hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Yerleşmiş kilolar çok zor gidiyor canım ben benimde iki hafta oldu 58.5 a bi indim bi çıktım daha yeni tam 58 oldum. Ben şu diyeti yapayım işe yararsa sen de bi beş günlük dişini sıkarsın olmaz mı
Aslinda canim biri bana esime ve kizima ayri ayri yemeklerini hazirlasa ben bi salatalikla zaman geciririm de nerde o gunler. kizima hergun karbonhidrat+protein yemegi hazirladigim icin bizde ondan yiyoruz. useniyorum herkese ayri bisi yapmaya... ama yapmam lazimmmm cok az kaldi.

woww değişikmiş hakkaten dene bakalım bekliyoruz sonucunu merakla

Hava değişikliği ödem yapar canım vücudun onu atmıştır ne güzel işte aslında hiç kilo almamışsın
İnşallah öyledir cnm buarada sanırım bahsettiğin diyet 5 günde 5 kilo diyeti bende biara yapmıştım zorlandım ama 2 kilo verebilmiştim sadece.sana kolay gelsin
hosgeldin canim ne guzel iste az vaktimiz kalmisken moral olsun sana
hoşbuldum tubam ben iddiayı kaybettim kabullendim artık napalım şimdi ne giderse kardır diye bakıyorum

günaydın.Çok üzgün ve mutsuz başladım güne.sabah 70.4 olmuşum.haftasonu misafir falan derken yedim ama abartmadım diyordum tartı sabah tokat gibi geldi.halbuki cuma günü 68 i görünce gidip pantalon almıştım.bugün o pantolonu bile giymeye cesaret edemedim ya olmazsa diye ( normal cetvelime göre cuma günü hedefim 66 idi ama 4.5 kilo vermem imkansız gibi.
güne - ile başlayan arkadaşları tebrik ediyorum.

bence 2 günde o kadar almış olamazsın arkadaşım su ödem falan var. görürsün bak bir iki güne değişir kilon. üzülme sen.

Hehe yapanlara bakarken gördüm ki seni de:) ben de iki kilo versem yeter canım zaten

Beş güncük yapıverirsin kuzum

Bugün de orucum bol su içsem iyi olurdu belki.sağol arkadaşım mesajın biraz moralimi düzeltti.

Bugün de orucum bol su içsem iyi olurdu belki.sağol arkadaşım mesajın biraz moralimi düzeltti.
Allah mubarek eylesin canim. Sahur yaptin mi gece? Yaptiysan ondan da fazla cikmissindir. Odem icin de liptonun 10 bitkili bir cayi var onu tavsiye ederim. Ne zaman icsem ustune zink diye tuvalete gitme ihtiyaci hissediyorum. 4 5 kez hem de

kızlar merhaba... ben de dün tartıldım bugüne göre 500g az görmüştüm..
anlamadığım hafta sonu yürüyüş yaptım.. dikkatli beslendim kaçamak yapmadım..
çok çok canım sıkıldı

arkadaşlar hergün tartılmanın dezavantajı bu işte.bir gün eksiksek ertesi gün fazla çıkabiliyoruz moralinizi bozmayın
Katiliyorum
Bazi uzmanlar hic tartilmamayi ayna karsisindaki goruntuden veya kiyafetlere sigip sigamama uzerinden gitmeyi oneriyor. Hic duramiyorsaniz iki haftada bir diyen de var ama ben tutamiyorum kendimi. Catlarim o kadar bekleyemem

Katiliyorum
Bazi uzmanlar hic tartilmamayi ayna karsisindaki goruntuden veya kiyafetlere sigip sigamama uzerinden gitmeyi oneriyor. Hic duramiyorsaniz iki haftada bir diyen de var ama ben tutamiyorum kendimi. Catlarim o kadar bekleyemem
Aynen valla hergünü gec gün içinde yatmadan sürekli tartılıyorum cok sağlıklı değil ama napim

Aynen valla hergünü gec gün içinde yatmadan sürekli tartılıyorum cok sağlıklı değil ama napim

Ben de ben de.
Kahvaltidan sonra bakim kac gramlik yemisim, su ictikten sonra bakim bir bardak su ne kadar etkilemis, karnim acikir gibi olunca bakim ne kadar sindirmisim diye bakiyordum bi ara
Allahtan o kismi atlattim artik

Merhaba kızlar,

Öncelikle haftaya - ile başlayanları tebrik ederim

Ben de bugün 59.9 çıktım. Cumaya göre - 100 gr ama ucundan da olsa 50'leri gördüğüm için mutluyum

Bugün fotoğraflı paylaşım yapamadım, yarın yaparım.

Benim de karın ağrılarım başladı regl olucam yakında, yoksa haftasonu çok dikkatliydim bu kadar az kilo vermeyi beklemiyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…