- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
ben yazmıştımtamam tabloyu güncellemem için tablda olmayan arkadaş yazabilir mi eksik olmasın
bence hergun liste yenilemek daha motive edici günden güne diğer arkadaşların verdiğini görünce daha az kaçamak olur gibi geliyor :)benim icin hergun uygun olur size uyum saglarim ama sanki cuma gunleri daha iyi olmaz mi cunku haftasonu biraz kaciriyoruz haftabasi bununla yuzlesmek moral bozar :)
TABI OYLESI DAHA IYI AMA TABLOYU HAZIRLAYAN ARKADASA FAZLA IS DUSMEZ MI?bence hergun liste yenilemek daha motive edici günden güne diğer arkadaşların verdiğini görünce daha az kaçamak olur gibi geliyor :)
pc 5 dakika sürmez sabah kilo bildirimi oluyor zaten tabi gönüllü arkadaş varsa ben pc den girsem yapardım ama telTABI OYLESI DAHA IYI AMA TABLOYU HAZIRLAYAN ARKADASA FAZLA IS DUSMEZ MI?
canım arkadaşa çok iş yükü olur,sonra sıkılırpc 5 dakika sürmez sabah kilo bildirimi oluyor zaten tabi gönüllü arkadaş varsa ben pc den girsem yapardım ama tel
tamam uygundur gitsin kilolar :)canım arkadaşa çok iş yükü olur,sonra sıkılır
en iyisi her gün resim paylaşıp
altına da kaç gram kaybettiğimizi ya da aldığımızı yazmak
verırsın tatlım ınsaAllah :) hayırlısı olsun bakalım kaç kılo alıcamben de 61 kg ile hamile kaldım 75 ile tamamladım
seni anlıyorum ben de kiloluyken kendimi hiç beğenmiyorum ama bazen beklemek gerek
doğumdan sonra ilk 6 ay çok dikkat etmedim ama 40ımdan sonra asırı da yemeden,biraz dikkatle 66 kg a düştüm
5,5 aylıkken cuma zayıflama yarısmasına katıldım,3 ayda 58 kg a indim,bayadır 58 de kaldım,kilo takıldı gibi ama sabredip devam ediyorum
unlu ve şekerli gıdaları tüketmiyorum,hergün spor yapıyorum,sağlıklı beslenmeye calışıyorum
Tamamdır akşam yayınlayacağım son halinitablo yapan arkadaşım boyum 160
Hedef neydiay pardon 77.6 :)
Tatbiki eklerim boy kilo hedef nedirbenide listeye ekler misiniz? :)
1.60 boy 60 kilo :) ama ben hamıle oldugum ıcın size göre bıraz daha kontrollu ve yavas verıcemTatbiki eklerim boy kilo hedef nedir
evet zor oluyor yavas gııdıyor ama verıyorum 62ydım sımdı 60 ık bır ayda anca verdım 4 -5 kılo versem yeter zaten daha kucuk bbgm 2 aylık 4 aylık olana kdr cok alınmıyor zaten.ınsaAlah kolaylıkla gecırırım :)hamileysen çok zor kilo almamaya çalış ama kilo verme iler ki dönemde zorlanırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?