her zaman dost acı söylemeli mi?

Bende o soğumayı yaşıyorum ve açıkçası içim huzursuzdu, vicdan azabı çekiyordum hatta; şu an gayet normal oldugumu okuyorum resmen. Buna ihtiyacım varmış sanırım, tesekkur ederim.

Önceki konuda ergen oğlunuzdan bahsetmişsiniz onun ne yaşadığını oturup iki saat dinlediniz mi hiç?? Eminim şu kadına saatleriniz gitmiştir, değmez. Kesinlikle değmez.
Oglumu da inanin dinledim, dinliyorum ama ne demek istediginizi cok net anliyorum, haklısınız, tesekkur ederim, çok doğru

Gercekten ask degil, sevgi değil, saplantı bu ve yakından görerek diyorum ki çok aşık bir insanı bile bunaltir bu ilgi, biktırır. Boşa geçen hayatlar.. ne diyim..

Tamamen birlikte hareket ediyoruz. Anne baba yaşlı insanlar, çok üzülüyorlar, kızıyorlar aynı zamanda. Kardeşleriyle birlikte çözüm arıyoruz açıkçası

Üzücü bir durum. Kızılmayacak gibi de değil ki, çünkü arada çocuklar var. İnsan esas o çocuklarına bakar, güç alır. Kendisi için bir şeyleri yoluna koymakta zorlanıyorsa, çocukları için bari toparlar bir yerinden. Ne bileyim, tedaviyse tedavisi, psikologsa psikoloğu sabırla dener yani baştan hemen elinin tersiyle itmek yerine.

Sizi de anlıyorum ki sürekli bu konunun gündemde olması, bozuk plak gibi aynı yere takılı kalmak, hiçbir ilerleme sağlanmaması sizi de üzer ve yaka silktirir. Arkadaşınız aklını başına devşirir umarım, çevresindeki insanları bir bir yıldırıp kaçırmadan, sadece onunla mecbur olacak bir ana babasına kalmadan önce.

Tutun kolundan doğru psikoloğa götürün. Arkadaşınızın ki aşk falan değil takıntı

Gerçekten öz kardesinin bile "bıktım, sogudum, nefret ettim ablamdan" demisligi var, gercekten aklı başına bir an evvel gelir umarım

Dostluğumu gözden geçiririm.
Aldatan eşi için çocuklarına kötü ilgisiz davranıyor diyorsunuz. Her şeyi geçtim (adama yalvarması yakarması hala beklemesi..) ama çocuklarına böyle davranan bir insan ile ilişkimi gözden geçiririm. Ayrıca evlatlarına böyle davranabilen birisine de asla güvenmem inanmam.

Hiç bi şey yapamazsınız bu noktada.sanırım ben konuyu kapatıp onunla da bu konuyu konuşmayıp en azından benimle normal sıradan vakit geçirmesine yardımcı olmaya çalışırdım.

Kendi psikolojisiyle ve "derdiyle" uğraşmaktan malesef yüzlerine bakmiyor cocuklarin
Arkadaşınız için değil çocuklar için üzüldüm. Bence sizin de üzüntünüz çocuklar olsun. Çünkü arkadaşınızın üzülecek bir tarafı yok, kendi seçtiği hayatı yaşıyor. Böyleleride kendine bir şey yapmaz merak etmeyin, canları tatlıdır onların. Ha yaparsada numaradan yapar eşinin geri dönmesini sağlamak için.

Madem size gelecek, hadi kendini umursamıyorsun ama çocuklarına böyle davranamazsın, kendine bir çekidüzen ver, değmeyecek bir adam için çocuklarını üzme, minvalinde sert bir konuşma yapın.

Ben elinde olmasına rağmen değişmeyen, sürekli ağlayıp dert yanan şikayet eden mızmız kişilerden hoşlanmıyorum. Yerinizde olsam irtibatı keserdim.

Karışmayın herkes iyi olur siz kötü olursunuz bu değişmez

Bende o soğumayı yaşıyorum ve açıkçası içim huzursuzdu, vicdan azabı çekiyordum hatta; şu an gayet normal oldugumu okuyorum resmen. Buna ihtiyacım varmış sanırım, tesekkur ederim.
Bence Neden vicdan azabi cekiyorsunuz onu da analiz etmek gerekir. Ailenizde buna benzer biri var miydi? Ya da annenizin de buna benzer bir tecrube si oldu da siz ondan gordugunuzu mu yapiyorsunuz acaba?

Maddi açıdan mı muhtaç eşine, o yüzden mi vazgeçemiyor? Valla böyle insanlardan bende soğurdum. Komşumuz vardı, adam sürekli aldatıyor, ciddi bir ilişkiye döndüğünde karısı hemen hamile kalıyor yuvasını kurtarmak için. Ergen halimle nasıl tiksiniyordum onlardan. Kadın arada oturmaya geldiğinde hoşgeldiniz bile demezdim. Çocuklar kaç yaşında, anlayabilecek yaştalar mı?

Sizlik bir olay değil bence psikiyatriste gitmesi için ikna edin, ilaç kullanıp takıntısından kurtulsun.

Sizin acı söylemleriniz onu daha çaresiz gösterecektir bu saatten sonra fayda degil zarar verir sadece yanlış dogru verdiği kararda destek olmalısınız

Tut kolundan bir uzmana gotur kuzum sen ne yapacaksin zamanla tahammulun kalmayacak arkadasliginiz bozulacak ya da o koparacak baglarini seninle

ya psikolojik destek alacak ya da karışmayacaksın artık

Bizim malesef böyle bir akrabamiz var. Kadın aldatıldığını öğrendi hiç birşey yapmadı sanki birşey olmamış gibi davrandı. Adam bunu fırsat bilip evi bile satıp diğer kadına yedirdi. Kadın bu sırada dertten kanser oldu haala eşimde eşim diye peşinde gezdi.
Sonuç, şuan adam sözde eve geri döndü, kadın bitti eski halinden eser yok. En son görduğumde 40 kg flndi. Kanseri yendi ama paraları kalmadı adam yüzünden. Evlilikleri evlilik gibi değil zaten birlikte asla paylaşımları yok sadece kağıt üstünde evliler. Adam orda burda boşayacağım 'bunu' diyormuş. Yani insanları gerçekten anlayamıyorum bunu kendine niye yapar.
Ne söylerseniz söyleyin o esnada bizi umursamıyorlar bile, kendi kafalarının dikine gidiyorlar. Kendinden başkası yardim edemez ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…