Bi biz Onlarda yız bi onlar bizde çok özlüyorum hepsini bilemezsiniz..Benim için değil torunları için geliyolar ama ben sıkıldım bu durumdan. Var mı benim gibi olan?
Canım soru yanlış olmuş. yok mu benim gibi olan diyecektinBi biz Onlarda yız bi onlar bizde çok özlüyorum hepsini bilemezsiniz..Benim için değil torunları için geliyolar ama ben sıkıldım bu durumdan. Var mı benim gibi olan?
Sizin aileniz bu duruma ne diyor çok merak ettim? Sonuçta onca eziyeti çeken kızları.
Evet çekilir dert değil anlayissiz insanlarla sürekli görüşmek ablan benden sabirliymis
Ben cnm görüşmediğimiz bi Allahın günü olmaz mı? Maşallah Bi biz Onlarda yız bi onlar bizde çok özlüyorum hepsini bilemezsiniz..Benim için değil torunları için geliyolar ama ben sıkıldım bu durumdan. Var mı benim gibi olan?
Bende düşünüyodum cagiriyodum hep gel diye ama bana iftira atan insan kendisi ona rağmen çok taviz verdim cagirdim ilgilendim o kadar yapiyodum yemeği önüne koyuyodum eline sağlık demiyo du onun yapısı heralde ama insan bekliyo bi teşekkür
Oyle bisey mi var, ilk defa duyuyorumİşin zor , torunlar sırtında Mekke'ye taşıcaklar ya çok kıymetli oluyorlar .
Allah yardım etsin , booool bol sabır diliyorum .
Vaarr bennnCanım soru yanlış olmuş. yok mu benim gibi olan diyecektin
Kocam geliyo da biraz oturup gidiyo hep işi var sorma
Çok telafi etmeye çalıştılar tamam ama insan unutamiyor yaşananlarıEğer yaşı küçükse düşünemiyor olabilir gerçi benim kaynımda liseye gidiyor ama ellerine sağlık diyor o laf o kadar önemli olmasa da iftira kısmına takıldım tabi ki yaptıklarımız karşımızdaki insana bağlı oluyor yani içinden gelmemesi normal
Sizde mi yakinsiniz mutlu musunBen cnm görüşmediğimiz bi Allahın günü olmaz mı? Maşallah 
Genelde tek kalıyorum oglumla o ise gidiyo filan işi oluyo yalnız kalmami istemiyomusSen tek kalıyosun yani ?
Ailesine gelince işi olmaz ama değil mi
Ya dengeyi sağlamak lazım asirilik her zaman zararlıdırvalla canım sabırlıda taş olsa catlar geçenlerde hüngür hüngür aglıyordu telefonda içi içini yedikten sonra sabırlı olsa ne olur eşinin de ailesine dur demesi lazım ama adam yatıyor ailesi kalkıyo ailesi valla ben aileme o kdr düşgün değilm hani annem babam beni yanls mı yetştrmiş ben mi cok yobazım yoksa bazı insnlarmı cokk abartyor blmyrm
Bende unutmam Akrep burcuyum kinci değilim ama yapılan iyiliği de kötülüğü de asla unutmam herkes o dakikasında kendi yerini değerini belli etmiştir telafisi çok zordurÇok telafi etmeye çalıştılar tamam ama insan unutamiyor yaşananları
Doğu tarafı genelde baban gibi düşünüyo kocan ne dersen o kocanin ailesi daha önemli kendi ailen sana el oluyo falan filanvalla babam bir şey demiyor bizde erzurumluyuz o yüzden bizim oralarda öyle misafir hizmet hürmet çok önemli babama söylediğimğizde abartmayın kocası için katlanıcak sıkıcak dişini diyor simdi babam böyle diyince bizde bişey diyemiyoruz tabi ama mesafeyi ablamın koyması gerekiyordu annem zamanında ablamı cok uyardı ama annemi dinlemedi şimdi cezasını çekiyor.
Bende iyilik yapmayı severim ama bana müdahele edilirse laf söylenirse kötülük yapılırsa isinamam ömür boyu kendimi çok zorluyorum evlilik çok farklı bişeymis kendimden çok ödün verdimBende unutmam Akrep burcuyum kinci değilim ama yapılan iyiliği de kötülüğü de asla unutmam herkes o dakikasında kendi yerini değerini belli etmiştir telafisi çok zordur
Genelde tek kalıyorum oglumla o ise gidiyo filan işi oluyo yalnız kalmami istemiyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?