[/QUOTE][
Eminim her anne bunları yaşıyordur bu sizin çocuğunuzu arama hakkınızı elinizden almaz ama şu nokta sağlıksız geliyor bana ben onu besledim büyüttüm bu hayatta en sevdiğim insan o ve bu sebeple eşi de bizim ilişkimize her koşulda saygı duymalı . Teoride haklısınız kesinlikle her anne çocuğuna çok emek veriyor ama bu çocuklar bir gün evleniyor tabi ki sesini duymak istersiniz ama evin içinde olanı iki saat anlatmak normal değil bu artık evli olduğu insanın kişisel alanına saygisizlik oluyor.
Anne baba çocuğu yapmayı seviyor büyütmeyi seçiyor ama onu her istediğim zaman ararım kimse engel olamaz her istediğim zaman görürüm hasta olduğunda başında ben kalacağım gibi gibi düşünce tarzı bana sağlıklı gelmiyor evlendigimiz anda artık bir başkasıyla yaşıyoruz çünkü bu hayatı
Cok sukur. Sanki ben hic konusmasinlar demisim gibi cevaplar geliyor.Buradakiler kudurmuş. Kadın rahatsız olmuş olabilir. Her gün evde 2 saat telefonda konuşan bir canlı kiminle konuştuğun önemi olmaksızın rahatsız edici. Yaptıklarının anlatılması i istememesi normal. Buna niye saygı duymuyorsunuz. Özel hayatının eşinin ailesinin duymasını istemiyor işte.
Bunu garip bulmussunuz. Garip bulmaniz bile garip. Herkes benzer sekilde anlamis. Esinizi fazla sinirlandirma cabasi icindesiniz ve bunu sizin yazdiginizi okuyan herkes ayni sekilde anlamis.Allah allaah. Neden eskiyi at sakin arama gorusme demisim gibi yaziyorsunuz?
Beklentilerinizin yüksek olduğunu düşünmüyorum umarım hayal kırıklığına uğramazsiniz benim kızım olsa ve sizin gibi keskin net görüşlü bir kayinvalide adayı olsa açıkçası evliliğine onay vermez istemezdim .K KIR PAPATYASII ve evet ben eşiyle gün içinde yaptılarına karışmıyorsam, gittiklerine gezdiklerine kaç kere seviştiklerine karışmıyorsam aynı saygıyı bana göstermek zorundalar.
Ben öyle bir şey yazmadım yalnız . Tabi ki bunu kimsenin eşi belirleyemez. Siz ama çocuk benim çocuğum ve neyin ne olacağına ikimiz karar verecegiz diyorsunuz . İyi de çocuğunuz bir hayatı başkasıyla paylaşacak ve bu karari eşiyle verecek yeri gelecek eşi telefonu açma benle ilgilen diyecek. İstesek de istemesek de öncelik evlendigi insanda olacak. Bunun kadın ya da erkeği yok kiHastalığında başında beklerim demedim. Ama gün içinde kaç kere aradığım ve kaç kere konuştuğum başkalarını alakadar etmez.
Çocuğum rahatsızsa bana kendi söyler biz aramızda hallederiz.
Asıl sağlıksız olan bana göre evlendim annesi babası benim yüce gönlümden geçen görüşme sayısı ve süresi kadar sürede görüşürler demek. Evlendik diye o insanın hayatını komple satın almıyoruz. Ben annemi canımın istediği kadar arıyorsam erkeklerim de bu hakkı var. Sırf penisi var diye annesiyle olan süresini eşi belirleyemez.
Iste bu. Iste aradigim ve cozum odakli bakis acisi.Siz neden umursuyorsunuz peki?
Ben de yeni evli sayılırım, 1 sene olmadı henüz. Bazen bocalayıp kararsız kaldığım durumlarda kendimi eşimin yerine koyup buna göre davranıyorum. Size de tavsiye ederim.
Ben günde 2 defa ailemle konuşsam ve bu durum eşimi etkilemediği halde müdahale etmeye çalışsa sana ne derim mesela. O yüzden eşimin telefon konuşmaları sürekli bizim vaktimizden çalıp beni etkilemiyorsa bana ne diyorum.
Bu her şey için geçerli. Birbirinizin her şeyine karışıp kontrol etmeye hakkınız yok.
Eşinizin ailesinden hoşlanmıyorsunuzdur belki bilmiyorum ama sizi olumsuz etkilemediği sürece ilişkilerine, iletişimlerine karışmayın. Her şeye karışırsanız gerçekten rahatsız olduğunuz ve haklı olduğunuz bir konu olduğunda ciddiye alınmazsınız.
Hukuki mirasçısı olmakla aile dereceleri başkadır. Eşler birinci dereceden akraba değildir derecesi yoktur. Anne ve babalar her zaman birinci derece akrabadır evlenince ikinci üçüncü dereceye düşmez.Beklentilerinizin yüksek olduğunu düşünmüyorum umarım hayal kırıklığına uğramazsiniz benim kızım olsa ve sizin gibi keskin net görüşlü bir kayinvalide adayı olsa açıkçası evliliğine onay vermez istemezdim .
Evlendigimizde hukuk önünde bile birinci dereceden yakınımız eşimiz oluyor . Onun da evde mutlu olacağı ortak bir payda da buluşmamız gerek . Yukarıda yazdığıniz noktalara zaten karışamazsiniz ki
İyi de benim annemle ne kadar konuşacağıma neden eşimle beraber karar verelim? Tövbe ya rabbim daha neler duyacağııım.Ben öyle bir şey yazmadım yalnız . Tabi ki bunu kimsenin eşi belirleyemez. Siz ama çocuk benim çocuğum ve neyin ne olacağına ikimiz karar verecegiz diyorsunuz . İyi de çocuğunuz bir hayatı başkasıyla paylaşacak ve bu karari eşiyle verecek yeri gelecek eşi telefonu açma benle ilgilen diyecek. İstesek de istemesek de öncelik evlendigi insanda olacak. Bunun kadın ya da erkeği yok ki
Copsuz uzum değil eşim ama evimde benim her yaşadığımı kamera var gibi başkalarına anlatamaz papatya ile şunu yaptık şunu aldık ben kişisel alanıma saldirildigini hissederim . İş yerinde yasadigini konuşabilir .bizim vakit geçirdiğimiz iki saatimiz var bu süreyi ailesiyle geçiriyorsa evli kalmamizin manası kalmaz zaten başka bir işle meşgulken arayabilir tabi ki ama her an nerde ne yaptığımı anlatamaz ben Instagram bile kullanmıyorum hayatımı paylaşmak istemediğimden neden başka birileri benim hayatımın her ayrıntısına hakim olsunİyi de benim annemle ne kadar konuşacağıma neden eşimle beraber karar verelim? Tövbe ya rabbim daha neler duyacağııım.
Eşime ne ki bundan? Onunla ilgileniyorum sonuçta aynı evdeyiz sürekli. Nitekim konu sahibi de benle ilgileniyor diyor. Eşim bana annenle çok konuşuyosun telefona açma dese iyi bi paylarım onu. Ben de ona böyle bir şey diyemem. Beğenmeyen çöpsüz üzüm alsın yahu bu ne böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?