Hergün görüşmekten bıktımmmm..

Benim kp de ilk yıllar hergün gelirdi
Cocugumu cok ilginc sözlerle severdi
Ama en son pez.. Bilmem ne satıcısı falan dedigini duydum aldım cocugu kucagından kalk kalk kalk terbiyesiz sen haddini astın dedim kapının önüne koydum kapıyıda carptım ogün bugün dür görüsmüyoruz,esime sende gidebilirsin dedim arkasından yürüü!!
Onu da koyuyordum ki kapıya,tamam sen haklısın vs dedi zor kurtardı kendini!
Gelemem böyle seylere..!
Inanilmayacak kadar inanilmazsin:))))) saygilar:)

Evet anası düşünmüyo doyurmuyo onlar doyuruyo oğlumda kilolu çok sukur herseyi de yediriyorum zayıf olsa naparlardj bilmem
Arkadaşım kilolu olsun olmasın onlara ne ve kime ne çocuğunu senin kadar mı düşünüyorlar hepside yalandan aynısı bendede var hatta aynı evdeyiz topunun köküne kibrit suyu....

nedense bıcok kısıden var bu aıle sorunu. erkegn aılesyle yasanıyor ewler ayrıolsada. gtmeynce ewde huzurszluk oluyo dıslanıyorsun gıdıncede sen mutsz ouyorsun esınıde yalnz gondermek ıstemıyorsun. fff off... bnde o kadr yorgnmkı ılacm olsa kendı basıma surecem. allaha sıgnmaktan bska bısey yapmıyorum bıraktım kendı halıne..bakalm nolck boyle

Kendin müdahale et ve söylenenleri dikkate alma boş konuşuyorlar dolu olsa neyse kafana tak dicemde boş yani. Duymamzlıktan gel.

Aslında normal her şey.ama biz gelinler fazla görmeyi gidip gelmeyi seviyoruz.bize dokunmasinlar diyoruz.insan yabancı insanların içine giriyor birden fazla tahammül olmuyo dolayısıyla...çok sıkı olma, düzelir inş...her şeye de alinma

Erkekler neyi nerede söyleyeceklerini bilmiyorlar. Kafa basmıyor. Nato kafa nato mermer, hah işte ondan. Kızma ama güzellikle söyle. Harbiden kafa basmıyor, art niyet yok. :KK14:

Benimde kayinpederim 2 ayda bir görür oğlumu her görmede zayıflamış der baba 2.5 yasında 14 kilo normal diyorum yok 16 17 olması lazimmis neye göre anlamadım her görüşmede canımı sikiyo çok dışarı çıkıyorsun uykusunu alamıyor yemiyor zayıflıyor diyo aslında yemesi iyi dışarda uyumada uyur ama ben Anlatamadım en son kp dedimki ben annesi bakamiyorun al dedesi bak ağladım sinirden ondan beri daha dikkatli. Galiba geneli böyle allah yardımcımız olsun

ESinizi karsiniza alip sakin sakin konusun gulumseyerek ... kendi aileleleri olunca efelikleri tutuyo cunki bi yerde anlamasi laizm

Ya bu ne dusuncesizlikir. Benim bi evim var düzenim var eşimin ailesini hergün görmek istemiyorum. Anlatamıyorum ben derdimi şeytan diyo bırak git yaşasın ailesiyle daha sık görüşür işte bu kez oğlumu aliyolar zırt pırt gezdircez yok eve goturmeler. . Bende mecbur gitmek zorunda kalırım getirmiyolar çünkü çocuğu onlar doğurmus sanki. Kiramiyorum da büyüklerim diye ama yetti artık ya. Dün kv lerdeyiz oğlum büyük tuvaletini yaparken zorlanıyor ama yapıyo dün orda yaptı babası diyo ki çocuk yemek yiyince bak nasıl yapıyo buraya gelince kimyası değişti baba bu ne demek dedim ben yemek vermiyo muyum dedim abur cubur yediriyomu suz abur cubur la çocuk doymaz ben herseyi yediriyorum ona dedim abuk subuk konuşuyo sinirlerimi bozdu yine gitmek istemiyorum oraya bu sefer eşimle kötü oluyorum ya sabır gerçekten psikolojimi bozdulr artık herseye Ağlıyorum ..
bende biktim daha carsamba gunu geldik kv de den dun kaynim bizdeydi onceki gun gorumcem bugun de yok babanin dogum gunu gelin 6 yildir kutlamayanlar bugun aklina geldi kardesim hastahaneye orayi giderizcderken yine kv deye biktim gercekten

Valla okudukca bana sinir basti. Nerdrn vuracaklarini sasirmislar artik. Allahtan beraber yasamiyorsunuz. Yoksa cocugunu cok simartirlardi.

Sen nazik olur, alttan alırsan hep isterler tabi hergün görüşmek. Laf söyleyip kimin alınıp alınmadığına kimin incindigine bakmadiklari için keyifler yerinde takiliyorlar. Valla bazen kötü olmak iyidir işte. Sen kötü olursan zaten istemezler.

Yani vir vir vir edeceksin. Hiç bir lafinin altında kalmayacaksın. Yaptiklari hic birseyi begenmeyeceksin. Ne soyleseler yanlis diyeceksin. Sen uzulecegine onları uzeceksin. Torunu sen gelmeden akşam eve getiriverirler.

Benim eşimde annesine çok düşkündü ama ben kibar kibar söylene söylene şimdi ayda bir gidiyoruz oda 2 saat:) kadın küçücük bebeği sen büyüyünce dilinimi deldirecen dövmeler mi yaptıracan, babaannene annenimi şikayet edip kaçacan oyyy yakışıklı kuzum diye sevip duruyor heleki 3 sefer kafasına bi oyuncak koyup yahudilere benzedin sen diye sevmesi benide eşimide çıldırtıyor ben sabırda son demlerimi yaşıyorum eğer bir daha böyle bir konu geçerse ilişkiler kopucak çünkü ben müslüman biri olarak bu kelimelerle çocuğumun beyninin yıkanmasını istemiyorum.
Sen yine çok sabırlıymışsın her gün insan kendi annesini bile görmek istemez
Allah yardımcın olsun

Bi odaya hapsettim çocugu ne gün ışığı ne yemek vermiyorum ben dogurmadım sonuçta canım yolda buldum de. Bu arada niye zor yapıyor kakasını doktora götürdünmü çocugu
Yok canım kabızlık var biraz yapıyo ama zorlanıyor zeytinyağı veriyorum aynı devam ederse goturcem

ben olsam kavga çıkarırdım
Bende kendimi zor tutuyorum bugün yine aldı çocuğu parka goturcek diye benim de annem geldi öğlen saygısızlar eve götürmüş uyutmuslar ayıp ya bende kocama veryansın ettim konuşmadık onunla da ailesine gider şimdi ne der bilmem ise gitti

Bu konularda biraz cirkef olucaksin.
Kocana hic bi laf etmiyceksin. Sikayet yok.
Kp nin yaptigi her hatayi vurucaksin yuzune. " baba onu yiyemez" diyip alip cocugunu goturuceksin baska odaya.
Inatlasicaksin.
Ben yapamıyorum işte eşime söylüyorum çok sinirlenince bugün açtım ağzımi sonu nolcak bakalım terbiyesizler ya

Neden ayrı ev tutmuş ki esin her gün her gün kV ye gidecekseniz? Bence kötü olmayayim diye sustukça bu düzen devam eder. Evlenmissiniz çocuğunuz olmuş, bu evde eşi yalnız birakmama sendromu nedir? Ben hiç anlam veremiyorum. Esinin peşinden sürüklenme tepkini usulünce koy bence.
Önceden altli ustluyduk sorunlar yaşandı akılları başlarına gelmedi yine aynıları inceden inceden laf sokuyolar biktim artık hepsinden eşimden de sogudum mesafeyi koyamiyo

Back
X