• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hergun eliptik bisiklet yapalım

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.348
198
Eliptik bisiklet yapalım bugün 4. Günüm galiba her gün kaç dakika yaptığımı yazicam yediklerime dikkat etmiyorum normal besleniyorum sütüm etkilenmesin diye ama göbeğin gitmeye başladı resmen eşimde farketti ölçmedim ama neyse

Bugün 30 dk sabah 40 dk öğleden sonra eliptik yapıldı. toplam 800 kalori yazıyordu

üst bacakta kalınlaşma olur diye bir bilgi okumuştum ne kadar doğru sizin gelişmeleri merakla bekliyorum...

üst bacakta kalınlaşma olur diye bir bilgi okumuştum ne kadar doğru sizin gelişmeleri merakla bekliyorum...
Her gün en az yarım saat yapmaya devam ediyorum ama diyet yapmıyorum emzirdigim için diyet yapınca sütüm gidiveriyor ..benimkisi ayakta bisiklet bu arada ilk çocuğumu doğurduktan sonra 4 ay yapmıştım öyle bir kalinlasma yaşamadım inceldi tam tersi

Merhaba, Aktif bir konudur umarım. Ben de yapıyorum Eliptik. Bir ara yaptım ve 2-3 kilo verdim ama bıraktım. Şimdi daha fazlasıyla yeniden başladım. 4 gündür günde yarın saat yapıyorum. Sorumluluk hissetmek için başlık açacaktım ama sizinle birlikte yapabiliriz. 28 gün challege yapacağım. Bu yaza düzgün bir vücutla girmem lazım. Sabah pili bitmekte olan tartımda hiç görmediğim bir kilo gördüm. :) Kesin ödemdir:) 69 kilo gösteriyordu. Hedefim çok değil aslında 64 kafi benim için. Bunun için de tam olarak 3 ayım var. Bakalım eliptik işe yarayacak mi yeniden.

Merhaba, Aktif bir konudur umarım. Ben de yapıyorum Eliptik. Bir ara yaptım ve 2-3 kilo verdim ama bıraktım. Şimdi daha fazlasıyla yeniden başladım. 4 gündür günde yarın saat yapıyorum. Sorumluluk hissetmek için başlık açacaktım ama sizinle birlikte yapabiliriz. 28 gün challege yapacağım. Bu yaza düzgün bir vücutla girmem lazım. Sabah pili bitmekte olan tartımda hiç görmediğim bir kilo gördüm. :) Kesin ödemdir:) 69 kilo gösteriyordu. Hedefim çok değil aslında 64 kafi benim için. Bunun için de tam olarak 3 ayım var. Bakalım eliptik işe yarayacak mi yeniden.
Buraya yazmadım kimse gelmeyince bende en az 30 dakika hergun yapmaya çalışıyorum hergun kaç dakika yaptıysak yazarız birlikte yapalım bende yaza güzel bir vücutla girmek istiyorum inslalah :)

Buraya yazmadım kimse gelmeyince bende en az 30 dakika hergun yapmaya çalışıyorum hergun kaç dakika yaptıysak yazarız birlikte yapalım bende yaza güzel bir vücutla girmek istiyorum inslalah :)
Merhaba, eşim evde olunca spor falan yalan oluyor. Bugün yaptım ama yarım saat. Geçen hafta 4 gün yapabilmiştim. Güya her gün yapacaktım. Bugün 5 oldu. Sizde durumlar nasıl?

Size bir şey sormak istiyorum. Üst katın kasları ve göğüs bölgesini çalıştırıyor sanki. Siz de aynı şeyi düşünüyor musunuz? Göğüsler kilo aldığımdan mi yoksa bu aletten mi bilemedim bir şekil değişikliği halindeler:)

Selam kızlar. Yanan yağlarınız bol olsun : )

Eliptik olarak hangi marka ve modeli kullanıyorsunuz?
Bir çok çeşit var anlamıyorum hiç. Bazıları çok ses çıkarıyor diyorlar, bazılarının adım uzunluğu kısa diyorlar vs..

Siz memnun musunuz? ve mümkünse eliptiğinizin fotosunu da atabilir misiniz

Bir çok çeşit var anlamıyorum hiç. Bazıları çok ses çıkarıyor diyorlar, bazılarının adım uzunluğu kısa diyorlar vs..

Teşekkürler. Benimki bu. Memnunum. Ses çıkarmıyor. Adım uzunluğu daha fazla olsa daha çok mu severdim bilmiyorum. Benimki ideal gibi geliyor.

Eklentiler

• 67A44691-F285-4FDF-86FC-EC767B5C9C94.webp
    67A44691-F285-4FDF-86FC-EC767B5C9C94.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 133

Voit D30 memnunum ben

Size bir şey sormak istiyorum. Üst katın kasları ve göğüs bölgesini çalıştırıyor sanki. Siz de aynı şeyi düşünüyor musunuz? Göğüsler kilo aldığımdan mi yoksa bu aletten mi bilemedim bir şekil değişikliği halindeler:)
Vücudumun her yeri toplandığı doğrudur üst kısımda çalışıyor ama ne kadar etkili bilemiyorum emzirdigim için galiba...birde kol ağırlığı Alicam ben daha etkili olsun diye ..bugün 30 dk yaptim

Back
X