ben kullandım ama sadece 1 ay kullandım, bir faydasını görmedim, gerçi en az 3 ay kullanın diyorlar ama saçta bir fark da olmadı öyle sağlık bekımından flana... bunu yerine her hafta sarmısak kattığım şampuan ve bepantene, bemix ve evigen kapsülleri kullanmıştım, hemn ilk ayda fark etmişti ama üşeniyorum şimdi, onu denemek faydalı olabilir... benim saçlarım aşırı ince, az ve çabuk kırılıyor ve dökülüyor, neredeyse hiç uzamıyor, bu son dediğim yöntem iyi gelmişti ,şimdi tekrar başlasam mı diye düşünüyorum....
Yöntemini k u llanmaya devam ediyor musun canım??İş yerindeki pc de bu sitede kısıtlı konulara cvp veremiyorum bu nedenle :)
Ben uzun zamandır bir yöntem kullanıyorum ve çok fark ediyolar . paylaşıyorum hemen.
Badem yağı,menekşe yağı,jojoba yağı nı ufak bir şişenin içinde karıştırdım suyla seyrelttip haftada iki kez saç diplerime sıkıyorum . uç kısımlarımıda bebek yağıyla güzelce yağlıyorum.
1 Saat bekletip yıkıyorum. Banyodan sonrada nemli saçıma nashi argan sürüyorum.
Ancak yediklerimizde saç uzamasında etken biliyorsunuz. Bu bakımla saçım çok hızlı ve gür uzuyo . Kuaförüm adımı rapunzel taktı :)
Eğer saçlarınız çok dökülüyorsa sadece bebek yağıyla yıkayın iyi gelen bir saç kremiyle kullanın. Saçınız alışınca krem bile kulanmazsınız ve dökülmeyi gerçekten kesiyorum.
Sizde etkisini görceğinize inanıyorum. :):)
bende aldım ama şampuanını değil complex olanını 2. kullanışım ve memnunum saçlarım yumuşadı uzman konusunda daha çok erken ama gerçekten uzar ve bi faydasını görürsem buraya yazarım arkadaşlar.... sonuç olarak denemeye değer diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?