Hereyi Einizle paylar msnz?

kendi ailemle ilgi problemleri pek anlatmam 10 tane varsa 1ini anlatırım.gözünden düşmelerini istemem.

bilmesi gereken herşeyi bilir.zaten butun gun ya annesiyle bilikteyim ya da kiz kardesiyle.sanirim gerisini anlarsiniz

Eşim benim en iyi arkadaşım
Evlendikten sonra yaşadığımız yerdeyse tek arkadaşım
Başkalarına ait sırlar değilse ve beni dinlicek durumdaysa
Yani kafasını şişirmiceksem herşeyi paylaşırım

ben herşeyi anlatam bi erkeğin herşeyi bilmesi çok saçma bence..
duyuorum bazıları kadın kadına oturup konutukları sohbet ortamındaki mevzuları bile harfi harfine
anlatıolarmış kocalarına akannehir bana ters bu durumlar ...

Ayyy yok o kadarı bana da saçma geliyor
Ben sıkıntı üzüntü anlamında herşeyi demek istedim

Herseyi anlatmam...özellikle kendi ailem ile ilgili seyleri anlatmamaya calisirim..!

Genelde zaten erkeklerin herseyi bilmeli taraftari degilim..! :smiley-cool:

Evet, benim yengem mesela ipe sapa yaramayan herseyi aksam esi eve gelince anlatir...bir kez öylesine birsey anlatmistim kendisine okulum ile...mühim birsey degildi yani..3-4 gün sonra söylediklerimi esinin agzindan duydum...sen kimdem biliyorsun diyince, yengen anlatti dedi...! O günden beri birsey anlatmadim daha yengeme..!

Kimi kadinlar, yemez icmez kosa kosa esine laf yetistirir..!!

Aynı benim görümcem kadın saniye beklemiyor hemen kocasına yetiştiriyor
Yahu bi bekle akşam evinde anlatırsın
Ama yok o hemen koşturur anlatır
Adamda pek tınmaz ama he hıı der dinler gibi yapar

eşim benim kocam olmasından önce en iyi en yakın dostum.
ben eşimle her türlü sıkıntımı paylaşırım o da öyle olsun ister zaten.
zamanında ailemle ilgili olan problemlerimde bittim ben dediğimde eşim yetişti yardımıma..o olmasa o sıkıntılı dönemlerimi atlatamazdım.
tabi ki bi kadın arkadaşım bana gelip özelini anlattıysa bunu eimle paylaşmam ama havadan sudan olan her muhabeti sıkıntımı sevincimi yeri geldiğinde eşimle konuşurum...onla konuşmıycam da kimle konuşucam açıkçası ben derdini eşinden gizleyip kadın arkadaşlarıyla çözmeye çalışanlara akıl sır erdiremiyorum...

evet herşeyimi paylaşırım benim bildiğim onun bilmediği hiçbişey yoktur. oda öyledir bana karşı.. zaten olması gerekende bu bence.

evli değilim ama nişanlıyım..

ve 4 senedir birlikteyiz, anlatmadığım hiçbişe yok ona, olmamalıda...

ama tabi bu başkasına ait sırlar vs değil, kendimle ilgili herşey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…