para araba verince kocalık ve babalık görevlerini yerine getirmiş sanıyor herhalde kendini
Ama sizde lutfen sinirinizi cocuklarınızdan cıkartmayın onların ne gunahı var
eve gelmedigi saatlerde nerde geciriyor vaktini biliyor musunuz?
sorunun senden kaynaklandığını biliyorsan onu kaldır ortadan..neleri sorun ediyorsun da evden uzaklaşıyor?
evlendikten sonra güven sarsacak bir durumu oldu mu?
hem beni hem çocuklarını çok sever cümlenizle anlattıklarınız çelişmiş sanki arkadşım... Aldatma konusuna gelince bir aldatan birdaha aldatır.. Nişanlıyken daha size özlem duyması gereken zamanlarda bile bunu yapmışsa şimdi 8 senedir beraber olduğu ve zaten avcunun içinde evinde bekleyen bir kadını aldatması daha kolay ve olası... Ki nişanlıyken bile affeden 2 çocuk olunca kesin affeder diye düşünmeside oldukça muhtemel..
aslında o zaman sırf cınsellık ıcın aldattı bı gecelık ılıskı dıyelım cunku ben onunla asla ılerıye gıtmedım
ve o dedıgın o kadar kolay deıl ben bı kac kere gecenın 2 sınde onun dedıgı yere gıttım cocuklarımı alıp ve o konuda benı bılır ne kadar cesaret oldugunu
ayrıca oyle bı babam var elhamdulıllah her zaman arkamda kapısı bana hep acık
evt genelde ararım hatta cok sık ardaıgım tartısırız
ve bılıyorum kı ıste .su anda o yonde deıl problem
evını bızı ıhmal etmesı ve benım buna katlanamam
inşallah dediğin gibidir.. yazınızdan hissettiklerimi söyledim sadece. geç gelmeler, ilgisizlik, bol para vs ... bu kavramları kafamda birleştirince benim aklıma bu geldi sadece.
ILGISIZ DERKEN SOYLE EVIN YUKU BENDE AMA YANIMDAYKEN SEVER OPER KONUSUR ANLATIR AMA GEL GOR KI ISI ONCE GELIR BELKIDE GERCEKTEN ONU BEN SOGUTTUM COK KARISTIM BILEMIYORUM
isi ne uzerine? Kendi isi sanirim? Ya da vardiyali mi?
Ama haftasonlari da 2-3e kadar eve gelmemeler yani..
Hafta ici 11-12 diyorsunuz.. Cok da normal bir is saati degil.
Bu sikintilarinizi paylastiniz mi sakince evine bize cocuklarina zaman ayir yuzunu gormeye hasret kaldik diye?
'her zaman ben kotuum' kotuum derken? Bi 'y' koysaydınız bari araya :44: Zahmet olcak amaBen konudan çok konu başlığına takıldım kusura bakmayın
'her zaman ben kotuum' kotuum derken? Bi 'y' koysaydınız bari araya :44: zahmet olcak amaBen konudan çok konu başlığına takıldım kusura bakmayın
evt sakınce konustuk aynı .bızım bundan once kendı yerımız vardı bu saat problemlerı ıcın bıraktı 3 ay ıssısdı sureklı yanımdaydı
ama bu ıs dede sorumluluk cok
hafta sonu gunduz bızımle aksam 10 gıbı gıder kahveye okey oynar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?