Her zorluğa ragmen,bebek ve anne sıkı sıkı tutunup kucağna alanlar..haydi paylasalım

edlin

ÖMRÜMMMM <3
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
1.158
9
88
Ankara
benım ılkı 5 aylık erken dogum oldu yasamadı.. sımdı 6 aylık olduk :D bu sefer daha dıkkatlıyız ama henuz kucaga alamadık.. zor surecı atlatanlar hadı bıze ümit olun :))

nerdesiniz anneler... hepiniz sıkıntısız mı aldınız kucagınıza :D hadı bakalım paylasın :D

Canım benimde ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı, o psikolojiyi iyi bilirim bende şuan 24 haftalık hamileyim ve elim hep onun üzerinde biraz evvel bir konu açtım psikolojim çok bozuk diye. sen de benim gibi evham yapıyorsun sanırım bende çok bunalım durumdayım. Hamileliğimin keyfini bile tam süremiyorum. Herşey Allah'tan. Bebeklerimiz ona emanet inşallah sağlıkla alıcaz kucağımıza yavrularımızı bizde.

Canlarım benim 3 düşüğüm oldu. 4. De meleğime kavuştum:) dünya güzeli 1,5 aylık kızım var.
Tabi bu cümleyi böyle kurmak cok basit. Bu aşamaya kadar neler çektim neler yasadım, maddi manevi ne kadar yıprandım bilemezsiniz.
Her gebe kalisimda ben dahil çevremde kimse sevinemedi, be kocam, ne benim ailem ne esimin ailesi.
Son gebeliğimin hic bir döneminde bile hayal kuramadım, kızıma alışveriş yapamadım, her Dr a gidişin asırı stresti.
Veeee su anki durumumu asla asla hayal edemezdim. Ben anne olamayacağım derdim.
Ama yüce Rabbim bağışladı bana kızımı:)
Cok zor bu süreci gecirmek biliyorum. Size tek tavsiyem sunu aklınızdan çıkarmayın; biz ne yaparsak yapalım bir yere kadar elimiz yetiyor. Her sey Allah in takdiri.
Tevekkül edin , rahat olun :)

Back
X