Hergun en az 2 kere ailesi arayan koca

Eşim günde 4-5 kez mutlaka ailesi ile görüşür, üstelik aramızda 2 sokak var ve neredeyse gün aşırı mutlaka uğrar. Ben ise kardeslerim ile haftada 1 annemle bazen günde bir kez bazen gün aşırı konuşurum üstelik başka şehirdeler. Eşimin ailesi ile konuşması beni hiiiic ilgilendirmez. İlla ki konuşunca rutin günlük hayatımızdan konuşuluyor. Eee bizde zaten mit elemanı değiliz, evimizde gizli dosyalar da yok, gün içinde yaşadıklarımız gizlenecek olaylarda değil niye sorun olsun ki? Kimse kimsenin yerini tutamaz, kabul edin bunu. Annenin kardeşin evladın eşin yerleri ayrı ayrı ve kimse kimsenin boşluğunu dolduramaz. Bırakın konuşsunlar, nasıl olsa o telefon kapanınca sizin yanınızda değil mi? Siz kendi eviniz içinde sınırlar çizmek istiyorsunuz , haklısınız da ama görünürde aşılan bir mahremiyet yok. Günlük rutin aktivitelerin anlatılması ihlal gibi durmuyor.

Garip olan sizsiniz malasef

Siz annenize eşinizle gün içinde yaptıklarınızı saklıyor musunuz?
Popstar yada devlet büyüğü gibi yaptıklarınızı sır gibi saklamanızın nedenini merak ettim.
Bahsedilen şey markete gittik, arkadaşlarla oturduk gibi sıradan olaylar bilseler ne olacak Allah aşkına.

Eminim ki değişeceğim noktalar olur ama ben ailemden de böyle gördüm annem eve babam gelince benle konuşurken bile telefonu kapatır . Evde olan birkaç saati babamla geçirir. Benim eşim gelince kapatır hadi siz vakit geçirin der. Gün içerisinde zaten yemek yemek akşam bilmem kaci bulurken kalan zamanda bir şey yapmayı seçmek bence aileyi ikinci plana atmak demek değil ki

Ama kaç saattir kkdasın mesela? Yani çok dolu dolu geçirseniz akşamı herhalde bu kadar saattir kkda olmazdın. Sen kkda takıldığın gibi o da telefonla konuşabilir

Bir de gün içinde yaptıklarınızda ne var ki bu kadar saklanacak? Yani ben standart insanların yaptığı şeyleri yapıyorum. Kayınvalidem avmye gittiğimi bilse nolur bilmese nolur. Bir de hadi aileyi geçtim arkadaşınla falan da mı gün içinde yaptıklarınızı konuşmuyosunuz? Mesela az önce arkadaşım bana yaptığı hıdırellez ritüelini bile anlattı. Gün içinde yaptıklarının anlatılmasının tuhaf karşılandığını ilk burda okudum

Saklamiyorim ama günlük rapor vermiyorum . Bugün şunu yaptık sonra bunu yaptık yarınki planımız şu şeklinde paylaşmak bana tuhaf geliyor . Açıkçası bir süre sonra bu kadar ayrıntı verdiğin insan da yorum katıyor bir şeylere ve ben bundan hoşlanmıyorum . Konu sahibi de hoşlanmıyor . Çok normal geliyor bana

Peki gün içinde mesaisi olan bir insanı saat kaçta arayabilir bir insan.
Saati mi olur bunun.
O akşam oğlumun en sevdiği yemeği yaparım akşam aklıma gelir siz ne yediniz biz mantı yedik aklımıza geldin derim. Bu müdahale değildir. Gerçekten evliliği de insan hayatını da bu kadar zorlaştırmayı anlamıyorum ben.
Ben arkadaşımın sevdiği yemeği yesem mesa atarım ararım.
İnsanların birbirini özlemiş ve araması kadar doğal bir şeyi cinnet haline geçirmek çok saçma

Ben şu an eşimin yanında değilim ondan emin olun akşam otururken burayı açarsam rahatsız oluyor onunla vakit gecirmemi istiyor .ya o uyurken bakarım gece ya da hafta sonu .
Gün içinde yaptıklarım devlet sırrı değil konuşuyorum ama AVM ye gidip ne aldığım ne kadar para harcadıgim falan niye bilinsin ki . Ben sosyal medya kullanmam aldıklarımi dışarda yediğimi paylaşmam hoşuma gitmiyor.

Yorum getirse ve oğlu yada kızı ya anne saçmalama ya dese mesela ne olur. Hayatında ne değişir? Hiç bir şey.
İnşam ilişkilerine evlendik diye bu kadar müdahale etmemeliyiz

Hayatimizda illa buyuk sirlar olmasi lazim sanirim ozel olmasi icin. Buradaki arkadaslar boyle dusunuyor. Gunluk siradan seyleri neden saklayasin ki diyorlar, garip. Senin de yukarida dedigin gibi ben de instagrmda bile paylasnayi sevmem yasamimi. Cok sir gibi seyler yasadigimdan degil. Herkesin kendi ozel alani olmasi gerektigine inandigimdan

Cinnet geçirmem bu sürekli olmadığı sürece sıkıntı da yapmam . Evi toplarken arayabilir mesela öğle arasında arayabilir. Ekmek almaya gittiğinde arayabilir. Ama sizin anlattığıniz gibi akşam bir kaç kez iletişime geçmek isteyen bir kv olsa rahatsız olurdum . Eminim eşim de rahatsız olurdu biz çok memnunuz akşam o vakti birlikte geçirmekten bende size bunu anlatmaya çalıştım aslidna belki oğlunuz ve eşi de bizim gibi düşünecek

Özel hayat hangi pozisyonu daha çok sevdiğin, ne sıklıkla seviştiğiniz fln olsa neyse o gün patlıcan oturtma yiyip ayşelerle çay içip dönüşte eve zeytinyağ aldığınızı annesine söylemesinin sizin hayatınıza hiç bir etkisi olmayan bir şey. Sizi etkilemeyen şeylere karışmanız gerçekten akıllı işi değil

Yorum getirse ve oğlu yada kızı ya anne saçmalama ya dese mesela ne olur. Hayatında ne değişir? Hiç bir şey.
İnşam ilişkilerine evlendik diye bu kadar müdahale etmemeliyiz
Ben ilişkilerine müdahil olmuyorum ki hayatımi paylaşmaktan hoşlanmıyorum aksine ilişkilerine karışmam muahbbetlerine dahil olmam konusu olmak da istemem

Düşünebilir ben o an aramak istersem ararım oğlum da kısa keser yarın ara anne der. Bu bizim aramızdaki mevzu ona zaten kırılmam ertesi gün dediği saatte ararım. Bu ama benim istediğim saate aramama engel değil. Müsait değilse açmayıverir

Evet bende her gittiğim yerin bilinmesinden her aldığimdan her gördüğümden herkese bahsetmekten hoşlanmam . Eşimin bahsetmesinden de hoşlanmazdim

Eşinle sen yapı olarak öyleymişsiniz birbirinizi bulmuşsunuz mutluluğunuz daim olsun diyebilirim sadece. Evlenirken o yüzden herkes kendi gibisini bulmalı. Konu sahibinin eşinin yaptığı da garip değil. Sadece farklılar birbirinden. Ama adamın yaptığı yanlış değil.

Ben de çok yakın olduğum insanlarla sürekli iletişim içinde olmayı seviyorum. Şu an bir yandan yakın arkadaşımla da mesajlaşıyorum mesela. Kendisi diyetisyene gider çıktım diye bana yazar. Spora gider yazar. Bu tarz şeyleri rapor vermek olarak görmüyorum. Sevdiğim insanların hayatında olmayı seviyorum

Son düzenleme:
Bence gayet etkisi var, her neyse. Bir de bu sevisme konusuna neden cok taktiniz. Ozel demek sadece sevismek demek degil.

Zaten bu bir kere müsait olma konusu değil ki rahatsız olunan nokta farklı evdeyken iki saat konuşmak ve her anın paylaşılması . Neyse anlaşamadık sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…