• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MERHABA ARKADAŞLAR KULLANMAYA DEVAM EDEN VARSA BİRBİRİMİZE DESTEK OLMAYA NE DERSİNİZ

Ben nisan 20 de başladım 82.100 gramla şimdi 77,600 e düştüm benim için baya büyük bi kilo ama toplam hedefim 22 kilo vermek tabi metabolizmaya göre de değişiklik gösteriyor en güzel yani yağdan verdirmesi ben kesinlikle tavsiye ediyorum tabi bi danışmanla kafana göre yapıldığında bir faydası olmuyor bildiğim kadarıyla bir program hazırlanıyor çünkü

Ben pazartesi gunu basladim . Dun regl oldum ona ragmen 2 kilo kaybim var. Sadece mide bulantim basladi tatli seylerden resmen tiksindim. Shake cok tatligeliyor bana. Dun aksam icemedim izgara hindi yedim cunku icmeyi dusunmek bile midemi bulandirdi. Ama sabah icine espresso ekledim oyle icebildim. Ama birakmayacagim soz verdim kendime. Birbirimize destek olabiliriz.

Öncelikle merhabalar. Ben Herbalife hakkında bir araștırma yapıyorum. "Herbalife gerçekten zarar veriyor mu? "diye. Size birkaç soru sormak istiyorum cevap verirseniz çok memnun olurum. Öncelikle Herbalife kaç seneden beridir kullanıyorsunuz?
Herbalife kullanmadan önce kan tahlili yaptırdınız mı ve kullandıktan sonra yaptırdınız mı?
Eğer yaptırmıșsanız vücudunuzda bir farklılık meydana geldi mi?
Herbalife hala kullanıyor musunuz? Kullanmadığınız zamanlarda canınız çekiyor mu?
Bir de eğer hala kullandığınız ürün mevcutsa içindekiler kısmını çekip atabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim .

merhaba arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim bende herbal kullanıcısıyım 1 seneyi aşkın kullanıyrum durumdan çokta mutluyum almak isteyen yada ürün hakkında bilgilenmek isteyen arkadaşlarada yardımcı olurum umarım kullanan herkeste mutludur :)

Merhaba arkadaşlar ben bir ayda 6 kilo verdim teşekkürler Herbalife çok memnunum tavsiye ederim hiç zor olmadi emzirdiğim halde kulandim daha sonra eşim başladi oda 10 kilo verdi o kadar çikolata seven biri olarak oda basardi yemeğine dikkat etmedigi halde bu mucizeyi bizzat yaşadim herkese tavsiye ediyorum

Ben yeni başladım herbalife kullanmaya yakınlarım bununla sağlıklı bi şekilde kilo verdiler ben emziriyorum ve emzirirken kullanmanın bi sakıncası yok inşallah doğum kilolarimi verebilirim ben bu ürünü kullanıp gözle görülür şekilde zayıflayan yakınlarım var
Herbalife bende kullandım Verdiğim kiloları kat kat geri aldım maalesef. Ama fitback kullandım 23 kilo verdim ve 1 yıldır kullanmama rağmen hiç kilo almadım bence denemelisin

merhaba arkadaşlar 2 ayda 14 kilo verdim herbalife ile ve kesinlikle zararlı değil bunuda isteyenlere detaylı şekilde bilgi verebilirim. ürün temin etmede ve koçluk hizmeti içinde yardımcı olabilirim

Boğazımı kesmeden 4 ayda 8 kilo verdim evimde bisiklette cardio yapıyorum . Sıkı Bir Çalışmada 4 ayda daha fazla kılo verilebilir

tecrübe edenler varsa bende merak ediyorum acaba nasıldır ne kadar etki beklemek lazım? ne kadar sürer

merhaba arkadaşlar 2 ayda 14 kilo verdim herbalife ile ve kesinlikle zararlı değil bunuda isteyenlere detaylı şekilde bilgi verebilirim. ürün temin etmede ve koçluk hizmeti içinde yardımcı olabilirim
Gelincikkurusu merhaba istediğiniz kiloya ulaşınca kilo koruması nasıl yapılıyor yardımcı olur musun?

Back
X