Hergün görüşmekten bıktımmmm..

Bi an okuyunaca benm hayatim gozumun onunden filim seridi gibi gecti cocugum yok ama olsa senn gibi yaparlar cnku eltimn cocuklarinada aynisini yapiyolar malesef katlaniyorum ole zaman var ki sesini bile katlanimiyim

Yahu bu anneanne babaanne dede niye torunlara kendi çocukları gibi davranırlar çözemedim. O çocuğun bir anne babası var ve gerekli terbiyeyi eğitimi onlar verir zaten.

Ya bu ne dusuncesizlikir. Benim bi evim var düzenim var eşimin ailesini hergün görmek istemiyorum. Anlatamıyorum ben derdimi şeytan diyo bırak git yaşasın ailesiyle daha sık görüşür işte bu kez oğlumu aliyolar zırt pırt gezdircez yok eve goturmeler. . Bende mecbur gitmek zorunda kalırım getirmiyolar çünkü çocuğu onlar doğurmus sanki. Kiramiyorum da büyüklerim diye ama yetti artık ya. Dün kv lerdeyiz oğlum büyük tuvaletini yaparken zorlanıyor ama yapıyo dün orda yaptı babası diyo ki çocuk yemek yiyince bak nasıl yapıyo buraya gelince kimyası değişti baba bu ne demek dedim ben yemek vermiyo muyum dedim abur cubur yediriyomu suz abur cubur la çocuk doymaz ben herseyi yediriyorum ona dedim abuk subuk konuşuyo sinirlerimi bozdu yine gitmek istemiyorum oraya bu sefer eşimle kötü oluyorum ya sabır gerçekten psikolojimi bozdulr artık herseye Ağlıyorum ..
Kuzumm büyükse büyük gitme. Bahane bul. Çocuğu da gönderme.

Ya bu ne dusuncesizlikir. Benim bi evim var düzenim var eşimin ailesini hergün görmek istemiyorum. Anlatamıyorum ben derdimi şeytan diyo bırak git yaşasın ailesiyle daha sık görüşür işte bu kez oğlumu aliyolar zırt pırt gezdircez yok eve goturmeler. . Bende mecbur gitmek zorunda kalırım getirmiyolar çünkü çocuğu onlar doğurmus sanki. Kiramiyorum da büyüklerim diye ama yetti artık ya. Dün kv lerdeyiz oğlum büyük tuvaletini yaparken zorlanıyor ama yapıyo dün orda yaptı babası diyo ki çocuk yemek yiyince bak nasıl yapıyo buraya gelince kimyası değişti baba bu ne demek dedim ben yemek vermiyo muyum dedim abur cubur yediriyomu suz abur cubur la çocuk doymaz ben herseyi yediriyorum ona dedim abuk subuk konuşuyo sinirlerimi bozdu yine gitmek istemiyorum oraya bu sefer eşimle kötü oluyorum ya sabır gerçekten psikolojimi bozdulr artık herseye Ağlıyorum ..
Ailesiyle degil esinle çözmeniz gereken bir problem bence. Aile olduğunuzu anlaysna kadar kavga da ederdim ben olsam. Eşinize cocugunuzun ve sizin bi düzeni oldugunu anlatmaniz gerekiyor

Benim eşimde annesine çok düşkündü ama ben kibar kibar söylene söylene şimdi ayda bir gidiyoruz oda 2 saat:) kadın küçücük bebeği sen büyüyünce dilinimi deldirecen dövmeler mi yaptıracan, babaannene annenimi şikayet edip kaçacan oyyy yakışıklı kuzum diye sevip duruyor heleki 3 sefer kafasına bi oyuncak koyup yahudilere benzedin sen diye sevmesi benide eşimide çıldırtıyor ben sabırda son demlerimi yaşıyorum eğer bir daha böyle bir konu geçerse ilişkiler kopucak çünkü ben müslüman biri olarak bu kelimelerle çocuğumun beyninin yıkanmasını istemiyorum.
Sen yine çok sabırlıymışsın her gün insan kendi annesini bile görmek istemez
Allah yardımcın olsun
Benim kv beni deli ediyo bebeğin altını açtığım zaman ananın ağzına attır demesi yokmu beni bitiriyo iki bacaklı şeytan

Zoruma gidiyo ya ben üstüne titriyorum oğlumun onların dediğine bak gonderesim gelmiyo hiç oraya çok bilmisler
Valla ne yapsan yaranamıyorsun. Emzirirken çocuğum çok güzel kilo aldığı halde tombalak gibi olmadığı için bu çocuk aç mama ver sen buna deyip durdular. Şimdi de çok yedirme aman kız çocuğu kilo iyi olmaz sonra vermek için uğraşır falan diyorlar. Ne yapsan iyi bir anne olamıyorsun. Mutlaka eksik bir şeyler kalıyor.

Back
X