hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

her gün tartı resmi yolluyoruz. yarışma gibi değil motive olmak için burdayız. ama tablo için belli günler oluşturalım haftalık yazalım
hm anladım.mantıklı.en azından kendimizi daha sıkı kontrol edebiliriz

parksun bence hamilelikte kilo verilmemeli
alma tamam ama bence verme sakın
bebeğin daha önemli
ilk ayda yediklerin bebeğe geçmiyor tamam ama senin vucudunda ki folik asit b12 omega3 gibi değerler bebeğinin zeka ve sinir gelişimini,vucud gelişimi çok etkiliyor
bundan sağlıklı bir şekilde kilo almalısın,mesela ayda bir gibi

Son düzenleme:
55 e düşeyim sonra yavş yavaş alıcam inş. teşviklerinizle patates gibi bir hamiş olmak istemiyorum
patates gibi değil
hergün düzenli sporunu yap (3-4. aydan soonra) sağlıklı beslen
balığını etini kurumeyve yemişlerini süt ürünlerini yumurtanı ihmal etme,zaten sağlıklı bir şekilde 13-14 kg alırsan kolaylıkla verirsin
ben sana anlattığım gibi bir hamilelik geçirdim,hamilelikte 14 kg aldım ve şimdi doğum kilolarımın hepsini verdim,hatta üstüne verdim

kızlar hergün tartı fotosunu ve kaç gr verdiğimizi ya da aldığımızı da altına yazalım

şimdi tabloyla kim ilgili arkadaşlar bende takip edebilirim. her gün tartı fotosunu atalım ama belli günler kilomuzu tekrar yazalım tabloya ekleyelim.
haftaya salı ne dersiniz??

aslında haklısın tatlım ama kendimi aynada görmek istemiyorum ben 9 ay nasıl böyle yapıcam bilmiyorum hayatımda ilk defa bu kilodayım hep 49 52 arasıydım şimdi 60 larda geziyorum ve bu kıloyla hamıle kaldım malesef.balık meyve yogurt vs yıyorum tabı ama dıkkat etmem gerek birde ne kdr zamanda verdın o kıloları

selam kızlarrr tablo bence güzel olmuş ellerine sağlık
bence tabloyu haftada 1 güncelleyelim hemde sürekli uğraşmak zorunda kalmazsın canım

bu saate kadar henüz kaçamak yapmadım 1.5 lt su içtim 2 kupa yeşil çay 1 sade türk kahvesi içtim
sabah kahvaltımı da güzel yaptım (yumurta,tam tahıllı ekmek, peynir falan) inşallah akşama kaçırmam :)

hepinize kolay gelsin görüşürüz

şimdi tabloyla kim ilgili arkadaşlar bende takip edebilirim. her gün tartı fotosunu atalım ama belli günler kilomuzu tekrar yazalım tabloya ekleyelim.
haftaya salı ne dersiniz??
benim icin hergun uygun olur size uyum saglarim ama sanki cuma gunleri daha iyi olmaz mi cunku haftasonu biraz kaciriyoruz haftabasi bununla yuzlesmek moral bozar :)

tamam tabloyu güncellemem için tablda olmayan arkadaş yazabilir mi eksik olmasın

ben de 61 kg ile hamile kaldım 75 ile tamamladım
seni anlıyorum ben de kiloluyken kendimi hiç beğenmiyorum ama bazen beklemek gerek
doğumdan sonra ilk 6 ay çok dikkat etmedim ama 40ımdan sonra asırı da yemeden,biraz dikkatle 66 kg a düştüm
5,5 aylıkken cuma zayıflama yarısmasına katıldım,3 ayda 58 kg a indim,bayadır 58 de kaldım,kilo takıldı gibi ama sabredip devam ediyorum
unlu ve şekerli gıdaları tüketmiyorum,hergün spor yapıyorum,sağlıklı beslenmeye calışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…