- Konu Sahibi melikea123
-
yarından itibaren mero95 arkadaşımızda buraya yazacakkk
MERHABA CANIMMM...GÜNAYDIN HERKESE :)
Ben mero :) 18 yaşındayım :) ve yazmaya başlıyorum
Sabah 8.00'da uyandım. Aç karnına tartıldım.Herbalife'a başlamadan önce başlangıç kilom 88 küsür olur diye düşünmüştümama sipariş etmeye kesin karar verdiğim gün yememe içmeme dikkat etmeye başladım.88-89 arası gelirken bugün herbalife'a başladığım ilk gün olarak düşünmezsek 5 günde,5 günün ardıdan;
BAŞLANGIÇ KİLOM: 85.8
BEDEN ÖLÇÜLERİM:
Bel: 83
Kalça: 114
Göğüs: 102
Omuz: 45
Herbalife'ı saat 08.40 içtim ilk izlenimlerimide söyliyeyimilk önce vanilyalıyı denemek istedim.Tat olarak fındıklının daha hoş olduğunu duymuştum.vanilyalıyı da içmekten zorlananların yorumunu okuduğumda çekinerek vanilyalıyı içmek istedim.vanilya paketini açtığımda çok hoş vanilya kokusuyla karşılaştım.öyleki kaşık kaşık yiyesim geldi 2 yemek kaşığı vanilyalı toz karısımı 300ml suyla iyice karıstırarak içtim.Tadı kokusu kadar çekici değildi ama böyle dedim diye ürkmeyin hemen tadı o kadar iticide değildi.içtiğimde su tadı vardı ama öyle 300ml direk kafama dikip içemedim.sanki her içtiğim yudum aşağıya inmiyor insanı şişirip tokluk hissi veriyordu.hatta 300mlden 50ml kaldığında anneme dedim anne bu kadar kaldı ama bem resmen doydum şiştim dedim :) tabi kalanıda içtim genel olarak tadı iyiydi öğlende çayımı içeceğim.
Görüşmek üzere
Merhaba canim afiyet olsun bende o sirarda ictim shakeimi cayla su nasildi :) doyuruyor evett sularini ieyi unutma diyim onlar cok onemli birkac gun sonra tadlarina iyice alisirsin benimde ilk gun ole oldu:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kod:
Sanada afiyet olsun canım :) daha çayımı içmedim.birazdan hazırlıcam çayla ilgili ilk izlenimlerimi Akşam milk shakemi içtikten sonra yorumumu yapacağım :) suyumu merak etme yeterli içiyorumnormal günlerde sabah aç karnına bile su içerim günde 2.5-3 litreye yakın su içiyorum :)
ooo süperr o zaman :) bu ay için hedefin ne peki ortalamak kaç kilo vereceğini düşünüyorsun :) :)
Çayımı içtim şuan akşam söyliyeceğim dedim ama şimdi söyliyeyim tadı fena değil ben sabah kahvaltısında bile binde bir çay içen biri olarak milk shake kadar beğendim desem yalan olurhedefim 8 kilo vermek :) kardeşimle iddiaya girdim veremezsem benle çok uğrasıcak bu kadar para verdin iddiaya girdin veremedin diye ee haklıda yani fiyatıda ucuz değil şimdi :) 8 kilo verebileceğimi düşünüyorum sonuçta 15 kilodan fazla vermem gereken kilo var :) vücudumdaki yağ,ödem vs oranı yüksek olduğunu düşündüğüm için ilk ay bu kadar vereceğimi düşünüyorum :) ürünlermi bitirenede kadar tartılmıyacağım inş :)
sporla birleşirse olabilir ben hiç spor yapmadan herbalifela ilk 3,5 haftada 4 kilo vermiştim verdiğinden daha çok incelme sağlıyorsun öyle bir şeyde var çünkü sen ne verdiğini bilmiyyorsun yağ mı yoksa ödemmi veya kastan mı aldın bunları bilemiyorsun o yüzden 8 olmasa bile bi o kadar vermiş gibi görüneceksin ben eminim :)
Aynen zaten ilk vereceğim kilonun hepsi yağdan olmayacağını bildiğim için vermek istediğim kilonun fazla olduğunu düşünmüyorum günde en az yarım saatle sporla desteklemeyi düşünüyorum
cnm sağlık beslenmeyi yaşam biçimi haline getirmezsek
hangi ürünü kullanırsan kullan hepsi hikaye
eğer böyle ürünleri insanları zayıflatsaydı
dünya da şu an obez kalmaz dıııııı
para tuzağı bunlarrr
wihhuuu süper benim final ve stressli dönemimdi ders çalışmaktan rüyaları bile ingilizce görecektim nerdeyse o kadar söyliyim o yüzden spora ağırlık veremedim bu sıralarda zaten müthiş bir koşuşturmadayım tabi bunlar bahane değil eve bisiklet aldık ablamlar işte bugünden itibaren hergün 15 dakika ona bincem :)
anladım canım umarım finallerinden hepsinden geçersin anladım bisiklet iyi bacak inceltir sıklastırır
Bende 12.30-40 arası domatesten yapılmış şehriye çorbası içtim :) aradan 10 dk geçtikten sonrada 15 tane mekik cektim evde normal yatıs modundan cok hareketli olmaya calısıyorum :)
geçtim geçtimmmmm :):) en sevindiğim dakikaydı üniversiteyi kazanırken bu kadar sevinmedimhadi hayırlısı güzel sonuçlar alcaz inşallah :)
Yaa sizin adınıza çok sevindimkaç yaşındasınız peki bi kaç mesaj öncesinde 18 olduğumu söylemiştim
bende 18 im canım 95 liyim işte :)
Ooo ne güzel yaşıtmışızz
eveeettt güzel bir tesadüf oldu bu :):)
Aynen birbirimize daha iyi destek oluruz :) bende suan fındıklı milk shakemi hazırladım içiyorum :) suyla yaptığım halde tadı güzel fena değil eminim sütle daha lezzetli olur :) ama kardeşimle iddiayı kazanmak ve bu ay vücudumdan atabildiğim kadar ödem toksin vs. Nevarsa gitsin daha kalorili olsun diye böyle içmeye karar verdim güzelde :)
Bu arada canım sen 3.5 haftadır kullandığını söyledin 3.5-4 kilo verdim dedin tartıldın mı ilk süreçte yoksa bu tahmini rakam mı ve herbalife ürünleri kullanmadan önce başlangıç kilon kaçtı? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?