• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hergun en az 2 kere ailesi arayan koca

Kizlar 8 aylik evliyim. Esimin ailesi birbirine cok bagli. Esime de cok duskunler. Hergun en az 2 kere telefonla ararlar esimi. Haftada bi iki kere goruntulu konusma yaparlar ailecek. Ben bu durumdan cok rahatsiz oluyorum. Kurdugumuz ailenin yeni bi aile oldugunu hissedemiyorum. Sanki surekli rapor veriyomusuz gibi hissediyorum birilerine. Evin icinde birileri yasiyor gibi geliyor. Sizce bu aranma durumu normal mi, bana mi garip geliyor? Kiz olsa da ailesi gunde 2 kere arasa hadi neyse derim, o da garip gelir de. Erkek bence cok garip oluyor surekli araninca. Siz ne diyosunuz, garip olan ben miyim?
Az bile konuşuyorlarmış aslında, benim görümcem gecenin bir vakti saat 2,3 demeden abisini arar, mesaj atar napıyorsun diye, kuzeninin karısı mesaj atmıştı 2 kez gecenin 2’sinde, 4’ünde, geçen amcası sabah saat 6’da aramıştı eşimi, kayınvalidem de keza gece biz tam uykuya dalacakken oğlunu hiç saate bakmadan arar, ki eşimin ailesiyle çok sık görüşürüz buna rağmen böyleler. Benim aileme gelince eşim evdeyken önemli bir şey olmadıkça rahatsız etmemek adına aramazlar, önemli bir konu varsa da vakitlice arar yada mesaj atarlar.

Kizlar desteklese de desteklemese de beni anlamaya calisan, nazikce oneride bulunan herkese tesekkur ederim. Iyi aksamlar

Az bile konuşuyorlarmış aslında, benim görümcem gecenin bir vakti saat 2,3 demeden abisini arar, mesaj atar napıyorsun diye, kuzeninin karısı mesaj atmıştı 2 kez gecenin 2’sinde, 4’ünde, geçen amcası sabah saat 6’da aramıştı eşimi, kayınvalidem de keza gece biz tam uykuya dalacakken oğlunu hiç saate bakmadan arar, ki eşimin ailesiyle çok sık görüşürüz buna rağmen böyleler. Benim aileme gelince eşim evdeyken önemli bir şey olmadıkça rahatsız etmemek adına aramazlar, önemli bir konu varsa da vakitlice arar yada mesaj atarlar.

Bütün bu gece aramaları ramazan ayında ve sahura kadar oturuyorsanız ; o esnada gerçekleşmiş olabilir mi ?

Sizin kararlarınıza, aile içinize karışmıyorlarsa konuşmasında bi sıkıntı yok . Benim eşim hic düşünemez boyle şeyleri kv ile de anlasamam ama ben derim ara diye .
Hii size müdahale ediyorlarsa eşinizle konuşun bu durumu

Size yönelik bi sıkıntı yoksa arasın ne var ki evlenince bebişlerimizle bağımız kopçak mı. Kadınlar annelerini sürekli arıyor bunda hiç bi art niyet aramıyoruz

Size yönelik bi sıkıntı yoksa arasın ne var ki evlenince bebişlerimizle bağımız kopçak mı. Kadınlar annelerini sürekli arıyor bunda hiç bi art niyet aramıyoruz
Bagi kopsun demedim. Kordugum olmamiza gerek yok dedim

Evde olan biten her deyin anlatilmasindan rahatsiz oluyorum. Bugun suraya gittik bunu yaptik her seyi herkesin bilmesinden rahatsizim. Eriskin iki kisi oldugumuzu hissedemiyorum
Ben hak verdim size.esiniz bunu konusarak anlamayacaktir.bence cok fazla gununu ddurun aramaya komusmaya firsati kalmasin bazen.aradiklarinda da haftasonu bir iki defa siz cikin telefona duşta deyin🤣bi daha zamanli zamansiz aramazlar

Her gun ikiser saat konusunca evde olan biteni anlatmamasi munkun olmuyor, suraya gidiyoruz bunu yaoiyoruz her seyin bilinmesi kotu hissettitiryor. Acik instagrsm hesabi gibi her seyimizi paylasmak istemiyorum

Bence de acaip. Her gün 2 saat konuşacak neyi buluyorlar yani anlayamadım :KK51: Uzakta yaşıyorum her güün 20dk yetiyor bana, 2 saat saçmalık. Öyle her şeyi rapor eden 5 yaşındaki çocuk zihniyetinde biri istemezdim asla.

Bence de acaip. Her gün 2 saat konuşacak neyi buluyorlar yani anlayamadım :KK51: Uzakta yaşıyorum her güün 20dk yetiyor bana, 2 saat saçmalık. Öyle her şeyi rapor eden 5 yaşındaki çocuk zihniyetinde biri istemezdim asla.
Ben de saskinim. Hic beklemedigim bi seydi bu. Evlendikten sonrs surpriz oldu

Benim yengemde sizin gibi. 500 km var arada ama annem yinede battı yengeme. Neymiş abimi arıyormuş bi kaç gün. Yengemi aradığında soruyormuş oğlunu nerde diye. Yenge hanım rahatsız olmuş neden soruyormuş napıcakmış bla bla. Abimi yiye yiye abim annemi aramaz oldu. Geçen annem ağlıyordu 1 aydır oğlumun yüzünü görmedim çok özledim ama kavga etmesinler aramıcam dedi. Peki ben ? Alt katımdalar ve annesi özledim dese de annedir diyp karışmıyorum. Bence müdahele etmeyin özel bir durumdan bahsetmiyor ve sizi ilgisiz bırakmıyorsa

Benim yengemde sizin gibi. 500 km var arada ama annem yinede battı yengeme. Neymiş abimi arıyormuş bi kaç gün. Yengemi aradığında soruyormuş oğlunu nerde diye. Yenge hanım rahatsız olmuş neden soruyormuş napıcakmış bla bla. Abimi yiye yiye abim annemi aramaz oldu. Geçen annem ağlıyordu 1 aydır oğlumun yüzünü görmedim çok özledim ama kavga etmesinler aramıcam dedi. Peki ben ? Alt katımdalar ve annesi özledim dese de annedir diyp karışmıyorum. Bence müdahele etmeyin özel bir durumdan bahsetmiyor ve sizi ilgisiz bırakmıyorsa
Bi kac gun demedim farkindaysaniz. Gunde en az 2 kere dedim

Back
X