hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

bende çok kilo aldım evlilikten sonra 9 aylık evliyim şuan 75 oldum boyum 1,68 uzun ama yine de kötü oluyor hamile olmadan zayıflamam lazım geçen hafta yürüyüşe başladım her gün 1 saat tempolu yürüyorum akşam yemeklerini azalttım ekmek hiç yemiyorum bakalım ne kadar veririm

inşallah hep beraber veririz :)

Benim de boyum 1.73 ve 76.5 kiloyum ben de hamile kalmadan önce Zayıflamaya çalışıyorum. Benzer hikayelerimiz değil mi?

Banadaa -300 :)) tablo yapan bi sayrafan yardimmi istesekkk???

Eklentiler

• 1425978269994429530093.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 80
selam kızlar anca girebildim eşimi iş seyahatine yolladım bu hafta akşamları tv karşısı spor ve hafif akşam yemekleri beni bekliyor:)
tartı resmim birazdan geliyorrr

şimdilik artmıyor bakalım.ama gider bu iki hafta ben eşimle beraberken çok tüketiyorum abur cubur. cumartesi diyetisyene kadar vermek istiyorum bakalım yoğurt kürü göbekten yağ götürücek mi çıkar ortaya

kızlar :) tabloyu yapacak arkadaşım ben tetursun. kullanıcı adım sıkıntı olduğu için değiştirdim haberiniz olsun listede ne durumdayız öğrenebilen varmı :)
papatyaozu
77.3kg
165 boy

kızlar hergün tartı fotosu mu paylaşıyorsunuz
boy 163cm kilo bu sabah:58.9
hedef :55
bu cuma hedef: 57.9

benide listeye ekler misiniz? hangi günler tartı fotosu paylaşıyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…