Hergun en az 2 kere ailesi arayan koca

Her gun 2 kere toplam 2 saat konuşmak pöf yani. Ben de konusurum annemle ama evlenince bu kadar sık konuşmam. Bir de evde olup biten her şeyi anlatması da sıkıcı. İşte öğle aralarında konuşsun. Sizin zamanınızda calmasin

Buradakiler kudurmuş. Kadın rahatsız olmuş olabilir. Her gün evde 2 saat telefonda konuşan bir canlı kiminle konuştuğun önemi olmaksızın rahatsız edici. Yaptıklarının anlatılması i istememesi normal. Buna niye saygı duymuyorsunuz. Özel hayatının eşinin ailesinin duymasını istemiyor işte.

[/QUOTE]
Hastalığında başında beklerim demedim. Ama gün içinde kaç kere aradığım ve kaç kere konuştuğum başkalarını alakadar etmez.
Çocuğum rahatsızsa bana kendi söyler biz aramızda hallederiz.
Asıl sağlıksız olan bana göre evlendim annesi babası benim yüce gönlümden geçen görüşme sayısı ve süresi kadar sürede görüşürler demek. Evlendik diye o insanın hayatını komple satın almıyoruz. Ben annemi canımın istediği kadar arıyorsam erkeklerim de bu hakkı var. Sırf penisi var diye annesiyle olan süresini eşi belirleyemez.

Cok sukur. Sanki ben hic konusmasinlar demisim gibi cevaplar geliyor.

Ben de hoşlanmazdım. Kendim de yapmıyorum yapmam her gün toplam iki saat.. herşeyi bilmelerine gerek yok arada olur günde 5 saat de olur yeri gelir ama bana da garip geliyor böyle rutin rapor verir gibi. Bir süre sonra akıl vermeye başlarlar çünkü genelde buna hele asla tahammülüm yok.

Hastalığında başında beklerim demedim. Ama gün içinde kaç kere aradığım ve kaç kere konuştuğum başkalarını alakadar etmez.
Çocuğum rahatsızsa bana kendi söyler biz aramızda hallederiz.
Asıl sağlıksız olan bana göre evlendim annesi babası benim yüce gönlümden geçen görüşme sayısı ve süresi kadar sürede görüşürler demek. Evlendik diye o insanın hayatını komple satın almıyoruz. Ben annemi canımın istediği kadar arıyorsam erkeklerim de bu hakkı var. Sırf penisi var diye annesiyle olan süresini eşi belirleyemez.
[/QUOTE]
Ben öyle bir şey yazmadım yalnız . Tabi ki bunu kimsenin eşi belirleyemez. Siz ama çocuk benim çocuğum ve neyin ne olacağına ikimiz karar verecegiz diyorsunuz . İyi de çocuğunuz bir hayatı başkasıyla paylaşacak ve bu karari eşiyle verecek yeri gelecek eşi telefonu açma benle ilgilen diyecek. İstesek de istemesek de öncelik evlendigi insanda olacak. Bunun kadın ya da erkeği yok ki

Allah allaah. Neden eskiyi at sakin arama gorusme demisim gibi yaziyorsunuz?
Bunu garip bulmussunuz. Garip bulmaniz bile garip. Herkes benzer sekilde anlamis. Esinizi fazla sinirlandirma cabasi icindesiniz ve bunu sizin yazdiginizi okuyan herkes ayni sekilde anlamis.

Biz burada "ayy canimm yapamaz oyle bir sey" desek cok iyi olacagiz ama "erkek olarak onun da sinirlari var buna saygi duymak lazim" deyince kotu oluyoruz.

Siz en iyisini biliyorsaniz ona gore yapin. Fikrimizi sordunuz soyledik. Herkese benzer cevaplar vermissiniz. Kendi fikrinizi degistirmek farkli acilardan bakmak istemiyorsaniz bizi dinlemezsiniz olur biter.

K KIR PAPATYASII ve evet ben eşiyle gün içinde yaptılarına karışmıyorsam, gittiklerine gezdiklerine kaç kere seviştiklerine karışmıyorsam aynı saygıyı bana göstermek zorundalar.
Beklentilerinizin yüksek olduğunu düşünmüyorum umarım hayal kırıklığına uğramazsiniz benim kızım olsa ve sizin gibi keskin net görüşlü bir kayinvalide adayı olsa açıkçası evliliğine onay vermez istemezdim .

Evlendigimizde hukuk önünde bile birinci dereceden yakınımız eşimiz oluyor . Onun da evde mutlu olacağı ortak bir payda da buluşmamız gerek . Yukarıda yazdığıniz noktalara zaten karışamazsiniz ki

Her şeyi anlatması kötü . Kayınvalidenin evde olan, eşinizin hayatında olan her şeyi bilmedi de kötü
Ama telde isterse günde 3 kez konuşur bisi demeye hakkınız yok

Ben sizi hakli buldm genelde kizlar kadinlae anneleriyle sık konuşur cocuk yemek vs ilgili bilgi paylasimi yaptıkları için ama erjegin annesiyle böyle durumlari pek yok bundan dolai hesap verme gbi duruyor bende olsam braz rshatsz olurdum herhalde bilemedim.

Ben öyle bir şey yazmadım yalnız . Tabi ki bunu kimsenin eşi belirleyemez. Siz ama çocuk benim çocuğum ve neyin ne olacağına ikimiz karar verecegiz diyorsunuz . İyi de çocuğunuz bir hayatı başkasıyla paylaşacak ve bu karari eşiyle verecek yeri gelecek eşi telefonu açma benle ilgilen diyecek. İstesek de istemesek de öncelik evlendigi insanda olacak. Bunun kadın ya da erkeği yok ki
[/QUOTE]

Benim şu an önceliklimde eşim yok. Asıl sağlıksız olan da bu. Eşimle beraber olmaktan keyif alıyorum evet ama ben ablalarımla abimle annem şe babamla çocuğumla arkadaş grubumla da ayrı ayrı görüşmekten zevk alıyorum. Aile whatsapp grubum var mesela ve ottan çöpten gün içinde geçen olaylardan bahsedip tüm gün geyik yapıyoruz. Bazen tüm gün bakamıyorum akşam bakıyorum. Bazen bu yazışmalar tüm gecemi alıyor. Eşim de o sırada oyun oynuyor yada kitap okuyor. Bazen canı sıkkında anlatacağım var diyor dinliyorum. Ama bu süre bitince yine ailemle olan grubuma dönüyorum. Hayatım evlendik diye komple eşime ait değil.
Evlendik sadece benle vakit geçir tüm gün benimle ol demek sağlıksız. Odak noktam hiç kimse değil. Bu tarz evlilikleri de çok tuhaf buluyorum. Akşam altı saat boş vaktim varsa bunun bir saatini arkadaşıma yada aileme de ayırabilirim. Bunun derdi eşime düşmez

Iste bu. Iste aradigim ve cozum odakli bakis acisi.

Yani hayatimizdaki insana insanmis gibi davranmak. Bir imza atildi diye tum telif haklari bize gecmis gibi davranmamak.

Esim benim annemle konusmamdan rahatsiz olsa ben sahsen cok ama cok uzulurum hele ki aile baglarimiz gucluyse.

Veya kayinvalidemin yerine koyup kendimi dusunurum beni her gun arayan oglum neden artik aramiyor bir sey mi oldu diye.

8 aylik evlilik cok erken. Bazi bakis acilari farklilasmali ki ilerde baska sorunlar cikmasin.

Konuyu acan uye empati kurabilmeli.

Hukuki mirasçısı olmakla aile dereceleri başkadır. Eşler birinci dereceden akraba değildir derecesi yoktur. Anne ve babalar her zaman birinci derece akrabadır evlenince ikinci üçüncü dereceye düşmez.
Ve evet evleneceği kişi benle ilişkisine karışacaksa ben de onay vermem zaten

İyi de benim annemle ne kadar konuşacağıma neden eşimle beraber karar verelim? Tövbe ya rabbim daha neler duyacağııım.

Eşime ne ki bundan? Onunla ilgileniyorum sonuçta aynı evdeyiz sürekli. Nitekim konu sahibi de benle ilgileniyor diyor. Eşim bana annenle çok konuşuyosun telefona açma dese iyi bi paylarım onu. Ben de ona böyle bir şey diyemem. Beğenmeyen çöpsüz üzüm alsın yahu bu ne böyle.

[/QUOTE]

Benim şu an önceliklimde eşim yok. Asıl sağlıksız olan da bu. Eşimle beraber olmaktan keyif alıyorum evet ama ben ablalarımla abimle annem şe babamla çocuğumla arkadaş grubumla da ayrı ayrı görüşmekten zevk alıyorum. Aile whatsapp grubum var mesela ve ottan çöpten gün içinde geçen olaylardan bahsedip tüm gün geyik yapıyoruz. Bazen tüm gün bakamıyorum akşam bakıyorum. Bazen bu yazışmalar tüm gecemi alıyor. Eşim de o sırada oyun oynuyor yada kitap okuyor. Bazen canı sıkkında anlatacağım var diyor dinliyorum. Ama bu süre bitince yine ailemle olan grubuma dönüyorum. Hayatım evlendik diye komple eşime ait değil.
Evlendik sadece benle vakit geçir tüm gün benimle ol demek sağlıksız. Odak noktam hiç kimse değil. Bu tarz evlilikleri de çok tuhaf buluyorum. Akşam altı saat boş vaktim varsa bunun bir saatini arkadaşıma yada aileme de ayırabilirim. Bunun derdi eşime düşmez
[/QUOTE]
Size tuhaf geliyor olabilir ama belki de evlendiğinde oglunuzun eşi benim gibi düşünecek akşam bizim iki saatimiz kalıyor eşimle ve ben o saati bana ayırmasını isterim o da bana ayırıyor şimdi kayınvalidem kendi hayatinda bu şekilde yaşamıyor diye benden de aynı şeyi bekleyemez ki . Bu da benim eşimle yaşamak istediğim evlilik şekli olur . Siz evliliginizde istediğiniz şekilde yaşayabilirsiniz ama is oglunuzun evliliğine gelince bu kadar keskin düşünmeniz bana tuhaf geldi belki de gelin adayıniz da sizin gibi düşünecek ve sıkıntı yaşamayacaksınız bilemeyiz

Ayrıca kır papatyası doğurmadan önce bende çok konuda keskindim. Böyle anne olmayacağım şunu yapmayacağım diyordum. Doğurduktan sonra özellikle emek emek büyüttürken böyle bakamıyorsun emin ol. Çok değil ben de dört senede epey değiştim: konu sahibi de değişecek. Ben de annesinin öpmesinden bile rahatsızlık duyardım evlat ne demek zaman geçtikçe anlıyorsun. Hiç öyle şimdi söylediklerimle hissettiklerin tutmuyor.
Çok başka bir şey ve bu konuda ben araya hiç
Kimseyi ama hiç kimseyi sokmam. Rahatsız olan gidebilir ben ilişkimi başkaları için değiştirmem bı nemi lanet kaynana yapıyorsa da yapsın

[/QUOTE]
Size tuhaf geliyor olabilir ama belki de evlendiğinde oglunuzun eşi benim gibi düşünecek akşam bizim iki saatimiz kalıyor eşimle ve ben o saati bana ayırmasını isterim o da bana ayırıyor şimdi kayınvalidem kendi hayatinda bu şekilde yaşamıyor diye benden de aynı şeyi bekleyemez ki . Bu da benim eşimle yaşamak istediğim evlilik şekli olur . Siz evliliginizde istediğiniz şekilde yaşayabilirsiniz ama is oglunuzun evliliğine gelince bu kadar keskin düşünmeniz bana tuhaf geldi belki de gelin adayıniz da sizin gibi düşünecek ve sıkıntı yaşamayacaksınız bilemeyiz
[/QUOTE]
Eşiniz annesiyle akşam konuşmak istiyorsa annesi de istiyorsa bu konuda sizin de anlayış göstermeniz gerekiyor insani olan budur. Herkes sınırını bilmeli evet. Eşler de bilmeli

Copsuz uzum değil eşim ama evimde benim her yaşadığımı kamera var gibi başkalarına anlatamaz papatya ile şunu yaptık şunu aldık ben kişisel alanıma saldirildigini hissederim . İş yerinde yasadigini konuşabilir .bizim vakit geçirdiğimiz iki saatimiz var bu süreyi ailesiyle geçiriyorsa evli kalmamizin manası kalmaz zaten başka bir işle meşgulken arayabilir tabi ki ama her an nerde ne yaptığımı anlatamaz ben Instagram bile kullanmıyorum hayatımı paylaşmak istemediğimden neden başka birileri benim hayatımın her ayrıntısına hakim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…