küçük bir ilçede yaşıyoruz ve acayip sinek yakarca var. benim tenim çok hassas her yerim sinekısırığı oldu kaşınmaktan uyuyamıyorum. geçen sene yazın fıs fıs kullanıydum ama bu durumda kullanamam bebeğime zarar vermeyecek bir öneriniz varmı?kafamçokkarıştı
26 haftadayım ama ben kaşıntı için değil sineklerden korkunmak için bi çözüm arıyorum her yerim ısırık oldu. küçük yakarçalar var burda görünmüyor her yerimi yiyiyolar bide benim kanımı ezelden böcekleer severeyvahedigeldismile
Bende de aynı problem var, evde beni ısıran sivrisinek değilde tatarcık diye düşünüyorum. Isırdığı yeri yakıyor gece kaşıntıdan uyuyamıyorum. Hatta bir tanesini kaşıntıdan mikrop kaptırmışım Ben Raid in sıvısını prize takıyorum ve inanın hayatımı kurtarıyor. Bitkisel adı altında satılanları alıp vücuduna sürmeni tavsiye etmem. ıyi hoş bu da kimyasal ama kapı vs. açık olduğu sürece çok etki etmez diye düşünüyorum.
yaz geldi sorunlar başladı dimi:) bende bikaç gündür bunu arıyodum ne yapacağımı bilemiyorum her yerim özellikle bacaklarım ve kollarım yara içinde kaldı neyin ısırdığını da bulamıyorum. niyeyse eşime hiç gitmiyolar hepsi bana saldırıyor resmen. gebeliğim de çok yeni böcek ilaçlarından uzak durmam gerektiğini düşünüyorum bi çözüm bulan varsa yazsın lütfenn
benimde doktora soracağım ilk soru olacaktı bu .. sinek ilacı kullanabilirmiyim diye.. mantıken bana zararlı geliyor muhtemelen yazı kızamık olmuş gibi kaşına kaşına geçirecegim..
bana normaldede gelirdi ben fıs fıs kullanırdım zaten şstanbulda yaşarken böyle bir sorun yoktu orada sürekli ilaçlama var genel olarak. ama burası çok kötü ne ısırıyor beni anlamıyorum eşime hiç dokunmuyor. biraz onu ısırsa benide anlar.
Kizlar yurtdisinda Off diye bir marka var sinekler icin kendi bedenine suruyorsun, turkiyede de vardir belki doktora sorun onerirse kullanirsiniz..bence Allah korusun sinekten kapilacak virus ya da mikroplardansa boyle bir urun kullanmak daha mantikli...
Kizlar yurtdisinda Off diye bir marka var sinekler icin kendi bedenine suruyorsun, turkiyede de vardir belki doktora sorun onerirse kullanirsiniz..bence Allah korusun sinekten kapilacak virus ya da mikroplardansa boyle bir urun kullanmak daha mantikli...
ben telefonla doktoruma sordum bugün cilde sıkılanlarında herhangi bir zarar kanıtlanmamış... abartmadan kullanabilirsin ama solumamaya özen göster ve sadece bacaklarına sık dedi....