Hergün hergun kocamin ailesiyle görüşüyorum

Bizim hiç öyle olmadı gidicem diyemedim hiç

Aslında iş eşinde bitiyor benim eşim ailesine çok düşkün değil hatta ben derim özlemişlerdir gidelim diye yoksa annemleri özledim gidelim dediğini hatırlamam genelde ben ailemi özlerim Eşin istemezse gitmezsiniz ya da hayır demeyi bilmeli yoruluyorum yoruluyoruz akşamları da ya da hafta sonları bize kalsın demeyi bilmeli açıkcası ailelere bunu söyleyince daha fazla ısrar edemiyorlar alışıyorlar biz mesela çalışıyoruz yorgunuz yoğunuz diyoruz benim ailem anlayışlıdır ama eşimin ailesi eşim taviz verse eminim sizin gibi sıkıntılı olabilirdi ailelerle mesafemiz de özel arabayla 15-20 dakika ancadır

Ne yapmalıyım ki?
Eşine ve eşinin ailesine karşı soğuk dur. Ailene gideceğini söyle. çağırdılar filan de. o bıraksın seni sonra 2-3 gün kalıcağını söyle. kıymetini anlasınlar yoklugunda. gittiğinde eşini arama merak ediyormu etmiyormu diye

Ben evli değilim bekarım ama ablamın eşinin tarafı çok geliyor.
Eşinin anne babası erzurumda yaşıyor normalde ama 2 ayda bir buraya gelip 1 ay ablamda kalıyorlar ablam tabi çıldırıyor.
Yaz tatillernde de ablam gidip 1 ay 2 ay orda kalıyor valla çekilicek şey değil ama katlanmaya çalışıyor işte.
Geçen hafta kendileri yetmiyormuş gibi sülalerinden bir kaç kişi daha ablamda kalıyodu nişan mı varmış düğünmü varmış ondan.
Ve ablam evlendğinde gene eşinin amca oğluyla 1 yıl aynı evde yaşadı ona baktı çamaşırları yıkadı yemegi yaptı evlendiği ilk günden beri hemde. Yani mesafe sanrm baştan konulan bişey.

Bende çalışsam şimdiki gibi olmaz daha farklı olur heralde ama yine hergün görcem kv bakcak çocuğa çünkü. Aileye düşkün olmadığı için esin kimse karışmıyo sana müdahele etmiyo seni rahat birakiyo ama aileye düşkün bi koca olunca karısını rahat birakmiyo şekil a daki gibi en iyisi biraz uzak olmak 3 ay şehir disindalardi ailesi ama kız kardeşi burdaydi bana diyodu sürekli m... yi aradin mi filan ara yemeğe gelsin sahip çıkmamı bekliyo

İşe girip çalış çocuklara da baksin bir tek boyle kurtulsun.
Baba evinde çalışmayan ben evlendikten 20 gun sonra is bulup çalıştım sırf kv le samimi olmamak yeni gelin muhabbetlerini cekmemek icin:)biraz ev pasaklı oluyor ama olsun çalışmak güzeldir:)

keşke deseydin şimdi denesen olay olur dimi
Çok olay oldu zaten gücüm kalmadı artık ben anneme gitcem dicem ona bana der ki bana sordun mu izin aldın mi bakkala bile izinsiz gidemem mahfeder beni bi kere gittim bakkala sen arkamdan is ceviriyosun diyo onun haberi olmadan daha neler yapiyomusum kimbilir öyle dedi söylendi durdu

Sizin aileniz bu duruma ne diyor çok merak ettim? Sonuçta onca eziyeti çeken kızları.

Bende istiyorum düzgün bi iş olsa grcem ins hemen

Evet çekilir dert değil anlayissiz insanlarla sürekli görüşmek ablan benden sabirliymis

geçmişler olsun o zaman

Anne olmayınca o durum bizde de oluyordu hala daha olur küçük erkek kardeşi var aç mı yalnız uyuyor mu diye kontrol eder ilk evlendiğimiz zamanlar bizde kalırdı bir kaç zaman hatta ama şimdi daha farklı oldu durum ona da hak veriyorum bende kardeşlerim yalnız olsa içim rahat etmez gelip kalmalarını isterim yada yemekleri falan hep aklımdadır

Bende düşünüyodum cagiriyodum hep gel diye ama bana iftira atan insan kendisi ona rağmen çok taviz verdim cagirdim ilgilendim o kadar yapiyodum yemeği önüne koyuyodum eline sağlık demiyo du onun yapısı heralde ama insan bekliyo bi teşekkür

Çektirdi mi sana kv

Çektirdi mi sana kv
hyr çektirmedi ama şöle bişey
eşime hadi inelim aşagiya dediğimde laf ediyo durun daha çay içecektik diyo
11 e kadar oturuyoz...
sonra aşağıya inince resmen eşime firçaliyorum. uykum geliyo benim nabim inelim birazcik da kocamla ilgilenmeye müsade etsinler yani.

AMA sizi hergün kendi annesine götürüyor,onlarıda getirtiyor
Ohh NE GÜZEL DÜNYA ya !!
ben annemgille haftada iki kez görüşüyorum eşim benim ailemi benimsemedi..
eşimin ailesiyle altli üstlü olunca hergün..
görümcem hemşire olduğu için igneyi ona yaptırıyorum akşamlari.. yemegi de kv de yiyoruz. hamile olduğum için bana bişey elletmiyorlar hiç. laf da edemiyo. çünkü ben misafirlerdeyken bi bardak kırmışım bulaşık yıkayim diye ah be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…