- 9 Ocak 2015
- 1.160
- 1.093
- 53
- 36
Nerdeeeee:):))
hiç degistirmezmi sevmek jçin fln
sende de aynisini :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerdeeeee:):))
hiç degistirmezmi sevmek jçin fln
sende de aynisini :))
Iyi kv deleri tenzih ediyorum geriye kalan bütün kaynanaların başta benimki olmak üzere ağzına kürekle vurmak istiyorum çokmu şey istiyorum![]()
Tövbe yarappim ya valla bilseydim böyle yaramıcağımı inan bacak bacak üstünede atardım bende erkek annesiyim karşımdaki insana Sevgi'yle yaklaşırım oğlunu yada kızını çok seven insan kimseyi hor görmez bence.bunlara şımarık samimi olmayan bencil bir gelin lazımdı.boşver inan takma he de geç duyma cevap verme bi müddet sonra susarlar böyle insanları değiltiremezsin ah ben neler çektim bi anlatsam sonra eşime şikayet etmemekte buldum huzuru çokta takmıyorum başkalarıyla dertleşiyorum boşuna Can'ımı sıkmışım bu zamana kadarEvet genelde gelinler samimiyet siz oluyo bende öyle oldum sahte de oldum ama kendi yaptıklarını gormuyolar ömür törpüsü bunlar ya aynen kendi çocuklarını görmexler ben ufak bişey yapayım gözüne batar telefonla uğraşıyorum kızım senin el işin yok mu diyo babası sanane ya ister yaparım ister yapmam dedim ki yapmıyorum baba ben sevmiyorum el işi çocuğa yelek ör diyo hahaha :) örme istesem orerim de sevmiyorum zorla mi gitsin kendi çocuklarına baksin
Evet zorla güzellik olmaz ama ne sanıyolar bilmiyorum halimden memnun mu görünüyorum acaba iyi davranıyorum ya öyle sanıyolar eşimde aynı kaç kere söyledim ben çok yakin olmak istemiyorum diye ama anlatamadimEtmen gerekiyorsa et. Sen bir bireysin ve özgür iraden var. İstemediğin bir şeye hangi hakla seni zorluyor?
Bende bundan korkuyorum çok düşünmekten delircemYok öyle birşey o sabrın sonu sadece lafta selamet oluyor gerçekte o son ya tımarhane yada hastane oluyor
Valla anlatamadım birlik dirlikmis bizim huzurumuz kalmiyo ne birliği deliği soguttular beni herseydenAilesiyle degil esinle çözmeniz gereken bir problem bence. Aile olduğunuzu anlaysna kadar kavga da ederdim ben olsam. Eşinize cocugunuzun ve sizin bi düzeni oldugunu anlatmaniz gerekiyor
Tam terbiyesiz ya hiç tepki vermiyo musunBenim kv beni deli ediyo bebeğin altını açtığım zaman ananın ağzına attır demesi yokmu beni bitiriyo iki bacaklı şeytan
Ben de "öpüşmekten" olarak okumuştum. Bi an düşündüm neden bıksın ki?Ay üzerime iyilik sağlık, "Hergün GÜREŞMEKTEN bıktım" diye okudum başlığıSırf bu yüzden takılmak amacıyla açmıştım ki hatamı fark ettim
![]()
Görüşmek istemiyorsanız, net ve keskin olmalısınız.
Evet ben yazdım sandım bi an en başını okuyunca mama konusunda tutturuyo lardi doymuyor diye kilosu da gayet iyiydi annesi de diyodu senin sütun çok yok sütun yarıyo demek ki:) evet ağzımizla kuş tutsak da yaranamayizValla ne yapsan yaranamıyorsun. Emzirirken çocuğum çok güzel kilo aldığı halde tombalak gibi olmadığı için bu çocuk aç mama ver sen buna deyip durdular. Şimdi de çok yedirme aman kız çocuğu kilo iyi olmaz sonra vermek için uğraşır falan diyorlar. Ne yapsan iyi bir anne olamıyorsun. Mutlaka eksik bir şeyler kalıyor.
Tövbe estagfirullah:))Ben de "öpüşmekten" olarak okumuştum. Bi an düşündüm neden bıksın ki?
Keşke bıkkınlığınız bu olsaydı :)Tövbe estagfirullah:))
Evet kimseyi degistiremeyiz ki olduğu gibi kabul etmeliyiz ama bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyorlar ya aynen öyle uzak kalamıyoruz malesef ama karışmasınlar bnaTövbe yarappim ya valla bilseydim böyle yaramıcağımı inan bacak bacak üstünede atardım bende erkek annesiyim karşımdaki insana Sevgi'yle yaklaşırım oğlunu yada kızını çok seven insan kimseyi hor görmez bence.bunlara şımarık samimi olmayan bencil bir gelin lazımdı.boşver inan takma he de geç duyma cevap verme bi müddet sonra susarlar böyle insanları değiltiremezsin ah ben neler çektim bi anlatsam sonra eşime şikayet etmemekte buldum huzuru çokta takmıyorum başkalarıyla dertleşiyorum boşuna Can'ımı sıkmışım bu zamana kadar
Keşke:))Keşke bıkkınlığınız bu olsaydı :)
Ellerine saglik:))Iyi kv deleri tenzih ediyorum geriye kalan bütün kaynanaların başta benimki olmak üzere ağzına kürekle vurmak istiyorum
Allah yardımcınız olsun. Arkadaşlar verilebilecek tüm önerileri vermişler, ben diyecek farklı bir şey bulamıyorum. İnşallah tüm sıkıntılarınız bitsin.Keşke:))
Çalışırsam çocuğuma bakcak kv mecbur birakicam bide gondermezsem daha kötü olabilir eşim yüzündenBelki olaya çok başka bir yönden bakacağım ama lütfen çocuğunuzu siz yokken amcasi halasi da dahil hic bir yerde bırakmayın .görüyoruz artık insan gibi insan sayısı çok az. ortalık sapık zihniyetlilerle dolu. tabi bırakmama nedeninizi eşinize söylemeyin. hayatta anlamaz üstüne birde siz kötü olursunuz. gerekirse günlerce kavga edin ama pes etmeden gitmemek icin diretin.emin olun uc gun bes gun bir ay sürse de eninde sonunda kabullenecek.sonucta çocuğunuzun ruh sağlığı onların keyfinden yada eşinizin onları kiramamasindan önemli değil. onceliginiz kendinizin ve çocuğunuzun psikolojisi olsun.
İnşallah Allah razı olsunAllah yardımcınız olsun. Arkadaşlar verilebilecek tüm önerileri vermişler, ben diyecek farklı bir şey bulamıyorum. İnşallah tüm sıkıntılarınız bitsin.