Her Yükün Bende Olmasindan Biktim

Cezaevinde kiyafeti neyapacakmis defileye felanmi cikacakmis.yikadin yikasin giysin pijamalarini.

Annenede evdesin yemegi temizligi bari yap ben yerisemiyorum cok yoruluyorum yoksa isten cikicam de.

Bilmiy
sen eğildiğin için herkes üste çıkıyor. annenle ve abinle bir daha konuş. özellikle annenle. nasıl yük altında ezildiğini anlat. ayrıca ne zamana kadar bu durum devam edecek böyle? ne zamana kadar çekmeni istiyorlar bu çileyi? sen evlenince ne yapacaklar?
Bilmiyorum ne yapacaklar . Abim seni vermem diyip duruyor zaten

Bilmiy

Bilmiyorum ne yapacaklar . Abim seni vermem diyip duruyor zaten
onun demesiyle mi oluyormuş. 30 yaşına kadar abini mi bekliyeceksin. kader bu 2-3 sene sonrada karşına çıkabilir. bak tatlım 8 sene çekilmez bu dert. ayrıca abine söyle, cezaevinde olan erkekler, maket, çakmak, boncuk vs. bir sürü iş yapıp paralarını kazanıyorlar. hatta bazı cezaevleri var daha mükemmel işler bile veriyorlar. kendi parasını kendi kazansın.

onun demesiyle mi oluyormuş. 30 yaşına kadar abini mi bekliyeceksin. kader bu 2-3 sene sonrada karşına çıkabilir. bak tatlım 8 sene çekilmez bu dert. ayrıca abine söyle, cezaevinde olan erkekler, maket, çakmak, boncuk vs. bir sürü iş yapıp paralarını kazanıyorlar. hatta bazı cezaevleri var daha mükemmel işler bile veriyorlar. kendi parasını kendi kazansın.
Kendisi kazanıyor zaten ama üstüne daha istiyor . Aylık 150 alıyor oda sigarasina anca yetiyor . Herkes üstüme geliyor kimse düşünmüyor kendimi çok yalnız hissediyorum

Anneni yalnız bırak git vs asla diyemem anne bu nasıl bırakılır eşinden hayir yok oğlu desen cezaevlerinde bir tutunacagi sen varsın canım benim.. isin zor yükün ağır ama o kadincagizinda psikolojisi iyi değildir.. Abin konusunda birsey diyemiyorum cok haklısın ne yaptı da girdi oraya bilmiyorum ama yükünü sen cekmek zorunda degilsin bu kadar sorumluluğun varken

Şimdi yuh diyen olacaktır ama,
Abin çok biliyorsa sürekli istemeyi girmeyecekti cezaevine.
8 yılı var diyorsun kimseye ha deyince hüküm vermiyorlar. Suç tekrarı vardır, satıcılık yapmıştır vs. Bırak neyse sucu çeksin. Bir miktar yardım et ama o da makul olsun
ayda 200 gibi bir limit belirle. Biraz rukus giyinsin, biraz yıkamayı ogrensin.
Hapse o girmis cezasını sen çekiyorsun.

Bütün yük ,sorumluluk bende . Annemle ile babam ayrılalı çok oldu. Annem ile yaşıyorum . 48 yaşında . Bende 20 yaşındayım. Markette çalışıyorum. Abimde cezaevinde . Başka kardeşim yok. İşe gidiyorum . Eve geliyorum evi pis görünce çıldırıyorum resmen. Koltuğun örtüsü bozuk olsun hemen onu duzeltiyorum. Uzerinden yerleri siliveriyorum. Abimin bütün para kıyafet işlerini ben hallediyorum. Eve yeni pimapen yaptırdım. Her izin günümde evi elimden geldiğince temizlemeye calisiyorum. Bir yandan da abimin para ve kıyafet konusunda istekleri bitmiyor . Bu kadar sorumluluktan çok bunaldim artık ......
Benim annem elli yaşında çok da ağır bir işi var. Bir gün yoruluyorum dediğini duymadım.

Anneni bırakma ama abini yavaş yavaş alıştır. Daha seyrek git. Daha az para ver. Giderek yardımı azalt. Çünkü ona sürekli yeni kıyafet almak götürmek zorunda değilsin. Böyle bencillik sorumsuzluk olmaz.
Şimdiden alıştırmaya bak ki tarım bir gün evleneceğin zaman abin şoka girmesin. Telefonu kapıyorsa kapasın küsüyorsa küssün ama seni sömürmemeyi öğrensin.
Bu kadar taviz verme.

Bütün yük ,sorumluluk bende . Annemle ile babam ayrılalı çok oldu. Annem ile yaşıyorum . 48 yaşında . Bende 20 yaşındayım. Markette çalışıyorum. Abimde cezaevinde . Başka kardeşim yok. İşe gidiyorum . Eve geliyorum evi pis görünce çıldırıyorum resmen. Koltuğun örtüsü bozuk olsun hemen onu duzeltiyorum. Uzerinden yerleri siliveriyorum. Abimin bütün para kıyafet işlerini ben hallediyorum. Eve yeni pimapen yaptırdım. Her izin günümde evi elimden geldiğince temizlemeye calisiyorum. Bir yandan da abimin para ve kıyafet konusunda istekleri bitmiyor . Bu kadar sorumluluktan çok bunaldim artık ......

bu sorumluluk bilincinden ziyade temizlik takıntısı sende psikolojik problemler baş göstermeye başladığına işaret bence. kendine bi hayat kurmak için yol çizmelisin ve bazı şeyleri başkalarının üstüne yüklemeye veya boşvermeye alışmalısın.

annen ne yapıyor yaşı daha gençmiş

Abinin ne kadar masrafı oluyor ki? Yani bilmediğim için soruyorum sonuçta kısıtlı bi yerde en fazla ne kadar olabilir? Yardim etmek zorunda tabi degilsin abine ama sonuçta abin gene senin canından gene senin kanın.

Fakat annenize aynı şeyi soyleyemem sonuçta çalışıyorsun ve çok ağır bir iş market işi. Birde gelip evin sorumluluğu senin için fazla. Annenin en azından ev temizliğinde yardımcı olması gerek. Bende markette çalışıyorum biliyorum zorluklarını. Bende para biriktiriyorum aynı zamanda bu yıl pimapen bende yaptırdım sonuçta şimdilik annenle birlikte yaşıyorsun o evde sırf annen için yaptırmıyorsun ki,kendin içimde bu yaptığın şeyler. Orası seninde evin.

Kaç kurtul diyenlerede ayrı gülüyorum kızcağız bu yaşta hem iş hem evin sorumluluğu ağır geliyor diyor yanlız yaşayınca daha mi hafifleyecek?

Back
X