Ayyy canım bende suan yanındayım mecburiyetten. Yoksa haftada 1 bile çok yanii... eskiden hafta bir gorusurdukte ne zor gelirdi bana.. hic gerek yok 2 haftada bir iyi benceHaftada 1, 10 günde 1 ideal sıklık bence.
Evet diyo ki onlar bizim için neler yapiyolar sen gitmiyosuna bagliyo onun borcunu ödüyolar mutfak masrafimizi karsiliyo lar bazen oğluma filan bişeyler aliyolar o bakımdan destek oluyolar yanicanim o zaman gitme fazla.sorunmu cikiyor gitmeyince
Kocam doğru düzgün bi yere gondermiyo anneme bile kırk Nazla gidiyorum
Kocalarinız iyi ya bişey demiyo benim abim de hiç karışmaz eşine bi annem var zaten gelin gidiyo istediği zaman annesine de gidiyo gitmese de bişey demez yaniAyyy canım bende suan yanındayım mecburiyetten. Yoksa haftada 1 bile çok yanii... eskiden hafta bir gorusurdukte ne zor gelirdi bana.. hic gerek yok 2 haftada bir iyi bence
Hakkında hayırlısı olsun canım bizimki ilgili bana bi ani bi anını tutmuyo dengesiz biraz isteSevilmedigimi gormek cok yipratiyo beni
Evlenince izin alınıyor işte ama abin de niye kalamiyosun ki sonuçta abi yani el degilEşim askerdeyken benim abimlerde kalmama izin vermiyordu da. Konumda bunu söylemistimde eşten izin mi alinir. Haber verilir soyle boyle diye iyi bi fıŕcaladilar beni
Abim tee izmirde bende 3 aylik bebis var kocam askerde yalniz basina yollarda sefil olursun falan dedi ondan gitme demisti ama halletim gitcem insallah kasimdaki sinavlardan sonra canim :)Evlenince izin alınıyor işte ama abin de niye kalamiyosun ki sonuçta abi yani el degil
Uçağa binersin gidersin niye perişan olası tek başina mi kaliyosun evde bebisle Allah kavustursun canim bu aradaAbim tee izmirde bende 3 aylik bebis var kocam askerde yalniz basina yollarda sefil olursun falan dedi ondan gitme demisti ama halletim gitcem insallah kasimdaki sinavlardan sonra canim :)
Kadının ailesi çok rahatsız etmeyelim diye gelmiyo pek kızlarının evine ama erkeğin ailesi kendi evi gibi takılıyo toplumumuz böyle benim gorumcem diyo geçenlerde ben diyo abimin evinde daha rahat ederim kız kardeşimin evinde o kadar rahat edemem sanki ev tek erkeğin eviValla bizimkiler hic gelmez bizde haftada nbi kere gideriz Allah yardmcn olsun cnm
Yok kuzum kvnin yanindayim yaUçağa binersin gidersin niye perişan olası tek başina mi kaliyosun evde bebisle Allah kavustursun canim bu arada
O yüzden de mi banliyolar yok artikYok kuzum kvnin yanindayim ya
Burda hava alani yok kiiikucuk sehir ustelikte o kucuk sehrinde köyündeyiz suan
Sohbetten banlanmasak bari
Kocanda hata var yavrum agiz vermis ne gerek o kadar sık bereberlige o demiyosa hic umursama sen de konus valla bak o ne oyle ya dusuncesiz insanlarKadının ailesi çok rahatsız etmeyelim diye gelmiyo pek kızlarının evine ama erkeğin ailesi kendi evi gibi takılıyo toplumumuz böyle benim gorumcem diyo geçenlerde ben diyo abimin evinde daha rahat ederim kız kardeşimin evinde o kadar rahat edemem sanki ev tek erkeğin evi
Asıl dusuncesiz kocam bin ısrarla getiriyo onları yüz verdiği için böyle o da aliskin kalabalık aileye bizde öyle olalım istiyo Cümbür cemaatKocanda hata var yavrum agiz vermis ne gerek o kadar sık bereberlige o demiyosa hic umursama sen de konus valla bak o ne oyle ya dusuncesiz insanlar
Senin aileni cagirsin o zaman birazda rest cek yeter artik bende insanim kendi ecvimde rahat etmek istyorum cok birlikte olmak istiyosan annenlerde kal de. soyle bunu gercektenAsıl dusuncesiz kocam bin ısrarla getiriyo onları yüz verdiği için böyle o da aliskin kalabalık aileye bizde öyle olalım istiyo Cümbür cemaat
O zaman der onlar bizim için herşeyi yapiyolar sen hainsin meşhur lafı buSenin aileni cagirsin o zaman birazda rest cek yeter artik bende insanim kendi ecvimde rahat etmek istyorum cok birlikte olmak istiyosan annenlerde kal de. soyle bunu gercekten
Alakasiz yorum yapinca hop banı yersinnO yüzden de mi banliyolar yok artikdertlesiyoz canım ne var bunda sende kv yanindasin sorun yoktur umarım
Evet hainim yapmasinlar istemiyorum deO zaman der onlar bizim için herşeyi yapiyolar sen hainsin meşhur lafı bu
Muhtaç olmak istemiyorum zaten onlara önceden cok dile getirdim ama ilk önce koca koca olcak görümcem geliyo eli boş gelmiyo mesela yemek koyuyorum önüne eline sağlık bile demiyo sanki yapmak zorundaymisim gibi ama ben teşekkür ediyorum her zaman hiç bişey yapasim gelmiyoEvet hainim yapmasinlar istemiyorum de
Bi okuyayım çok sık girmiyorum buraya eşim zaten yasaklamisti gizli saklı giriyorumAlakasiz yorum yapinca hop banı yersinn
Sen benim soba konusunu okumamissin bellibizim kv bize soba kurmuyodu da gecen pazar zorla kurdurdum falan olaylar olaylar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?