Hereyi kafama takyorum of! ldracam

guven hem zamanla olur verılır ve alınır kotu dusunmeyın her zaman o zaman hayat bıle sızı yadırgar korkmayın herseyden demesı kolay belkı ama ya kendınız aşın bunu yada psıkıyatrıye gıdın ama sunuda belırteyım hepımıze zaman zaman oluyor bunlar aslında kotu bencıl ınsanlarla karsılasıyoruz hayattan bekledıgımız bazı seyler olmayınca hayata yenık dusuyoruz bır sure ama toparlanmak bızım elımızde en ıyı tedavı dua etmek dıyorum bır adım attınız aslında burda paylastınız degıl mı)))

aynı beni anlatmışsın canım :çok üzgünüm:
kimseye güvenmemekte çok haklısın benneyaptımki
bende bu duyguları çok yoğun yaşadığım bi dönemde hatta uykularımdan sıçrayarak uyandığım bi dönemde psikiyatriste gitmiştim antidepresan ve uyku ilacı verdi çok sakinleştirmişti onlar beni bi daha gitmem lazım aslında tavsiye ederim :a015:

aynen bnei anlatmışsın daha fazlası bende ben bu yüzden psikoloğa gittim ve böyle bi hastalık var canım dr gidip ilaçlarla kurtulmam mümkün ben gittim kullanıyorum ilaçları daha iyiyim

bende bunlar bitek bende var sanıyodum
WALKER arkadaşım aynen bende senin anlattıklarını hatta daha fazlasını yapıyorum kendi kendime hayatı zehir ediyorum
mesela bi örnek vereyim eşim bana sseni seviyorum dediği zaman acaba ciddimi yoksa menfaatleri içinmi söylüyo acaba ben bunu hakediyomuyum
artık bende hastalık durumuna geldi sürekli stres ve panik içindeyim
kurtulmanın bi yolunu bulursan banada anlat noolur

tşk ediyorum arkadaşlar yorumlarınız için tavsiyelerinizi dikkate alıcam :) inş. yararı olur :)

hata yapmak bile,hiçbirşey yapmamaktan iyidir,
hepimiz insanız,kusurlarımızla,yanlışlarımızla varız,
bende takarım ama,zamanla birazda olsa rahatlıyorsunuz,gününüzü boş geçirmemeye bakın,ne kadar aktivite o kadar az takıntı....boş eve hırsız girer sözünüde hatırlatayım....

canım benım ben de aynı senın gıbıyım şimdi her seyı kafama takıyorum.heer gun aglıyorum.ne olucak durumum cok merak edıyorum.ama bısey soyleyım kendı omrumuzden yıyıoruz canım

bana biri salak dese neden bana salak dedi demem sen kimsin ki bana salak diosun sensin salak die acarım agzımı yumarım gözümü ama zaten bu yakınımsa eger dediyse mutlaka saka içindir bende gülerek sensin falan die karsılık veririm (vermezsem catlarım) sende bence lafını esirgemezsen aklında bu bana neden salak dedi die düşünmezsin
sır verme olayına gelince kimler sırrını saklar kimler saklamaz ii düşün bence sonra otur anlat sonra aklın kalmasın sır cok önemlidir herkeslede paylasılmaz zaten saklayacagına emin oladıgın kişi ne kdar yakının bile olsa anlatma bilmek zorunda değil
bence düşünerek cvp werirsen yada düşünerek birine bişi anlatırsan yada anlatmazsan sağlıklı bir dawranıs olur düşünmeden bence hareket ediorsun aklına pat gelince yapıosun sonra pişman oluyorsun
2 düşün 1 hareket et
ben en yakınım annem ablam eşim bile olsa (ben cok konusurum bu arada)eskiden cok gereksiz seyler anlatırdım şimdi ise ben anlatsam sunu dicek yada bilse ne olur bilmese ne olur boswer diorum düşünerek hareket edince ii oluyor

Arkadaşlar aynı sorun bende de var en ufak bir şeyi takıyorum,büyütüyorum yiyip bitiriyorum kendimi.Ders bile çalışamıyorum kafama takmaktan düşünün halimi :/.Okuldaki bütün erkekler benle uğraşıyor.Onlar bir şey dese ben çok tepki veriyorum,çok sinirli bir insanım ve ben tepki verdikçe onların hoşuna gidiyor daha da çok uğraşıyorlar,dalga geçiyorlar,gülüyorlar çok moralim bozuluyor bu duruma çıldıracak gibi oluyorum ! Ne yapmam gerekir bu durumda arkadaşlar ? Artık hiç bir şekilde uğraşmalarını istemiyorum.Çok sıkıldım artık ya .Öneride bulunun lütfen arkadaşlar ne yapmam gerekiyor ?

Lütfen cevap yazın arkadaşlar :)

Son düzenleme:
aynı sorunları ben de yaşadım psikiyatristten destek alarak ve verdiği ilaçları kullanarak sorunumu biraz da olsa hafiflettim .ama tedavi olmadan önce çok daha takıntılıydım.örneğin ben okuldayken yurtta bıraktığım ödev kağıtlarım yırtılırsa kaybolursa,biri bana bişey dediğin de günlerce hatta aylarca düşünürdüm geceleri uyuyamazdım tabi bazı fırsatçı insanlar da benim bu durumumu bildikleri için beni daha fazla üzmeye çalışırlardı( şu an çok az takıyorum insanlara güvenmeye çalışıyorum.. ve ben bu durumumun ailemden aynaklandığını düşünüyorum çünkü bana h,iç kimseye güvenme başkalarının yanında şunu yapma bunu yapma diyerek beni bu hale getirdiler

QUOTE=shygirl;15753454]aynı sorunları ben de yaşadım psikiyatristten destek alarak ve verdiği ilaçları kullanarak sorunumu biraz da olsa hafiflettim .ama tedavi olmadan önce çok daha takıntılıydım.örneğin ben okuldayken yurtta bıraktığım ödev kağıtlarım yırtılırsa kaybolursa,biri bana bişey dediğin de günlerce hatta aylarca düşünürdüm geceleri uyuyamazdım tabi bazı fırsatçı insanlar da benim bu durumumu bildikleri için beni daha fazla üzmeye çalışırlardı( şu an çok az takıyorum insanlara güvenmeye çalışıyorum.. ve ben bu durumumun ailemden aynaklandığını düşünüyorum çünkü bana h,iç kimseye güvenme başkalarının yanında şunu yapma bunu yapma diyerek beni bu hale getirdiler[/QUOTE]

Ben ne yapmalıyım sence canım ?

Son düzenleme:

Ben ne yapmalıyım sence canım ?[/QUOTE]
canım bence sende yardım almalısın..

Canlarım. öncelikle allah baska büyük sorunlar vermesin. bende bir zmaanlar aynılarını yaşıyordum. ama daha sonra fark ettim ki. bunları takarak kendi hayatımı kendim mahvediyorum.. laf çarpan o diğer insanlar ise hayatlarına devam ediyor mutsuz olan sadece biz oluyoruz. ve işin daha kötüsü bunlara boyun eğip kafaya takarak onları yüceltiyoruz büyük ölçüde. hayat yakalaması zor bi maraton. ve cok kısa.. bunları düşünmeyin. size bunları söyleyen o şahıslar sizden ne kadar üstün olabilir ki . bence seviyenin bittiği noktadadır.. sizin canınızı yakp mutlu olmaya calısırlar.. başkalarının benim mutsuzlugumdan mutluluk duyduğunu anladığım gün bu düşüncelerimi terk ettim ben. Sizde kafanıza TAKMAYIN. kimse sizden değerli yada önemli değil. kendinize ne kadar değer verirseniz, o kadar güzel, o kadar zekisiniz....

kesinlikle doğru söylüyorsunuz bazı insanlar hassaaiyetimizi farkettiği an daha çok üstümüze geliyorlar maalesef:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…