- 1 Şubat 2016
- 1.703
- 2.005
- 48
Yok artikÇocuğu banyo yaptırıyolar yok Halasi banyo yapcak amcası banyo yapcak yaptirsin dyolar çıplak banyo yaptırıyolar bende nefret ediyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok artikÇocuğu banyo yaptırıyolar yok Halasi banyo yapcak amcası banyo yapcak yaptirsin dyolar çıplak banyo yaptırıyolar bende nefret ediyorum
evet ama esim fazla durmadi simdi kardesimin yanindayimmKardeşin hastanede sen onun ailesine mi gittin
Bende senin gibiyim eşek hosaftan ne anlar denir buna yani ne desek boş olmuyo mantıkları degismiyo insan bezdiriyolar canından Allah sana da sabır versin kardeşim ne diyeyim
Aynen öyle çok iğrenç demi:sYok artikoffff okurken dislerimi sıktım sinirden hala amca da mi ciplak oluyor yoksa ayy fenalık bastı bana
![]()
Aklın varsa uzaklaş öyle yap cocuk:)Bi an okuyunaca benm hayatim gozumun onunden filim seridi gibi gecti cocugum yok ama olsa senn gibi yaparlar cnku eltimn cocuklarinada aynisini yapiyolar malesef katlaniyorum ole zaman var ki sesini bile katlanimiyim
Amin kardeşim inşaallahallah cumlemıze sabır hzuurlu bı yuva versın
Kuzumm büyükse büyük gitme. Bahane bul. Çocuğu da gönderme.Ya bu ne dusuncesizlikir. Benim bi evim var düzenim var eşimin ailesini hergün görmek istemiyorum. Anlatamıyorum ben derdimi şeytan diyo bırak git yaşasın ailesiyle daha sık görüşür işte bu kez oğlumu aliyolar zırt pırt gezdircez yok eve goturmeler. . Bende mecbur gitmek zorunda kalırım getirmiyolar çünkü çocuğu onlar doğurmus sanki. Kiramiyorum da büyüklerim diye ama yetti artık ya. Dün kv lerdeyiz oğlum büyük tuvaletini yaparken zorlanıyor ama yapıyo dün orda yaptı babası diyo ki çocuk yemek yiyince bak nasıl yapıyo buraya gelince kimyası değişti baba bu ne demek dedim ben yemek vermiyo muyum dedim abur cubur yediriyomu suz abur cubur la çocuk doymaz ben herseyi yediriyorum ona dedim abuk subuk konuşuyo sinirlerimi bozdu yine gitmek istemiyorum oraya bu sefer eşimle kötü oluyorum ya sabır gerçekten psikolojimi bozdulr artık herseye Ağlıyorum ..
Keşke öyle bişey yapabilsem eşimle çok kavga ederiz heraldeKuzumm büyükse büyük gitme. Bahane bul. Çocuğu da gönderme.
Bende çözemedim anası babası düşünmüyo onlar düşünüyo biz üvey anneyizYahu bu anneanne babaanne dede niye torunlara kendi çocukları gibi davranırlar çözemedim. O çocuğun bir anne babası var ve gerekli terbiyeyi eğitimi onlar verir zaten.
kaç yasinda çocugunÇocuğu banyo yaptırıyolar yok Halasi banyo yapcak amcası banyo yapcak yaptirsin dyolar çıplak banyo yaptırıyolar bende nefret ediyorum
18 aylikkaç yasinda çocugun
Keşke öyle bişey yapabilsem eşimle çok kavga ederiz heralde
Yok öyle birşey o sabrın sonu sadece lafta selamet oluyor gerçekte o son ya tımarhane yada hastane oluyorSabrin sonu Selamet mi bilmiyorum psikolojisini bozuyo lar insanın Allah akıl fikir versin bunlara
Ailesiyle degil esinle çözmeniz gereken bir problem bence. Aile olduğunuzu anlaysna kadar kavga da ederdim ben olsam. Eşinize cocugunuzun ve sizin bi düzeni oldugunu anlatmaniz gerekiyorYa bu ne dusuncesizlikir. Benim bi evim var düzenim var eşimin ailesini hergün görmek istemiyorum. Anlatamıyorum ben derdimi şeytan diyo bırak git yaşasın ailesiyle daha sık görüşür işte bu kez oğlumu aliyolar zırt pırt gezdircez yok eve goturmeler. . Bende mecbur gitmek zorunda kalırım getirmiyolar çünkü çocuğu onlar doğurmus sanki. Kiramiyorum da büyüklerim diye ama yetti artık ya. Dün kv lerdeyiz oğlum büyük tuvaletini yaparken zorlanıyor ama yapıyo dün orda yaptı babası diyo ki çocuk yemek yiyince bak nasıl yapıyo buraya gelince kimyası değişti baba bu ne demek dedim ben yemek vermiyo muyum dedim abur cubur yediriyomu suz abur cubur la çocuk doymaz ben herseyi yediriyorum ona dedim abuk subuk konuşuyo sinirlerimi bozdu yine gitmek istemiyorum oraya bu sefer eşimle kötü oluyorum ya sabır gerçekten psikolojimi bozdulr artık herseye Ağlıyorum ..
Benim kv beni deli ediyo bebeğin altını açtığım zaman ananın ağzına attır demesi yokmu beni bitiriyo iki bacaklı şeytanBenim eşimde annesine çok düşkündü ama ben kibar kibar söylene söylene şimdi ayda bir gidiyoruz oda 2 saat:) kadın küçücük bebeği sen büyüyünce dilinimi deldirecen dövmeler mi yaptıracan, babaannene annenimi şikayet edip kaçacan oyyy yakışıklı kuzum diye sevip duruyor heleki 3 sefer kafasına bi oyuncak koyup yahudilere benzedin sen diye sevmesi benide eşimide çıldırtıyor ben sabırda son demlerimi yaşıyorum eğer bir daha böyle bir konu geçerse ilişkiler kopucak çünkü ben müslüman biri olarak bu kelimelerle çocuğumun beyninin yıkanmasını istemiyorum.
Sen yine çok sabırlıymışsın her gün insan kendi annesini bile görmek istemez
Allah yardımcın olsun
:))Benim kv beni deli ediyo bebeğin altını açtığım zaman ananın ağzına attır demesi yokmu beni bitiriyo iki bacaklı şeytan
nimesay35 .!.:Aklın varsa uzaklaş öyle yap cocuk:)[/QUO
Niyetim o hic onlarin usulden cocuk buyutmeye maleseff☺☺
Valla ne yapsan yaranamıyorsun. Emzirirken çocuğum çok güzel kilo aldığı halde tombalak gibi olmadığı için bu çocuk aç mama ver sen buna deyip durdular. Şimdi de çok yedirme aman kız çocuğu kilo iyi olmaz sonra vermek için uğraşır falan diyorlar. Ne yapsan iyi bir anne olamıyorsun. Mutlaka eksik bir şeyler kalıyor.Zoruma gidiyo ya ben üstüne titriyorum oğlumun onların dediğine bak gonderesim gelmiyo hiç oraya çok bilmisler