önce kayınvalidenle konuşmalısın. 1 yaşında çocuğu olduğuna göre kayıvalidenle yaşıt değil. paylaşımları da olmasa gerek..
kayınvalidenle konuş önce. anlaması lazım rahatsızlığını.. uzatmadan, açıkça ve net olarak o konuşmassa senin konuşacağını söyle.
sana faydası yoksa, kaldı ki rahatsızlık veriyorsa neden canını sıkasın ki...
açma kapıyı ya da onun geleceği saatte hazırlan o kapıyı çalınca hemen kapat kapıyı çık acelem var diye
kv evde yokken yaptım bi kaç kez ama kv evdeyse ben açmasam o açıyo zaten.
Kv ile birlikte mi yasiyosun?
Kvnin evine birakiyo cunku anladigim kadariyla
Seni ilgilendirmez bence
Kvnin komsusu onlarin arasindaki bisey
Oglun da huysuzlanmasin biraz sosyal cocuk olmayi ogrensin. kardesi olursa ne olacak o kiskanclik huysuzlukla
K.v yuz vermis ve oda evi senin degil onun evi gibi goruyor aldris etmiyo seni sallamiyo yani.yapck bisey yok. Kadinin sizden baska kimsesi yok mu? Siz illa evde mi oluyorsunuz siz olmasaniz kime birakiyor ?
Hmm kararlisin yani kvni kvnin evinden yollayacan git komsunun evinde her gun birer saat komsunun cocuguna bak diyerek
Kendi evin yok mu orda yasa, yoksa da kendi evini acma yoluna baksana
ben dışardayken kv bakıyo evde oluyo çünkü.hiçkimse yoksa yada bi dışarı çıkıcakken karşılaştıysak koyuyo arabasına birlikte gidiyolar.yada başka komşuya bırakıyo.
evet aynen dediğiniz gibi kvyi muhattap alıyo.
takılıcak bi durum değil belki ama mecbursunuz bakıcaksınız gibi bi tavır rahatsız edici.
Kv ile oturuyorum bi suredir yazmistim bi kackere bilen bilir.
Apartmanda herkes onun eskiden beri komsusu,ben pek sevmem oyle komsuculugu falan.
Mesafeliyimdir biraz.
Bi komsu varki karsi dairede.kv ile samimi.daha dogrusu kullanmayi sevdigi icin samimi gorunuyo.
Ben pek muhattap olmadim ilk gunden beri sevmedim tavrini.oyle kapiya vurur acarsin hemen iceriye dalar buyur etmeden.bakti ben sogugum geri cekti kendini.
Neyse sorun su ki bebegi var bi yasinda ve birde ilk okulda cocugu.
Her oglen ve aksam birer saatligine bize birakiyo 1 yasinda olanini.
Digerini okula getirip goturmek icin.
Bir olur iki olur ama 1 senedir haftanin bes gunude olurmu.
İlk gunlerde rahatsiz olmuyodum sonucta insaniz yardimlasma olur.
Ama hergun biraz sikmaya basladi.
Birde teklifsizce davranmiyomu sinir oluyorum.hicbi sikilma utanma yok.kapiyi caliyo birakiyo iceri.ne bi evdemisiniz ne bi musaitmisiniz.bazen tam evden cikicakken geliyo kapiya diyorum disari gidiyoruz aaaa oylemi hemenmi gidicksiniz diye usteliyo.
Gecen gun birakti iceri nasil olduysa rahatsiz ettik ama falan diye geveledi.
Bende dayanamadim dedim evet biraz oyle oldu.aksama yine birakti.daha ne kadar acik olabilirim
anlamadim.
Bi saat bakilir bakilmasinada bu teklifsizlik beni deli ediyo,hic gelemiyorum boyle seylere.
Oglum var 3 yasinda kiskaniyo cocugu huzursuzluk yapiyo dogal olarak o da ayri bi stres.
Birazdan gelicek almaya cocugu dicem kv sana gelip baksin okul saatlerinde oglum hzursuzluk cikariyo.
Kotu birimiyim ben kizlar yoksa.
Hmm kararlisin yani kvni kvnin evinden yollayacan git komsunun evinde her gun birer saat komsunun cocuguna bak diyerek
Kendi evin yok mu orda yasa, yoksa da kendi evini acma yoluna baksana
kv evde yokken yaptım bi kaç kez ama kv evdeyse ben açmasam o açıyo zaten.
Kv ile birlikte mi yasiyosun?
Kvnin evine birakiyo cunku anladigim kadariyla
Seni ilgilendirmez bence
Kvnin komsusu onlarin arasindaki bisey
Oglun da huysuzlanmasin biraz sosyal cocuk olmayi ogrensin. kardesi olursa ne olacak o kiskanclik huysuzlukla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?