hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Selam canım öncelikle hoşgeldin

Ben de sigara kullanıyorum ve günde 2 pakete yakın içiyorum maalesef Ben de senin gibi sigarayı iştah giderici olarak görüyorum, acıktıkça içiyorum! Ama ben de sigarayı bırakmak istiyorum ve diyet yaparken bırakmak istiyorum çünkü istediğim kiloya ulaştıktan sonra sigarayı bırakıp tekrar kilo almak istemiyorum. Sen sigarayı bırakırken nasıl bir yöntem uyguladın? ben yakın bir zamanda ilaçla bırakmıştım ama ilaç bitince tekrar başladım. Şimdi de sigarayı bırakmak için bir kitap okumaya başladım umarım 1-2 hafta içinde bırakıcam

Aynen valla hergünü gec gün içinde yatmadan sürekli tartılıyorum cok sağlıklı değil ama napim
hıh işte aynı ben . bende öyle burak hergün u gün içinde bile 7 . 8 kez tartiliyorum. ama moralini bozmuyorum tabi hiç . biliyorum ki en doğru kilom sabahki kilom. ben de duramiyorum napim :)

hıh işte aynı ben . bende öyle burak hergün u gün içinde bile 7 . 8 kez tartiliyorum. ama moralini bozmuyorum tabi hiç . biliyorum ki en doğru kilom sabahki kilom. ben de duramiyorum napim :)

Biri beni mi anlatiyor ne:)) okadar olmasada 3 u buluyor. Ama enur dedgn gbi sabahkini dikkate aliyorum.

Merhaba kızlar bu yarışta bende varım:)) boyum 1.63 kilom 68 hedefim 60. Umarim hep birlikte hedeflerimize ulaşiriz.

meraba canim bu diyeti bende yapmistim. Gerçekten zor bir diyet. Ama yapablrsen guzel kilo verdiriyor. Ama ne kadar saglikli bilemiyorum tabi. Kolay gelsin

yeni gelen arkadaşlarım hepiniz aramıza hoşgeldiniz .... hepimize hızlıca kilolarimizi vermemizi diliyorum . hadi bakalım tam gaz diyete devam

Merhaba kızlar bu yarışta bende varım:)) boyum 1.63 kilom 68 hedefim 60. Umarim hep birlikte hedeflerimize ulaşiriz.
Hosgeldin canim. Ben de yakinim sana

Bu arada ben de hemen hemen yeni sayildigim icin kim yeni kim degil bilmiyorum. Yeni gelen herkes hosgeldi

ben de sigarayı bırakmak istiyorum ne iyi yapmışsın tebrik ederim. ben de gün de yarım paket içiyorum ama kocam içmiyor zaten. En çokta ondan istiyorum bırakmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…