Saç Uzatma Yöntemleri Herbal hair care complex (hc) saç ürünü kullanan var mı ?

Paamukk34

Papatya
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2008
89
3
98
36
İstanbul
Merhaba hanımlar;
İnternette reklamını sıkça gördüğüm bir ürün var herbal hair care complex (hc). Buda internet sitesi xxxxx
Yazılana göre saçı 21 günde uzatıp mükemmel hale getiriyormuş ama internet ürünü olduğu için emin olamadım aranızda kullanan varsa bilgi verebilirmi ?
Saygılarımla :)

Son düzenleyen: Moderatör:
ben kullandım ama sadece 1 ay kullandım, bir faydasını görmedim, gerçi en az 3 ay kullanın diyorlar ama saçta bir fark da olmadı öyle sağlık bekımından flana... bunu yerine her hafta sarmısak kattığım şampuan ve bepantene, bemix ve evigen kapsülleri kullanmıştım, hemn ilk ayda fark etmişti ama üşeniyorum şimdi, onu denemek faydalı olabilir... benim saçlarım aşırı ince, az ve çabuk kırılıyor ve dökülüyor, neredeyse hiç uzamıyor, bu son dediğim yöntem iyi gelmişti ,şimdi tekrar başlasam mı diye düşünüyorum....

hımm bende bi faydası olcagını düşünmemiştim ama deneme amaçlı acaba denesemmi diye aklımda kaldı sora ya hepsi dökülürse diye bi kuşku uyandı :) benim saçlarımda sizinki gbi çok az yıpranmış ve çabuk kırılıyor. dediğiniz yöntem nasıl uygulanıyo bende yapıyım :)

bademyağı veya zeytinyağının içine eczaneden alacağınız bepantene, bemix ve evigen ampülü(hepsi toplam 12 tl tutuyor ve her birinde 4-5'er ampül var) karıştırarak saçlarınıza iyice yedirin, kesinlikle akıcı birşey değil, biraz evigenin garip bir kokusu var ama yıkanınca dışardan duyulmuyor, test ettim, siz kendiniz alabilirsiniz sadece.. 2 saat falan kalsın, ya da daha uzun tutabilirseniz daha iyi olur tabii, sonra da yıkayın normal.. bunu haftada 1 veya 2 yaparsanız iyi gelir. dilerseniz karışım içeriğini yağ bakımından zenginlştirebilirsiniz, bir de bazı arkadaşlar bu karışıma sinameki otunu kaynatıp onun suyundan da azıcık katarak yapıyorlar ama onun suyu şıp şıp damladı diye ben tercih etmedim açıkçası, o da çok iyi geliyormuş saça..

ben ilk anlattığımı yaptım ve müthiş bir değişim oldu benim saçlarımda eskiye oranla ama üşenip bıraktım sonra maalesef... tekrar başlayacağım inşallah..

bende kullndım faydası olmadı.içeriği komple yağ.yani aktarlardan 10 tl veya 20 tl alacağımız ürün.kargoyla beaber 80 tl geliyo bize.

bende imdi o siteye bakıyodum yaa almayı düşünüyoddum bu yorumlrdan sonra almam heralde kimse memnun kalmamış :26:

Merhaba kızlar ben de şimdi nette HC ürünlerini inceliyordum ama almadan önce size sormak istedim ve vazgeçtim.

Saç uçlarım çok kuru ve kırıklar var. Sürekli boyattığım içinde bi türlü düzelmiyor. Saçıma açma işlemi uygulanmıştı ve ondan sonra bir daha düzelmedi, saçlarım çok sert, kuru kısacası çok kötü durumdalar.

Kuaforüm Bonacure acil kurtarma setini önermişti, kullandım mucizeler yaratmasada iyi gelmişti ama beklentimi tam olarak karşıladığını söyleyemem. Şimdi düzenli olmasada ara ara doğal maskeler yapıyorum. Zeytinyağı, süt, bal ve yumurtayı karıştırıp saçıma uyguluyorum, strec filmle sarıp bekleyebildiğim kadar bekleyip yıkıyorum. Bazen de uyumadan önce saç uçlarıma badem yağı sürüp sabah yıkıyorum. Doğal yöntemler gerçekten işe yarıyor. Bundan sonra buradaki tarifide uygulamaya başlayacağım. Saçımı kendi rengine yakın bir renge boyatıp saç bakımı yaptırdıktan sonra, 3 ay kadar boyaya ara vermeyi düşünüyorum. Kuaförde yaptıracağım saç bakımından da umutluyum. Memnun kalırsam yazarım.

arkadaşlar bende saçımdan yana muzdariptim 4 yıl boyunca bi santim bile uzamadı tahliller yaptırdım bu yüzden herşey normal çıktı sonra hc şampuan gördüm ve denemeye karar verdim ilk aldığımda düzenli kullanmamama rağmen bi farklılık hissettim saçımda sonra düzenli kullanıp bitirmeye çalıştım istediğm sonucu gerçekten aldım ve bi kere daha sipariş verdim şuan kullanmaya devam ediorum ve inanın saçım belime gelecek nerdeyse sakın bu yazdıklarımdan benm onların adına çalışan biri olduğumu düşünmeyin gerçekten çok memnunum gerçekten saçı uzatıyo ve btince kesinlkle bi kere daha almayı düşünüorum kullanıpta kullandıkça bilgi vermeye devam ederim ...

bende aldım ama şampuanını değil complex olanını 2. kullanışım ve memnunum saçlarım yumuşadı uzman konusunda daha çok erken ama gerçekten uzar ve bi faydasını görürsem buraya yazarım arkadaşlar.... sonuç olarak denemeye değer diye düşünüyorum

onu kullanırkam yanında gerekli vitaminlerida almak lazım vitamin almaynca hc bi yöntem işe yaramıyo ben 3. şişeyi sipariş ettim sacim 1 ayda 3 cm uzadı ve hc uzamzdı 1 ay daha kullancam sacım istedgm boya gelr ozaman bırakcm ben çoook memnun kaldm kesinlikle tavsye edrm...

ben hc complex yağı aslında denemek için umutsuzca alıştım hatta bi arkadaşımla birlikte aldık ama ilk yıkamada bıle gerçekten farkı hissedilir haldeydi 2. kutuları bitirmek üzereyiz biz ve gerçekten memnun kaldık saçlarım kırılmıyor parlıyor ve her zaman yumuşacık oluyor, sinemaki kürüyle birlikte uyguladım ben bi yıkamada kür yaptıysam diğerinde yağı kullandım saçlarımda 1.5 2 ayda ve 2 kezde kestirmiş olmama rağmen yaklaşık 7-8 parmak falan bir uzama oldu :) ben çok memnun kaldım ve tavsiye ederim :)

Bende complex ten cok memnun kalanlardanim hc ovex te kullanıyorum haftada 2 kez inanılmaz uzuo saclarim bunlardan once sinameki yaptım aylarca oda acaip uzatti yaza kadar belime inicek saclarim suan sırtımdan asagida şükür

saçıma 28 aralık da kesim ve röfle yaptırdım saçlarım röfleden biraz yıprandı
02 şubatta başladım hc complex ve şampuanına
saçımı fönle kurutup düzleştirici de sürekli kullanmama rağmen saçlarımda kırık yok şuanda ve yıpranan yerlerde ki kötü görünüm azaldı uzaması için bir şey diyemeyeceğim normalde de çabuk uzuyor saçlarım ama kırıklardan dolayı hep kestiriyordum kırılmaları onarıp önlediği için kestirmem artık daha uzun olurlar
:78::78:

İş yerindeki pc de bu sitede kısıtlı konulara cvp veremiyorum bu nedenle :)
Ben uzun zamandır bir yöntem kullanıyorum ve çok fark ediyolar . paylaşıyorum hemen.
Badem yağı,menekşe yağı,jojoba yağı nı ufak bir şişenin içinde karıştırdım suyla seyrelttip haftada iki kez saç diplerime sıkıyorum . uç kısımlarımıda bebek yağıyla güzelce yağlıyorum.
1 Saat bekletip yıkıyorum. Banyodan sonrada nemli saçıma nashi argan sürüyorum.
Ancak yediklerimizde saç uzamasında etken biliyorsunuz. Bu bakımla saçım çok hızlı ve gür uzuyo . Kuaförüm adımı rapunzel taktı :)
Eğer saçlarınız çok dökülüyorsa sadece bebek yağıyla yıkayın iyi gelen bir saç kremiyle kullanın. Saçınız alışınca krem bile kulanmazsınız ve dökülmeyi gerçekten kesiyorum.
Sizde etkisini görceğinize inanıyorum. :):)

Yöntemini k u llanmaya devam ediyor musun canım??

arkadaşlar merabalar uzun zamandır takip ediyorum sizi ve yazmak için bekledim sonucunuda yazayım diye...öncelikle saçlarımda oryel vardı 2 yıl oldu ve inanılmaz güzeldi saçlarım uzun dalgalı gür...oryeli ilk yaptırdığımdada bişi anlamadım sonra sonra çıktı zararları saçlarım kopmaya başladı vee kısa kısa kaldı saçlarım azaldı koptuğu için az gibi göründü neler neler denedim kar etmedi nette sizlerinde tavsiyesiyle hc aldım iyikide almışım saçım kendine geldi 1 şişe bitirdim sonra almadım düzeldi diye o sırada başka şeyler denedim ama baktım ki hc gibi değil bu hafta tekrar sipariş verdim ve çok memnunum saçlarım yumşacık oryelli olmasına rağmen kednine geldi ve kopmuo uzuma konusundada saçım çok çabuk uzuyor zaten ama dökülmede fln çok etkili bide hc ovex var onuda hediye göndermişler küçüğünü harika bişey yumşacık yapıyor ve saçlarım çabuk açılıyor saçı nemlendirdiği içinde hızlı uzatıcağını biliyorum saçım nemliyken nuzuyor benim çünkü kuru oldumu uzamıyor...baya uzun yazdım inşallah faydası olur sizede sizi seviyorum...

Önce eşim için almıştık.Eşim memnun kalınca ben de şampuanını aldım. 3 yıldır kullanıyorum. Düzenli kullanmayan yorum yapmasın bence. 11 aylık bebeğim var. Doğum sonrası saç dökülmesi yaşamadım. Yağı muhteşem. Ovex aldım ama düzenli kullanmadım ama Ovex saçımı yumuşacık yapıyor.. yani bence muhteşem ürün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…