ama sen hamilesinbenide listeye ekler misiniz? hangi günler tartı fotosu paylaşıyoruz?
benide listeye ekler misiniz? :)
her gün tartı resmi yolluyoruz. yarışma gibi değil motive olmak için burdayız. ama tablo için belli günler oluşturalım haftalık yazalımbenide listeye ekler misiniz? hangi günler tartı fotosu paylaşıyoruz?
evet hamileyim ama daha çok yeni yani kilo alama vakitlerim değil :)ama sen hamilesin
hm anladım.mantıklı.en azından kendimizi daha sıkı kontrol edebilirizher gün tartı resmi yolluyoruz. yarışma gibi değil motive olmak için burdayız. ama tablo için belli günler oluşturalım haftalık yazalım
ne guzel biz vermeye sen de yavas yavas almaya calisacaksin. simdi tam oldu tabloevet hamileyim ama daha çok yeni yani kilo alama vakitlerim değil :)
55 e düşeyim sonra yavş yavaş alıcam inş. teşviklerinizlene guzel biz vermeye sen de yavas yavas almaya calisacaksin. simdi tam oldu tablo
patates gibi değil55 e düşeyim sonra yavş yavaş alıcam inş. teşviklerinizlepatates gibi bir hamiş olmak istemiyorum
aslında haklısın tatlım ama kendimi aynada görmek istemiyorum ben 9 ay nasıl böyle yapıcam bilmiyorumpatates gibi değil
hergün düzenli sporunu yap (3-4. aydan soonra) sağlıklı beslen
balığını etini kurumeyve yemişlerini süt ürünlerini yumurtanı ihmal etme,zaten sağlıklı bir şekilde 13-14 kg alırsan kolaylıkla verirsin
ben sana anlattığım gibi bir hamilelik geçirdim,hamilelikte 14 kg aldım ve şimdi doğum kilolarımın hepsini verdim,hatta üstüne verdim
benim icin hergun uygun olur size uyum saglarim ama sanki cuma gunleri daha iyi olmaz mi cunku haftasonu biraz kaciriyoruz haftabasi bununla yuzlesmek moral bozar :)şimdi tabloyla kim ilgili arkadaşlar bende takip edebilirim. her gün tartı fotosunu atalım ama belli günler kilomuzu tekrar yazalım tabloya ekleyelim.
haftaya salı ne dersiniz??
bencede çok mantıklı aynı sorun hepimizde :) cuma çok idealbenim icin hergun uygun olur size uyum saglarim ama sanki cuma gunleri daha iyi olmaz mi cunku haftasonu biraz kaciriyoruz haftabasi bununla yuzlesmek moral bozar :)
ben de 61 kg ile hamile kaldım 75 ile tamamladımaslında haklısın tatlım ama kendimi aynada görmek istemiyorum ben 9 ay nasıl böyle yapıcam bilmiyorumhayatımda ilk defa bu kilodayım hep 49 52 arasıydım şimdi 60 larda geziyorum ve bu kıloyla hamıle kaldım malesef.balık meyve yogurt vs yıyorum tabı ama dıkkat etmem gerek birde ne kdr zamanda verdın o kıloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?