hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

benim icin hergun uygun olur size uyum saglarim ama sanki cuma gunleri daha iyi olmaz mi cunku haftasonu biraz kaciriyoruz haftabasi bununla yuzlesmek moral bozar :)
bence hergun liste yenilemek daha motive edici günden güne diğer arkadaşların verdiğini görünce daha az kaçamak olur gibi geliyor :)

pc 5 dakika sürmez sabah kilo bildirimi oluyor zaten tabi gönüllü arkadaş varsa ben pc den girsem yapardım ama tel
canım arkadaşa çok iş yükü olur,sonra sıkılır
en iyisi her gün resim paylaşıp
altına da kaç gram kaybettiğimizi ya da aldığımızı yazmak

verırsın tatlım ınsaAllah :) hayırlısı olsun bakalım kaç kılo alıcam

Hanımlar okul çıkışı bi kaç yere uğrayacağım bete giremeyenlerin ama akşam Kociş yok netin Başında olurum tablomuza güzelleştirip atıcım bu alana tablo yapmayı bilen var mı

hamileysen çok zor kilo almamaya çalış ama kilo verme iler ki dönemde zorlanırsın.

hamileysen çok zor kilo almamaya çalış ama kilo verme iler ki dönemde zorlanırsın.
evet zor oluyor yavas gııdıyor ama verıyorum 62ydım sımdı 60 ık bır ayda anca verdım 4 -5 kılo versem yeter zaten daha kucuk bbgm 2 aylık 4 aylık olana kdr cok alınmıyor zaten.ınsaAlah kolaylıkla gecırırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…