Bende katılmak istiyorum
inş. ben bu hafta regl olucam balon gibi şişiyorum :)ay ne güzel süpersin valla ben de bu hafta ineceğim 6lı rakamlara inşallah.
ya aslında sayfa hareketlenmişken hep beraber bildiğimiz faydasını gördüğüüz diyetleri kürleri birleştirsek haftada 5 kilo versek
canim ben yazmistm ama bde böylemi yazmak gerek acaba boy 1.63 kilo 68 hedef 60 teşekkurlr:)DIKKAT DIKKAT yeni gelen arkadaslarim yaziciniz konusuyor.cuma gunu en gec oglene kadar boy kilo hedef kilo yazarsaniz tabloya sizi de katarim ve bizim kilolalirimizi da bi tabloya bakarak kolaycaaa ogrenebilirsiniz.
sen onu bunu bırakta profil resmindeki ince belli sen misin onu söyleeeya aslında sayfa hareketlenmişken hep beraber bildiğimiz faydasını gördüğüüz diyetleri kürleri birleştirsek haftada 5 kilo versek
bu ne ya hiç birşey yememişsin ki maşallahMenum gelsinn.
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
1 kucuk gevrek (lokmalik olanlardan)
Ara
Yesilcay
Aksam
Canim hicbir sey istemiyor kendime meyveli yogurt yaptim
Yarim muz
Yarim elma
5 cilek
Yarim havuc
2 hurma
5 kasik yogurt
Su: 1.5 litre
Hayir! Benimsen onu bunu bırakta profil resmindeki ince belli sen misin onu söyleee
Canim istemiyor ki hicbir sey.bu ne ya hiç birşey yememişsin ki maşallah
işte ben o dediğin aşamadayımmm yanmışımmm bak neler yedim..Canim istemiyor ki hicbir sey.
Bu saate kadar acikmamistim mesela yeni yedim o yogurdu da. Boyle istemez istemez istedi mi de hepsinden ister. O asamadan korkuyorum su an
Oov gercekten kriz gelmis sanatamam açıklıyorum gerçeği hazır olunnnnnnn:
dün canım çekti irmik helvası yaptım.
Dün akşam bir tabak yedim.
bu sabah kahvaltı olarak bir tabak yedim.
hadi bunu geçtikkkk.
biraz önce çay yaptım iki tabak da helva yedim biri beni durdursun bana bişeyler oldu kriz geldiii imdat
Bir dahakine ölçüleri azaltarak filan yap bari de bir tabak yemeyle bitsin. Evde durdukca yiyesi gelir insanin. Veya komsularinla aran iyiyse dagitabilirsin de.işte ben o dediğin aşamadayımmm yanmışımmm bak neler yedim..
Takip et bakalim kuzum yetisirsin kesinlikle busabah 67.2 ydimlamekan kaç kilosun şimdi ben de seni takip edeceğimde ondan soruyorumbirini takip edesim var
Hay masallah cnm ben sabah 67.2 ydim ama regl oldum o yuzden ilerleyen gunlerde fazla cikabilirimLamekan 67,70 oldum heheyyy
tamam açıklıyorum gerçeği hazır olunnnnnnn:
dün canım çekti irmik helvası yaptım.
Dün akşam bir tabak yedim.
bu sabah kahvaltı olarak bir tabak yedim.
hadi bunu geçtikkkk.
biraz önce çay yaptım iki tabak da helva yedim biri beni durdursun bana bişeyler oldu kriz geldiii imdat
tamam bakıyorum şimdi tıklama yöntemi neymiş öğreneyim sağolasınOov gercekten kriz gelmis sana
Baska seylerle ilgilen bence. Hava guzelse esinle disari falan cik bi hava al. Aklindan helva ciksin.Baska da ne yapilir bilmiyorum. Boyle istah krizleriyle "tıklama yontemi" diye bir yontemle bas edenler var. Google'da var midir bilmiyorum ama arastir istersen. Paul McKenna'nın sizi zayiflatabilirim kitabinda geciyor. Deneyebilirsin.
ya misafire yaptım aslında gelmediler. kocam da yok bu hafta. helva ile başbaşa kaldım senin anlayacağın. çok fena oldu. yarın kesinlikle tartılmayacağımBir dahakine ölçüleri azaltarak filan yap bari de bir tabak yemeyle bitsin. Evde durdukca yiyesi gelir insanin. Veya komsularinla aran iyiyse dagitabilirsin de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?