Her yönüyle düşünür müsünüz?

Gerçeği söylemeli miyim?

• Evet.

OY: 116 81,7%
  • Hayır, anneni düşün.sözü bozma

OY: 26 18,3%

• Ankete Katılan
    142
Bence dogruyu soyleyin hic bisey gizli kalmaz dogru olan gecte olsa elbet ortaya cıkar ve ciktiginda esinizin verecegi tepki bence daha kötu olur sizin düseceginiz durumda tabiki.
Ben şimdi söylediğimde ya eşim derse ki
Annenlerdeyken annen “sana çeyrekle bileklik yaptım” dedi sen de “bu benim diyorsun” ben de işte annem sürpriz yapmış bu zaten Benin mi diyim
Karnıma ağrı girdi
Ne olursa olsın imkansız yalan söylemicem imkansız

——Merhaba kızlar kısa ve net şekilde anlatmaya çalışıcam
Yaklaşık 3 sene önce çeyrekli bilekliğim kaybolmuştu. Arada aklıma geliyor üzülüyordum, bir yandan da bir yerlerden çıkma ümidi vardı. Nişanlıyken hatta kendi evimi taşırken eşime dedim , belki de bazadan falan çıkar yani bunu söyleme sebebim bulduğuma eşim de sevinir
— annem bulmuş (bavulun dibinden)ama bana dedi ki; bana büyük yemin et ki etmedim, dediki ben Allah’a söz vermiştim, bulunursa ben sana aldım gibi yapıcam dedi (ayrı şeyler de alıcak tabi de) ben de o zaman tamam demiştim öyle anlaştık
— annem bulduğunu söylediğinde ben kaç kere anlattım, anne lütfen yalan söylemeyelim . Eşimin sevindiğini görmek istiyorum. O da sevinir dedim. Annem ısrarla ama bak böyle niyet ettim, allah buldurdu, niyetimizi bozmayalım diyor
— bugün evlerinden çıkışta keseye koymuş, eşimin yanında açıklama yapıp verdi bana, içini açmadık,
- şimdi ben keseyi açıp aaa bu benim kaybettiğim bileklik mi diyeyim , ki büyük ihtimal diyeceğim , annem sürpriz yapmış demek diye. Annem kızacak ama doğru olan ve vicdanımın rahat edeceği bu. Veya eşim şüphelenir mi annesi hediye die verdi, kızı rahat edemedi diye
Lütfen annem, ben ve eşim yönünden düşünür müsünüz? Yarına kadar karar vermeliyim ,annemlerden geleli bi saat falan oldu. Yarına kadar açmalıyım keseyi açıklama yaparak
İnan’ın korkuyorum şuan yaa
Benim bilekliğim demeye bile
Anne niyetimizi bozmayalım öyle niyet ettik.demiş de niyet yalan üzerine edilmez bulunurss yalan soylicem diye niyet mi olur! Annenize söyleyin esime dogruyu soylicem.diye. ve dogruyu söyleyin tabiki. Ne gerek var böyle seylere ya hu. Guya anne kizim.üzüldü aynısını aldim ne düşünceli anneyim.havasi atacak amannn. Anne bu havayi atmak istiyosa parasini verin alsin bi tane versin size😀

Annem de işte kayıp altını bulmak içim niyetlendi o şekilde
Yani niyet edince daha çabuk bulunuyor ya ama içime sinmiyor yok

Öyle niyet mi olur

Yani dese ki bulununca aynısından bir de ben alacağım bu niyettir

Bulununca ben aldım diyeceğim diye niyetlenilir mi

Umarım annen yakın Zamanda bulmuştur sanki başka bir oyun döndürüyor gibi geldi

Öyle niyet mi olur

Yani dese ki bulununca aynısından bir de ben alacağım bu niyettir

Bulununca ben aldım diyeceğim diye niyetlenilir mi

Umarım annen yakın Zamanda bulmuştur sanki başka bir oyun döndürüyor gibi geldi
Bulmuş da bana telde söylememiş ben bozarım die
Şehir dışından geldiler de
Bayramda oraya gitmiştik o zaman söyledi

Ben şimdi söylediğimde ya eşim derse ki
Annenlerdeyken annen “sana çeyrekle bileklik yaptım” dedi sen de “bu benim diyorsun” ben de işte annem sürpriz yapmış bu zaten Benin mi diyim
Karnıma ağrı girdi
Ne olursa olsın imkansız yalan söylemicem imkansız
Bak bu cok mantikli 🖒 ne olursa olsn bir ömur esinlesin sana olan guveni kırılır ilk gunden.
Annene de tatli dille anlatirsin eminimki anlayisla karsılar sizin esinizle iyi olmaniz herseyden onemli cunku.

Anne niyetimizi bozmayalım öyle niyet ettik.demiş de niyet yalan üzerine edilmez bulunurss yalan soylicem diye niyet mi olur! Annenize söyleyin esime dogruyu soylicem.diye. ve dogruyu söyleyin tabiki. Ne gerek var böyle seylere ya hu. Guya anne kizim.üzüldü aynısını aldim ne düşünceli anneyim.havasi atacak amannn. Anne bu havayi atmak istiyosa parasini verin alsin bi tane versin size😀
Eşimin anneme karşı güvensizliğini düşünsenize
Korkunç
Ömür boyu güveni kalmaz

Hiç bişi deme ,al tak koluna "bi fakire sadaka ver ,bir daha annenle böyle birşeye olur deme ,
Şimdi bozarsan tarun öbürgün eş ,eş ailesinden döner laf gelir ,
Malesef hoş değil ama bu seferlik sus ...

Bulmuş da bana telde söylememiş ben bozarım die
Şehir dışından geldiler de
Bayramda oraya gitmiştik o zaman söyledi

Yani ben biraz fesadım da sanki onda olduğunu biliyormuş da sana da buldum demiş gibi geldi

Sen nerede kaybettin

Altın bileklik bavulun içinde Nasıl kaybolur

Hiç bişi deme ,al tak koluna "bi fakire sadaka ver ,bir daha annenle böyle birşeye olur deme ,
Şimdi bozarsan tarun öbürgün eş ,eş ailesinden döner laf gelir ,
Malesef hoş değil ama bu seferlik sus ...
Susayım da eşim de kayıp olduğunu biliyordu ya sevinmesini istiyorum ve daha açmadım ya keseyi
Şimdi anlamış gibi yapabilirim
12 tane çeyrek var
Bir anne durup durmadan niye hediye eder
Diğer kardeşine de yapıcam dedi ama yok yok içime sinmiuor :(
Ne zor bir durum

Yani ben biraz fesadım da sanki onda olduğunu biliyormuş da sana da buldum demiş gibi geldi

Sen nerede kaybettin

Altın bileklik bavulun içinde Nasıl kaybolur
Ya ben biraz daha sık annemlerle gidip geliyordum haftasonları şehirdışı. Bavula koyup Yanımda taşıyordum. Zaten şüpheliydim bavulda kalmıştır die. Bavulu boşaltırken dibinde kalmış, düşmemiş yani

Susayım da eşim de kayıp olduğunu biliyordu ya sevinmesini istiyorum ve daha açmadım ya keseyi
Şimdi anlamış gibi yapabilirim
12 tane çeyrek var
Bir anne durup durmadan niye hediye eder
Diğer kardeşine de yapıcam dedi ama yok yok içime sinmiuor :(
Ne zor bir durum

12 çeyrek mi

O bileklik Nasıl kayboluyor

Yani küçük falan değil ki o kocamandır

Ayrıca da en az 5000 TL

Bu konuda yalan söylemek için size baskı yapan anne cıks

Sonuçta damada hava atacak da

yarın da borç ver zaten ben almıştım mı diyecek sen yenisini alamadım ben aldım mı diyecek sadece hava atmak için bu yalan söylenmez

Back
X