Bazen karı koca arasında anlamsız soğukluk olabiliyor çok düsünüp kendinizi yipratmayin.kv ye tabi ki gidin ramazanda birlikte sofra kurmak yemek ne kadar sevap. Benim aram mükemmel değil ama çıkıyorum hergün birlikte hazırlıyoruz yiyoruz büyükler önem veriyor bunlara.
Allah razi olsun. Gercekten kolik bir bebek okadar zorki tabiiki Allah saglik sihhat versin. Ben bu yuzden dogru duzgun disarida vakit geciremiyorum 13 aydir cunku oglumla mumkun degil. Her seferinde deniyorum bin pisman eve donuyorum.
O zaman biraz uzaklaşın birbirinizden ( ayrılın anlamında değil) , kafanızı dinleyin. Gidebileceğiniz bir yer yok mu? Mesela ben olsam memlekete giderdim, çok da iyi gelirdi.biraz tazelenmeye ihtiyacınız var. Değişiklikler de iyi gelebilir. Ayrıca benim oğlum da biraz huysuz, inşallah Zamanla düzelecekler.Iste diyorum ya yazinca cok basit ama 1 yillik degil ben 7 senelik evliyim. 3 yili kv ile gecti. Ve en ufak soyledigim seylere buyuk tepkileri bana koyan zaten. Ve birikim tabiiki
Kıyamam sana da bebeğine de(
Öyle zor bebek, katılarak ağlama diyince tüylerim diken diken oluyor canım benim... Benim bebeğim de öyleydi çünkü
Bu yazdığını yaşamayan anlamaz, tamam ramazandır sevap vs ama bir saat ağlamaktan helak olmuş bir bebeği kucağında sakinleştirmeye çalışmamış bir anne seni anlamaz, eşine güzellikle anlat, madem bir arada olmak önemli ailenizi kendi evinizde ağırlayın, en azından onlar yer içerken sen bebeğini uyutursun... zaten büyüyünce kalmayacak öyle birşey
Eşin için önerim yok, o sana kötü davranıyorsa onu yok say diyebilirim, insan yerine koyma çünkü insan değil gibi duruyor anlattıklarından
O zaman biraz uzaklaşın birbirinizden ( ayrılın anlamında değil) , kafanızı dinleyin. Gidebileceğiniz bir yer yok mu? Mesela ben olsam memlekete giderdim, çok da iyi gelirdi.biraz tazelenmeye ihtiyacınız var. Değişiklikler de iyi gelebilir. Ayrıca benim oğlum da biraz huysuz, inşallah Zamanla düzelecekler.
ben eşinizle kavganızdan çok çocuğa takıldım neden boyle dıe doktora goturdunuz mu yardım ıstedınız mı?
Herseyi goze alarak gidin oglunuz esinizin burnundan getirsin
Gorur bi daha iftari
Esime olan birsey yokki. O ailesiyle oturup iftarini yapiyor. Olan bana oluyor. Saatlerde kucagimda pispis yapiyorum.Bu gecen senede oldu. Cocugun huyunu kv kp de cok iyi biliyorlar ama o kadar agladikca guluyor onlar .
ya arkadaş bazı ınsanalrın herşeyı oruca yormalarından nefret edeıyorum,bır gunah geçici var oruç,ne dır bu mılletın oruçla kavgası,neymış öle oruç tutulmazmış aç kalmak değilmiş,yahu bunun takdırını Allah verecek,eleştırmeyın mılletın ıbadetını,sizin için yapılsa eleştırın,bence konu sahıbı kocan ramazan ayından önce böle değilmıydı?oruçla ne ilgisi,oruç olmasa dıcektınki örnek işinde sorun var bılmem ne,konuna saygın var,ama lütfen artık son bulsun oruç bahaneleri ile ilgili konular,oruç olmayınca başka bahanler,offf yaa,ramazan ayı bıtsede,şu ramazan ayının başına vurulan sopa ınse
Oğlunuza sakinlestiren caylardan verseniz olmaz mı? Papatya gibi mesela.
Bir de esiniz agresiflesmeye baslayınca "hayatım orucluyuz bak, kalplerimizi kırmayalım ikimiz de sabredelim" deseniz?
Yardim iste ver eline hic mi rahatsiz olmuyolar sesinden
Sesinide gectim oglum kipkirmizi sekilde olunca icim aciyor ama herkes rahat. Arkadasimizda oyle katildigi zaman artik daha ne kadar oturcaksin hicmi dusunmuyorsun demistim artik insan tak ediyor bi yerde
Ben o tarz seyler verilmesine karsiyim. Sonucta cocukta bir birey onun yaklasimina saygi gosterilsin istiyorum. Ama aa cocuktur aglar birak aglar aglar susar yaklasimi bana gore degil. Cunku kolik zamanlarindan cok cektik yeterince agladi. Esimle konusuyoruz tabiiki. Lafa gelince oda o sekilde soyluyor. Ama icraat yok. Sonucta dikkat bile edilse surekli tekrarlaniyor abarti tepkiler veriyor
Biz 10 yildir tanisiyoruz. 7 senedir evliyiz. Evlenince huy degistirengillerden.
Zaten bunu kendisi de biliyor ama ailesi aradiginda ia degisiyor. Ben kucagimda katilarak aglayan cocukla nasil 1.5 saatlik yolculuk yapayim. Cunku oglum baskasinin kucagina da gitmez. Gittigim bir yerden odadan cikamiyorum oglumu pispislamaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?