——Merhaba kızlar kısa ve net şekilde anlatmaya çalışıcam
Yaklaşık 3 sene önce çeyrekli bilekliğim kaybolmuştu. Arada aklıma geliyor üzülüyordum, bir yandan da bir yerlerden çıkma ümidi vardı. Nişanlıyken hatta kendi evimi taşırken eşime dedim , belki de bazadan falan çıkar yani bunu söyleme sebebim bulduğuma eşim de sevinir
— annem bulmuş (bavulun dibinden)ama bana dedi ki; bana büyük yemin et ki etmedim, dediki ben Allah’a söz vermiştim, bulunursa ben sana aldım gibi yapıcam dedi (ayrı şeyler de alıcak tabi de) ben de o zaman tamam demiştim öyle anlaştık
— annem bulduğunu söylediğinde ben kaç kere anlattım, anne lütfen yalan söylemeyelim . Eşimin sevindiğini görmek istiyorum. O da sevinir dedim. Annem ısrarla ama bak böyle niyet ettim, allah buldurdu, niyetimizi bozmayalım diyor
— bugün evlerinden çıkışta keseye koymuş, eşimin yanında açıklama yapıp verdi bana, içini açmadık,
- şimdi ben keseyi açıp aaa bu benim kaybettiğim bileklik mi diyeyim , ki büyük ihtimal diyeceğim , annem sürpriz yapmış demek diye. Annem kızacak ama doğru olan ve vicdanımın rahat edeceği bu. Veya eşim şüphelenir mi annesi hediye die verdi, kızı rahat edemedi diye
Lütfen annem, ben ve eşim yönünden düşünür müsünüz? Yarına kadar karar vermeliyim ,annemlerden geleli bi saat falan oldu. Yarına kadar açmalıyım keseyi açıklama yaparak
İnan’ın korkuyorum şuan yaa
Benim bilekliğim demeye bile