- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.877
- 508
- 31
O zaman gelmycem biktm de git surundurGidersem tamamen giderim gittim kaldım bi kaç kere kendi izin verdi calisiyodu geceleri ama temelli gitsem ah vah eder
Sebep ???Ooo oda bişey mi ben 1 hafta kaynanam da 1 gun evimde kalıyorum bu durumdan hiç hoşnut değilim ama elimden biseyde gelmiyo
Hayret birsey ya kocan bagli degil bagimli resmen ailesine.allahbsabir versin valla.Evet diyo ki onlar bizim için neler yapiyolar sen gitmiyosuna bagliyo onun borcunu ödüyolar mutfak masrafimizi karsiliyo lar bazen oğluma filan bişeyler aliyolar o bakımdan destek oluyolar yani
Çocuğa kaynanam bakacak çalışırsam çalışmak istiyorum hem maddi hem manevi olarak ihtiyacım var kimseye muhtaç olmak da istemiyorum istediğimi rahat rahat alıp harcamak istiyorum annem bakamaz çocuğa tek yaşıyo bide peşinden koşturamaz ama kv ve kp Evde ler onlar iyi bakıyo lar o yüzden Onlar baksın istiyorumÇalışmasanız olmaz mı peki? Tek maaşla geçinemiz misiniz? Veya çocuğa anneniz bakar mı? Ya da kreş falan.. böyle insanlara çocuk emanet etmeyin bence
Maşallah diyelim nasıl başladiysa öyle gidiyo eşinizden kaynaklidir buda bizimki altli üstluyken sürekli başımın etini yerdi kültürden bahsederdi sürekli birlikte yemek yerdik onlar beş kişi bi evli eşim ben alışamadım hiç kendilerini beğenmiş insanlar çünkü mütevazi olsalardı gecin mek de zor olmazdı heraldealt üstlüyüz bizde hergün görüşüyoruz. igneyi görümceme vurduruyorum sonra iniş... her hangi bir sıkıntı yaşamadim rahatsiz da etmiyolar. 2 yıl olcak neredeyse çok şükür:)
Ya ben hergün kafayı yiyiyorum kiz kardeşleri var evlen sinler evlendik leri adam aynilarini yapsın bakalım onlara neler oluyo cildirir ailesi esimAilenize gitmek için eşinizden izin almanız gerekmiyor. Sadece gidiyorum deyin haberi olsun en azından çıkın gidin. Evlenince ailene el oldun nedir ya ? Anne baba evlendikten sonra yokmu oluyor. kendi anası babasının yanında durmasın o zaman tövbe estağfirullah sabah sabah kafayı yedirtecekler bana ya
Siz sınırları koymussunuz biz çok yüz göz olduk mesafe en iyisiAilenize gitmek için naz niyaz yaptığınızı okuyunca inanamadım okumakta istemedim devamını onlar sizin aileniz bir de sürekli izin alıp gönlüne göre mi gideceksinizEşiniz kendi ailesiyle ama iç içe yaşamak istiyor resmen sizinde ailenizin torunları değil mi Bize gelirsek kayınvalidemlere 2-3 hafta da 1 kere gideriz onlar nadir gelirler çalışıyoruz ikimizde çünkü Annemlere 1 hafta biz gidersek 1 hafta onlar gelirler ya da bazen 2 haftada 1 kereye düşer eşimle giderim genelde eğer o yoksa farklı bir işi varsa ben giderim ailemle ilgili eşimde dahil kimseye hesap vermem eşimle ilgili de aynı şekilde yani ne olursa olsun hesap vermeyin
Her tartismamizda bana küfür ediyo git filan diyo bende çıkıp gidecek oluyorum tutuyo Sinirle soylemismis benjm çektiğimi herkes çekmez etmediği kufurler hakaretler kalmadı vurdu da ama yine de yaranamadimO zaman gelmycem biktm de git surundur
En baştan önemli mesafe gerçekten eltimle mesela daha yakın daha çok sever kayınvalide eltimler de sık sık gitmez ama kayınvalide onlara sürekli gitmek için bahane bulur ben biraz soğuk nevaleyim baştan soğuk mesafeli oldum o yüzden yüzü bulamaz en güzeli vallahi kafan rahat oluyor kimi insan yüz vermeye gelmiyorSiz sınırları koymussunuz biz çok yüz göz olduk mesafe en iyisi
Annemlere de haber verelim derO zaman siz benim kadar acik olmayin bahaneler uydurun esinize caktirmadan tabi hadi bugun yuruyuse cikalim hadi biseyler yapalim gibisinden
Ayyy ben soğuktum ama sürekli dip dibeydik ailesi diyomus istemezse gelmesin zorlama kızı filan diye ama eşim canıma okuyordu bi gün gitmesem bunlara yüz vermiyoDuk yine anlamiyolardi ki sorun olduğunu biliyo lar bizi kendi halimize bırakmadı lar şimdi gittiler iki sokak ötede ama yine hergün görüyorum yineEn baştan önemli mesafe gerçekten eltimle mesela daha yakın daha çok sever kayınvalide eltimler de sık sık gitmez ama kayınvalide onlara sürekli gitmek için bahane bulur ben biraz soğuk nevaleyim baştan soğuk mesafeli oldum o yüzden yüzü bulamaz en güzeli vallahi kafan rahat oluyor kimi insan yüz vermeye gelmiyor
Ona yaptırmazlar işte öyle olmuyor bu durumlar. Tabi çıldırır ama geç kalmı sayılmazsın bundan sonraki seviyeni belirle.Ya ben hergün kafayı yiyiyorum kiz kardeşleri var evlen sinler evlendik leri adam aynilarini yapsın bakalım onlara neler oluyo cildirir ailesi esim
Tabiki izinsiz bi yere gidemem olay çıkarır. Annemin ev biraz uzak onun bırakması gerekiyo bide ama ailesi yürüme mesafesinde oraya gtsem bişey demez ailesine giki çıkmaz zatenailenize gitmek için izin almak?
çıkıp gitseniz sormadan olay mı çıkartacak
çok mu sert ters bir insan eşiniz?
kusura bakma ama böyle kocam anneme gitmeme bile izin vermiyo diyen kadınların kocasında değil kendinde görüyorum hatayı.benim bildiğim çocuklar anne babalarından izin alır karı-koca birbirinden izin almaz sadece gideceği yeri haber verir.Kocam doğru düzgün bi yere gondermiyo anneme bile kırk Nazla gidiyorum
Ne yapmalıyım ki?Ona yaptırmazlar işte öyle olmuyor bu durumlar. Tabi çıldırır ama geç kalmı sayılmazsın bundan sonraki seviyeni belirle.
benimde doğacak çocuğuma kv bakacak..Çocuğa kaynanam bakacak çalışırsam çalışmak istiyorum hem maddi hem manevi olarak ihtiyacım var kimseye muhtaç olmak da istemiyorum istediğimi rahat rahat alıp harcamak istiyorum annem bakamaz çocuğa tek yaşıyo bide peşinden koşturamaz ama kv ve kp Evde ler onlar iyi bakıyo lar o yüzden Onlar baksın istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?