Aslinda canim biri bana esime ve kizima ayri ayri yemeklerini hazirlasa ben bi salatalikla zaman geciririm deYerleşmiş kilolar çok zor gidiyor canım ben benimde iki hafta oldu 58.5 a bi indim bi çıktım daha yeni tam 58 oldum. Ben şu diyeti yapayım işe yararsa sen de bi beş günlük dişini sıkarsın olmaz mı
hosgeldin canim ne guzel iste az vaktimiz kalmisken moral olsun sanagünaydın kızlar sabah 67.2 kiloyum 68.5 tim halbuki önceki gün nasıl bu kadar fazla gitti 1 günde anlamadım buarada reglim başladı az verebilirim bu hafta
woww değişikmiş hakkaten dene bakalım bekliyoruz sonucunu meraklaCanım biraz zor bi diyet 2. Günündeyim daha 5 te 5 diye geçiyor ama iki kilo versem yeter bana :) beş gün sürüyor ilk gün sadece patates ikinci gün sebze üçüncü gün et ürünleri dördüncü gün meyve sonra gün de yumurta yağ tuz yok. Verecek çok az kilom kaldı bu şekilde kurtulup sonra kafam rahat koruma evresine geçmek istiyorum
İnşallah öyledir cnm buarada sanırım bahsettiğin diyet 5 günde 5 kilo diyeti bende biara yapmıştım zorlandım ama 2 kilo verebilmiştim sadece.sana kolay gelsinHava değişikliği ödem yapar canım vücudun onu atmıştır ne güzel işte aslında hiç kilo almamışsın
hoşbuldum tubam ben iddiayı kaybettim kabullendim artık napalım şimdi ne giderse kardır diye bakıyorumhosgeldin canim ne guzel iste az vaktimiz kalmisken moral olsun sana
bence 2 günde o kadar almış olamazsın arkadaşım su ödem falan var. görürsün bak bir iki güne değişir kilon. üzülme sen.günaydın.Çok üzgün ve mutsuz başladım güne.sabah 70.4 olmuşum.haftasonu misafir falan derken yedim ama abartmadım diyordum tartı sabah tokat gibi geldi.halbuki cuma günü 68 i görünce gidip pantalon almıştım.bugün o pantolonu bile giymeye cesaret edemedim ya olmazsa diye( normal cetvelime göre cuma günü hedefim 66 idi ama 4.5 kilo vermem imkansız gibi.
güne - ile başlayan arkadaşları tebrik ediyorum.
Hehe yapanlara bakarken gördüm ki seni de:) ben de iki kilo versem yeter canım zatenİnşallah öyledir cnm buarada sanırım bahsettiğin diyet 5 günde 5 kilo diyeti bende biara yapmıştım zorlandım ama 2 kilo verebilmiştim sadece.sana kolay gelsin
hoşbuldum tubam ben iddiayı kaybettim kabullendim artık napalım şimdi ne giderse kardır diye bakıyorum
inşallah ya.ödem için ne yapsam ki?bence 2 günde o kadar almış olamazsın arkadaşım su ödem falan var. görürsün bak bir iki güne değişir kilon. üzülme sen.
inşallah ya.ödem için ne yapsam ki?[/QUOTE
Beş güncük yapıverirsin kuzumAslinda canim biri bana esime ve kizima ayri ayri yemeklerini hazirlasa ben bi salatalikla zaman geciririm denerde o gunler. kizima hergun karbonhidrat+protein yemegi hazirladigim icin bizde ondan yiyoruz. useniyorum herkese ayri bisi yapmaya... ama yapmam lazimmmm cok az kaldi.
Allah mubarek eylesin canim. Sahur yaptin mi gece? Yaptiysan ondan da fazla cikmissindir. Odem icin de liptonun 10 bitkili bir cayi var onu tavsiye ederim. Ne zaman icsem ustune zink diye tuvalete gitme ihtiyaci hissediyorum. 4 5 kez hem deBugün de orucum bol su içsem iyi olurdu belki.sağol arkadaşım mesajın biraz moralimi düzeltti.
Katiliyorumarkadaşlar hergün tartılmanın dezavantajı bu işte.bir gün eksiksek ertesi gün fazla çıkabiliyoruz moralinizi bozmayın
Aynen valla hergünü gec gün içinde yatmadan sürekli tartılıyorum cok sağlıklı değil ama napimKatiliyorum
Bazi uzmanlar hic tartilmamayi ayna karsisindaki goruntuden veya kiyafetlere sigip sigamama uzerinden gitmeyi oneriyor. Hic duramiyorsaniz iki haftada bir diyen de var ama ben tutamiyorum kendimi. Catlarim o kadar bekleyemem
alışkanlık haline geliyor hergün tartılmakAynen valla hergünü gec gün içinde yatmadan sürekli tartılıyorum cok sağlıklı değil ama napim
Aynen valla hergünü gec gün içinde yatmadan sürekli tartılıyorum cok sağlıklı değil ama napim
Ben de ben de.
Kahvaltidan sonra bakim kac gramlik yemisim, su ictikten sonra bakim bir bardak su ne kadar etkilemis, karnim acikir gibi olunca bakim ne kadar sindirmisim diye bakiyordum bi ara
Allahtan o kismi atlattim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?