her zaman ben kotuyum

rabiaam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2011
170
0
46
Almanya
arkadaslar iyi geceler .coktandir ne yapacagimi sasirmis durumdayim.28 yasinda 2 cocuk annesiyim
esimle severek evlendik 8 sene oldu ;ama bizim 1 gunumuz iyi gecerse 3 gunumuz kotu gecer
esim bizimle ilgilenmez.ilgilense bile bi sekilde o gun buyuk bi kavaga kopar, genelde benden kaynakliyor ama artik ben bi sinir hastasiyim, cunku esim her gun eve gec gelir 11 .12 hafta ici
hafta sonu ise 2 3 gibi ve ben bunu cok ararim cunku guven problemimiz de var beni nisanliyken aldatmisdi ama afettiydim cok pismanim.
ama herkes diyor ki ben onu evden sogutyormusum .halbuki ben yemegimi hazirlirim giyinirim kusanirim ve cocuklarimla onu beklerim
oysa ha geldim ha gelecem 2 saat 3 saat gecer .artik saglikli dusunemiyorum cocuklarimdan cikariyorum acisini
o bize parayi verir arabayi verir hic karismaz aldigimiza yaptigimiza.cok sever hem beni hem cocuklarini ama isini fazla fazla yapar
haftasonu da arkaslarindan yanimiza gelmez;;; birlikte yemek bile yemiyoruz artik

ben bunlari hak mi ediyorum????

para araba verince kocalık ve babalık görevlerini yerine getirmiş sanıyor herhalde kendini
ama sizde lutfen sinirinizi cocuklarınızdan cıkartmayın onların ne gunahı var

eve gelmedigi saatlerde nerde geciriyor vaktini biliyor musunuz?

sorunun senden kaynaklandığını biliyorsan onu kaldır ortadan..neleri sorun ediyorsun da evden uzaklaşıyor?
evlendikten sonra güven sarsacak bir durumu oldu mu?

hem beni hem çocuklarını çok sever cümlenizle anlattıklarınız çelişmiş sanki arkadşım... aldatma konusuna gelince bir aldatan birdaha aldatır.. nişanlıyken daha size özlem duyması gereken zamanlarda bile bunu yapmışsa şimdi 8 senedir beraber olduğu ve zaten avcunun içinde evinde bekleyen bir kadını aldatması daha kolay ve olası... ki nişanlıyken bile affeden 2 çocuk olunca kesin affeder diye düşünmeside oldukça muhtemel..

para araba verince kocalık ve babalık görevlerini yerine getirmiş sanıyor herhalde kendini
Ama sizde lutfen sinirinizi cocuklarınızdan cıkartmayın onların ne gunahı var

evt bende ıstemıyorum ama gunluk bı olayımız oluyo
ne yapacagımı sasırdım

aslında o zaman sırf cınsellık ıcın aldattı bı gecelık ılıskı dıyelım cunku ben onunla asla ılerıye gıtmedım
ve o dedıgın o kadar kolay deıl ben bı kac kere gecenın 2 sınde onun dedıgı yere gıttım cocuklarımı alıp ve o konuda benı bılır ne kadar cesaret oldugunu
ayrıca oyle bı babam var elhamdulıllah her zaman arkamda kapısı bana hep acık

inşallah dediğin gibidir.. yazınızdan hissettiklerimi söyledim sadece. geç gelmeler, ilgisizlik, bol para vs ... bu kavramları kafamda birleştirince benim aklıma bu geldi sadece.

evt genelde ararım hatta cok sık ardaıgım tartısırız
ve bılıyorum kı ıste .su anda o yonde deıl problem
evını bızı ıhmal etmesı ve benım buna katlanamam

isi ne uzerine? kendi isi sanirim? ya da vardiyali mi?
ama haftasonlari da 2-3e kadar eve gelmemeler yani..

hafta ici 11-12 diyorsunuz.. cok da normal bir is saati degil.

bu sikintilarinizi paylastiniz mi sakince evine bize cocuklarina zaman ayir yuzunu gormeye hasret kaldik diye?

'her zaman ben kotuum' kotuum derken? Bi 'y' koysaydınız bari araya :44: zahmet olcak ama Ben konudan çok konu başlığına takıldım kusura bakmayın

evt sakınce konustuk aynı .bızım bundan once kendı yerımız vardı bu saat problemlerı ıcın bıraktı 3 ay ıssısdı sureklı yanımdaydı
ama bu ıs dede sorumluluk cok
hafta sonu gunduz bızımle aksam 10 gıbı gıder kahveye okey oynar

tepkınız de cok haklısınız tabıkı de .
para vermekle es baba olunmuyor ısde .
maddı ımkanlarınızı karsıladıgı gıbı keske
manevı ıhtıyaclarını da karsılayacak bır bırey olsaymıs karsınızda kı .

acaba haftasonlari is mi cikarsaniz?

ya da ne biliyim eve baglayacak ugraslar mi bulsaniz?

bu arada cocuklar kac yasindaydi?
belki ailecek ugras edinebileceginiz bi oyun vs bulabilirsiniz esinizden de rica edersiniz cocuklarla hepbirlikte olalim falan deseniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…