Heralde rezil oldum

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.030
1.727
333
Sakarya
Kızlar meraba,yaşadığım yerde birisi var ikimizde birbirimizi tanıyoruz ama hiç konuşmuşluğumuz yok birkaç kez sadece yolda öyle denk geldim .Birkaç gün öncede işyerine müdürümüzün yanına gelmiş bende tam o sırada su almıştim yerime geçecektimki bir anda karşıma çıktı ayy adamın yüzünde sanki dondum kaldım yani ilk kez böyle birşey oldu ,bi insanla karşilaşınca gözlerini çekersin resmen bakakaldım :))) son anda hoşgeldiniz dedim ama maskeden anlamadı bence kolay gelsin dedi bana .Ben sonradan çok utandim yani kendisini uzaktanda beğenirim 🙈acaba diyorum kendi kendime adama rezilmi oldum

Ve Allah erkeği yaratırken;
son anda hoşgeldiniz dedim ama maskeden anlamadı bence kolay gelsin dedi bana .Ben sonradan çok utandim yani kendisini uzaktanda beğenirim
Su cumleyi gözlerle ifade etseniz bile anlamayacak kadar bön yarattiğindan hiiiicc utanmayin rezil olmadiniz :KK53:

Hahaha umarım yani birkaçgündür bende kendimj kötü hissettim sonucta adamı beğeniyorum bunu gözüne soka soka belli ettim gibi hissettim😀
Yok yok rahat olun baktınız o sekil bir durum hissettiniz bir bayan arkadasa dalın gözüm dalıp gidiyor dersiniz :KK70: :KK45: bahanee cook:)

Kızlar meraba,yaşadığım yerde birisi var ikimizde birbirimizi tanıyoruz ama hiç konuşmuşluğumuz yok birkaç kez sadece yolda öyle denk geldim .Birkaç gün öncede işyerine müdürümüzün yanına gelmiş bende tam o sırada su almıştim yerime geçecektimki bir anda karşıma çıktı ayy adamın yüzünde sanki dondum kaldım yani ilk kez böyle birşey oldu ,bi insanla karşilaşınca gözlerini çekersin resmen bakakaldım :))) son anda hoşgeldiniz dedim ama maskeden anlamadı bence kolay gelsin dedi bana .Ben sonradan çok utandim yani kendisini uzaktanda beğenirim 🙈acaba diyorum kendi kendime adama rezilmi oldum
Çok tatlısınız 😊 Çok beğeniyordunuz sanırım. Ne var takılsın gözleriniz eski Türk filmlerindeki gibi. Aynısı benim de başıma üniversite yıllarımda gelmişti, kilitlenip kalmıştım kontrol dışı bir şekilde yemyeşil gözlerine :)) Allahım beynim çek bakışlarını diyordu ama gözlerim dinlemiyordu :-) üç dört sn de sürse halen gülümsetir beni o an Hayatın güzel enstantaneleri bunlar, hiç de rezillik filan değil merak etmeyin

Çok tatlısınız 😊 Çok beğeniyordunuz sanırım. Ne var takılsın gözleriniz eski Türk filmlerindeki gibi. Aynısı benim de başıma üniversite yıllarımda gelmişti, kilitlenip kalmıştım kontrol dışı bir şekilde yemyeşil gözlerine :)) Allahım beynim çek bakışlarını diyordu ama gözlerim dinlemiyordu :-) üç dört sn de sürse halen gülümsetir beni o an Hayatın güzel enstantaneleri bunlar, hiç de rezillik filan değil merak etmeyin
Evet aslında ilk buraya atandiğinda o kadar dikkatimi çekmemisti bir kaç kere o öyle denk gelince bakmişti e bende baktım ama boş baktım ben son zamanlar baya baya beğenmeye başladım işyerindede karşıma çıkınca valla gözlerimi alamadim🙈onumu hissettirdim diyede utandım nedense :))

Uyy ne büyük rezillik 🤣🤣
Allah iyiliğinizi versin kendi kendinize kurmayın . Bunda resil olacak ne var. Bence adam hiç düşünmemiştir bile 🥱

Back
X