hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

DIKKAT DIKKAT yeni gelen arkadaslarim yaziciniz konusuyor. cuma gunu en gec oglene kadar boy kilo hedef kilo yazarsaniz tabloya sizi de katarim ve bizim kilolalirimizi da bi tabloya bakarak kolaycaaa ogrenebilirsiniz.

ya aslında sayfa hareketlenmişken hep beraber bildiğimiz faydasını gördüğüüz diyetleri kürleri birleştirsek haftada 5 kilo versek

DIKKAT DIKKAT yeni gelen arkadaslarim yaziciniz konusuyor. cuma gunu en gec oglene kadar boy kilo hedef kilo yazarsaniz tabloya sizi de katarim ve bizim kilolalirimizi da bi tabloya bakarak kolaycaaa ogrenebilirsiniz.
canim ben yazmistm ama bde böylemi yazmak gerek acaba boy 1.63 kilo 68 hedef 60 teşekkurlr:)

Menum gelsinn.
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
1 kucuk gevrek (lokmalik olanlardan)

Ara
Yesilcay

Aksam
Canim hicbir sey istemiyor kendime meyveli yogurt yaptim
Yarim muz
Yarim elma
5 cilek
Yarim havuc
2 hurma
5 kasik yogurt

Su: 1.5 litre

Menum gelsinn.
Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
1 kucuk gevrek (lokmalik olanlardan)

Ara
Yesilcay

Aksam
Canim hicbir sey istemiyor kendime meyveli yogurt yaptim
Yarim muz
Yarim elma
5 cilek
Yarim havuc
2 hurma
5 kasik yogurt

Su: 1.5 litre
bu ne ya hiç birşey yememişsin ki maşallah

tamam açıklıyorum gerçeği hazır olunnnnnnn:
dün canım çekti irmik helvası yaptım.
Dün akşam bir tabak yedim.
bu sabah kahvaltı olarak bir tabak yedim.
hadi bunu geçtikkkk.
biraz önce çay yaptım iki tabak da helva yedim biri beni durdursun bana bişeyler oldu kriz geldiii imdat

Oov gercekten kriz gelmis sana
Baska seylerle ilgilen bence. Hava guzelse esinle disari falan cik bi hava al. Aklindan helva ciksin. Baska da ne yapilir bilmiyorum. Boyle istah krizleriyle "tıklama yontemi" diye bir yontemle bas edenler var. Google'da var midir bilmiyorum ama arastir istersen. Paul McKenna'nın sizi zayiflatabilirim kitabinda geciyor. Deneyebilirsin.

işte ben o dediğin aşamadayımmm yanmışımmm bak neler yedim..
Bir dahakine ölçüleri azaltarak filan yap bari de bir tabak yemeyle bitsin. Evde durdukca yiyesi gelir insanin. Veya komsularinla aran iyiyse dagitabilirsin de.

ya sorma bem de kalktım akşam akşam oğluyla kurabiye yaptım. güya oğlumu oyalicamitiraf edemiyorum ya kendime canım çekti diye ... oturdum 3-4 tane yedim .... hadi gelsin itiraflarr :) Tutamıyorum şu ağzımi yaa. hele akşam olunca bantlasam mi ne ... :)

tamam bakıyorum şimdi tıklama yöntemi neymiş öğreneyim sağolasın

Bir dahakine ölçüleri azaltarak filan yap bari de bir tabak yemeyle bitsin. Evde durdukca yiyesi gelir insanin. Veya komsularinla aran iyiyse dagitabilirsin de.
ya misafire yaptım aslında gelmediler. kocam da yok bu hafta. helva ile başbaşa kaldım senin anlayacağın. çok fena oldu. yarın kesinlikle tartılmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…