• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hergun en az 2 kere ailesi arayan koca

Sizin derdiniz aranması değil o kadar sık muhabbette evin içine dahil olunması :)

Gerçekten burada gördüm bu evlenince adamı tapulu malı sanmayı. Evlendikten sonra nefes alsa izin alacak diyorsunuz.
Siz annenizle her gün görüşmüyor musunuz o gün yaşadıklarınızı anlatmıyor musunuz?
Elbette ailesiyle konuşmak için sizden izin almayacak. O gün yaşadıklarını anlatmaya da biz sohbet diyoruz.
İleride kız yada oğlan fark etmez, çocuğumun her gün sesini duymak isterim. Doğal olarak da sohbet etmek isterim. O gün yaşadıklarımı anlatırım anlatırsa dinlerim. Karısının yada kocasının da buna engel olmaya çalışmasına izin vermem. Kime ne? Çocuk benim çocuğum. Bir rahatsızlığı olursa bana söyler biz ikimiz aramızda anlaşırız
İkimiz rahatsız değilsek de başka kimseye söz hakkı düşmez

Kv nin oglunu ne kadar aramasi gerektigi yetkisi size verilmis ama belli ki. Allah bana boyle gelin vermez insallah
Evet evlendigim icin bir takim yetkiler verildi bana. Mesels benimle ilgiki her seyi rapor etmemesini isteme yetkisi. Ama size boyle garip bi tavirla yorum yapma yetkisi verilmedi

Valla birbirine düşkün diyerek yumuşatıyorlar bu durumu ama birbirine yapışık aile ilişkerindem nefret ederim.dediğin gibi kadınlar için de kötü ama erkeğinki 2 kat gıcık ediyor beni. Hiç de normal değil.ben yalnız yaşıyorum.annemle 4, 5 günde bir konuşuruz hatta bazen ben arıyorum neden aramıyorsunuz diye.ben bireyselliği, kişisel haklara saygıyı severim.bu şekilde sinir krizi geçirirdim.haklısın yani. Etkinlik falan mı yapsanız vakti olmasın ana kuzusunun.
Sizin FB de annesiyle konuşuyor mu satlerce

Kizlar 8 aylik evliyim. Esimin ailesi birbirine cok bagli. Esime de cok duskunler. Hergun en az 2 kere telefonla ararlar esimi. Haftada bi iki kere goruntulu konusma yaparlar ailecek. Ben bu durumdan cok rahatsiz oluyorum. Kurdugumuz ailenin yeni bi aile oldugunu hissedemiyorum. Sanki surekli rapor veriyomusuz gibi hissediyorum birilerine. Evin icinde birileri yasiyor gibi geliyor. Sizce bu aranma durumu normal mi, bana mi garip geliyor? Kiz olsa da ailesi gunde 2 kere arasa hadi neyse derim, o da garip gelir de. Erkek bence cok garip oluyor surekli araninca. Siz ne diyosunuz, garip olan ben miyim?
Eşime hiç dikkat etmedim. Kaç kere konuşuyor bilmiyorum. Bız bazen abartısız 10 kere konuşuyoruz.

Gerçekten burada gördüm bu evlenince adamı tapulu malı sanmayı. Evlendikten sonra nefes alsa izin alacak diyorsunuz.
Siz annenizle her gün görüşmüyor musunuz o gün yaşadıklarınızı anlatmıyor musunuz?
Elbette ailesiyle konuşmak için sizden izin almayacak. O gün yaşadıklarını anlatmaya da biz sohbet diyoruz.
İleride kız yada oğlan fark etmez, çocuğumun her gün sesini duymak isterim. Doğal olarak da sohbet etmek isterim. O gün yaşadıklarımı anlatırım anlatırsa dinlerim. Karısının yada kocasının da buna engel olmaya çalışmasına izin vermem. Kime ne? Çocuk benim çocuğum. Bir rahatsızlığı olursa bana söyler biz ikimiz aramızda anlaşırız
İkimiz rahatsız değilsek de başka kimseye söz hakkı düşmez
"Evlenince tapulu mali saniyolar kocalarini" diyen kisiyle "cocuk benim cocugum" diyen kisi ayni kisi

Johnny deep sakaniza hatriniz icin guleyim. Gunluk seylerden bahsetmesin de aska seylerden bahsetsin demuyorum. HERGUN BAHSETMESIN diyorum
Yahu size ne?
Oldu olacak çizelge çizin kaç kere kaç dakika konuşacak haberi olsun.
Sizden önce de bir hayatı bir ailesi vardı. Evlendi diye onlarla olan iletişimini siz yönetecek değilsiniz.

Düşkün olmak, birbirini sevmekle birbirine bağımlı olmak kavramlarını karıştırıyor millet, anneci (annesini sevmek ayrı) erkekler bu tip ailelerden çıkıyor ve karısını asla ön plana almıyorlar, kadın kendini asla adamın önceliği veya hayat yoldaşı gibi hissedemiyor. O zaman da adamın ailesi ve gereksiz yakınlıkları göze batıyor işte.
Senin ailene karşı nasıl peki eşin? Sizin aranız nasıl? Sen onun ailesiyle nasılsın?

Yahu size ne?
Oldu olacak çizelge çizin kaç kere kaç dakika konuşacak haberi olsun.
Sizden önce de bir hayatı bir ailesi vardı. Evlendi diye onlarla olan iletişimini siz yönetecek değilsiniz.
Her seyin bi sınırı var. Artik tek basina degil. Nasik ki annesini hic aramamasi sacmaysa her an aramasi da sacma.

Evet evlendigim icin bir takim yetkiler verildi bana. Mesels benimle ilgiki her seyi rapor etmemesini isteme yetkisi. Ama size boyle garip bi tavirla yorum yapma yetkisi verilmedi
Yetkiniz varsa kocaniza soyleyeceksiniz. Verecegi cevap eminim cok hosunuza gidecektir. Bana da burda paylasilan heeeerseye yorum yapma yetkisi verildi uye olurken. Hosunuza gitmediyse sikayet edin gerekli gorurlerse banlarlar. Bos yapmayin. Iyi forumlar

Düşkün olmak, birbirini sevmekle birbirine bağımlı olmak kavramlarını karıştırıyor millet, anneci (annesini sevmek ayrı) erkekler bu tip ailelerden çıkıyor ve karısını asla ön plana almıyorlar, kadın kendini asla adamın önceliği veya hayat yoldaşı gibi hissedemiyor. O zaman da adamın ailesi ve gereksiz yakınlıkları göze batıyor işte.
Senin ailene karşı nasıl peki eşin? Sizin aranız nasıl? Sen onun ailesiyle nasılsın?
Cok sukur tum iliskilerimiz iyi. Sadece ben ayri bi aile kurdugumuzu hissetmek istiyorum. Genis bir arada yasayan bir aile gibi olmak istemiyorum.

"Evlenince tapulu mali saniyolar kocalarini" diyen kisiyle "cocuk benim cocugum" diyen kisi ayni kisi
Evet çocuk benim çocuğum, eşiyle günde kaç kere öpüşeceğine karışmıyorsam eşi de benim kaç kere konuştuğuma karışamaz.
Çocuğum beş yaşına yaklaştı. Bu beş yılda ne emek verdim ben biliyorum. Hastalıklar, ateş nöbetleri, uykusuz geceler, emzirirken kanayan meme uçları, vicdan azapları.
Sadece bugün yaşadığı bir sinir krizinde halıya işedi bir saat halı sildim.
Daha bunun okul hayatı, arkadaşlık ilişkilerinde yaşadığı hayal kırıklıklarında benim de yaşadığım üzüntüler var.
Ergenlik yaşayacak.
Tüm bunlara göğüs gerip sonra evlendi diye ayak altından çekilecek değilim.
Hayatım boyunca en sevdiğim insan olacak ve ben onun iyi olduğunu duymak için her gün arayacağım. Buna da kimse engel olamaz.

Yetkiniz varsa kocaniza soyleyeceksiniz. Verecegi cevap eminim cok hosunuza gidecektir. Bana da burda paylasilan heeeerseye yorum yapma yetkisi verildi uye olurken. Hosunuza gitmediyse sikayet edin gerekli gorurlerse banlarlar. Bos yapmayin. Iyi forumlar
Yorum yapma yetkisi verildi ama bazi terbiye ve saygi sinirlari dahilinde. Hosuma gitmedi evet. Sitenin size verecegi cevap da eminim sizin cok hosunuza gidecektir

Tesekkur ederim. Beni ihmal etmiyor sagolsun. Ama gunde iki saat nerden baksan az degil bence. Belki zamanla alisacagim bilmiyorum, belki de zamanla sinirlerim daha bozulacak:/
İnsanlar evleniyor diye ailelerini yok saymak ve ya ikinci plana atmak mecburiyetinde değil.Hee sizi çekiştirirler,dedikodunuzu yaparlar o zaman anlarım ama diğer türlü sadece boş bir takıntı olur sizin için.

Evet çocuk benim çocuğum, eşiyle günde kaç kere öpüşeceğine karışmıyorsam eşi de benim kaç kere konuştuğuma karışamaz.
Çocuğum beş yaşına yaklaştı. Bu beş yılda ne emek verdim ben biliyorum. Hastalıklar, ateş nöbetleri, uykusuz geceler, emzirirken kanayan meme uçları, vicdan azapları.
Sadece bugün yaşadığı bir sinir krizinde halıya işedi bir saat halı sildim.
Daha bunun okul hayatı, arkadaşlık ilişkilerinde yaşadığı hayal kırıklıklarında benim de yaşadığım üzüntüler var.
Ergenlik yaşayacak.
Tüm bunlara göğüs gerip sonra evlendi diye ayak altından çekilecek değilim.
Hayatım boyunca en sevdiğim insan olacak ve ben onun iyi olduğunu duymak için her gün arayacağım. Buna da kimse engel olamaz.
Off cok sacma.

Cok sukur tum iliskilerimiz iyi. Sadece ben ayri bi aile kurdugumuzu hissetmek istiyorum. Genis bir arada yasayan bir aile gibi olmak istemiyorum.
Iyi olmaniza sevindim. Umarim oyle devam eder.
Eşine bunun -kaba tabirle- dırdırını yapmamalısın bence, madem ilişkileriniz iyi, gerginlik olmasın.
Özel şeyleri anlatmıyorsa, gündelik şeylerden bahsediyorsa bunlar sıradan sohbetlerdir, büyütülecek bi şey değil gibi.

Saçma olan sizin evlendiniz diye bir insanın başka insanlarla iletişim şekline müdahale etme hakkını kendinizde bulmanız.
Ben eşimin ailesiyle ilişkisine de arkadaşıyla olan ilişkisine de bariz bir sorun yoksa müdahale edemem. Ortak paramızı durduk yere gönderir o zaman karışırım. Ama telefonla konuşmasına karışamam.
Yetişkin bir insanın başka insanlarla olan iletişimine karışamam.

Evlendiğimde bana eşimin annesiyle olan iletişimini yönetme yetkisi verilmedi yalnız. Adam gerizekalı değilse vasilik yapamazsınız. Sizin dediğinizin evlilik değil vesayet altına almak oluyor. Eşiniz engelli sanırım vesayet yetkisi verilmiş

Back
X