevi var yeryüzünde. peki bu işlevsiz gençlerin
ben böyle insanları gördüğümde kafasını bilgisayar ekranına sokasım geliyor yeminle. çoğu da taşı sıksa suyunu çıkaracak cinsten ve hayatlarının en verimli dönemini bu şekilde geçiriyorlar. hiçbir gaye hedef hareket yok. baştan aşağı çöp. o kadar üşengeçler ki sevgiliyi bile netten oyundan bulup seksi bile sanal yapıyorlar daha nolsun. ay daraldım ben deOffff benim eski sevgilim de bu türdendi tüüüüüüü bana. Neyse Allahtan 20ydim toydum. Gerçekten siz anlattıkça ruhum daraldı hiç mi sıkılmıyorlar sabah akşam oyun oyun oyun.
Offff benim eski sevgilim de bu türdendi tüüüüüüü bana. Neyse Allahtan 20ydim toydum. Gerçekten siz anlattıkça ruhum daraldı hiç mi sıkılmıyorlar sabah akşam oyun oyun oyun.
Karşı taraf değil siz salmamakta ısrarcısınız.Daha önce ilgili bir konu açtım ve tepki alacağımı bilmeme rağmen yine de içimi boşaltmak istiyorum.
1 yıldır internet üzerinden bir ilişkim olduğunu ve hislerim olmasına rağmen mantığım bu ilişkinim geleceğe yönelik olmayacağını söyleyip duruyordu diye anlatmıştım her ne kadar kulüpteki arkadaşların çoğu bunu ilişki olarak adlandırmasa da...herkes üzerinde çok düşünmeyip her yerden engellememi söylemişti. Benim de kararım bu fikre yakındı zaten ve aklıma gelen her hesaptan o kişiyi engelledim. Elbette bunu ani yapmadım, hislerimi anlattım ve engelleyecegimi, gerekçelerimi anlattım sandığımdan olgunca karşıladı. Ancak aklınıza gelebilecek her yerden engelledikten 1-2 gün sonra bana unuttuğum bir hesaptan "burayı unutmuşsun buradan da engelle" şeklinde bir mesaj attı. Yanıt vermedim ama kafama da takılmadı değil desem yalan olacak. Neden salmamakta bu kadar ısrarcı? Daha önce de defalarca oldu, konuşmayalım şöyle böyle dememe rağmen ulaşmaya devam etti. Sadece sebep ne olabilir bunu merak ediyorum. Neden?
Engellenecek ne kadar yer varki bir hesaptan engellemeyi unutuyorsunuz.Ancak aklınıza gelebilecek her yerden engelledikten 1-2 gün sonra bana unuttuğum bir hesaptan "burayı unutmuşsun buradan da engelle" şeklinde bir mesaj attı.
Woaaa amerikan lise dizilerindeki okulun en popüleri ile sevgili oldunuz demekBenim 14-15 yaşinda flort ettigim cocuklar bile bu kadar etkisiz eleman değildi. Nebileyim bir tanesi okul takimindaydi, bir tanesi bando takiminin majörüydü filandi.
Ama konu sahibine sasirmiyorum. 1 sene bilgisayar basinda ilişki yuruten bir kadinin da disarida gercek bir hayati yoktur zaten.
Diğer konuya yazmıştım tekrar edeyim üni son sınıftım başka şehirde okudum kykda kalıyordum gayette sosyal bir hayat sürüyordum kendisiyle yüz yüze görüşebileceğime inandım sadeceBenim 14-15 yaşinda flort ettigim cocuklar bile bu kadar etkisiz eleman değildi. Nebileyim bir tanesi okul takimindaydi, bir tanesi bando takiminin majörüydü filandi.
Ama konu sahibine sasirmiyorum. 1 sene bilgisayar basinda ilişki yuruten bir kadinin da disarida gercek bir hayati yoktur zaten.
Yazmasın mesela daha önce de benzer şeyler oldu hepsinde de yazdığı için böyle düşünüyorum artık1 tane mesaj atti diye salmamis olmuyorki adam salmis iste olgunca napsin daha
Diğer konuya yazmıştım tekrar edeyim üni son sınıftım başka şehirde okudum kykda kalıyordum gayette sosyal bir hayat sürüyordum kendisiyle yüz yüze görüşebileceğime inandım sadece
Bu 1 senede iki defa bu noktaya geldim zaten engellemiyordum sadece fazla bulup ama en sonunda fazla değil hak edilen bir son olduğunu düşündüm o da engellemediğim zamanlar konuşmak istemiyorum desem de yazmaya devam ediyordu ben de his besliyordum ne yazık ki belki bu sefer gelir vs diye düşünerek1 sene inanmak icin uzun bir süre degil mi?Ustelik hala beklenti icinde gibi adamin hareketlerinden anlam cikartmaya calisiyorsunuz.
İmkanı olsa yapardı belki çünkü o vibeı verdi salmışsa hicbir sekilde ulaşmamalı değil miAdam salmış ki.
Ne yaptı kapına mı dayandı sanki?
Kendinizi bu kadar büyütmeyin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?