selaam aranıza yeni katılıyorum.. 10 gün önce sigarayı bıraktım zaten kiloluyken 2 kilo daha alınca halimden korkar oldum acil zayıflamam lazım ben sigarayı iştah kesici gibi görürdüm şimdi bi boşluk çok fena..aranızda sigarayı bırakıp kilosunu sabit tutabilen varmı ya da veren :)) ikisini de başarmam lazım birini bırakırsam sanki özgüvenim bitecekmiş gibi geliyor.. desteğiniz çok değerli..umarım hepimiz bu yaza istediğimiz gibi gireriz :)
Aynen valla hergünü gec gün içinde yatmadan sürekli tartılıyorum cok sağlıklı değil ama napim
dunyadan haberim yok birlikte tutardikBugün de orucum bol su içsem iyi olurdu belki.sağol arkadaşım mesajın biraz moralimi düzeltti.
hıh işte aynı ben . bende öyle burak hergün u gün içinde bile 7 . 8 kez tartiliyorum. ama moralini bozmuyorum tabi hiç . biliyorum ki en doğru kilom sabahki kilom.Aynen valla hergünü gec gün içinde yatmadan sürekli tartılıyorum cok sağlıklı değil ama napim
hıh işte aynı ben . bende öyle burak hergün u gün içinde bile 7 . 8 kez tartiliyorum. ama moralini bozmuyorum tabi hiç . biliyorum ki en doğru kilom sabahki kilom.ben de duramiyorum napim :)
merhaba cnm hoşgeldin kilon bana yakınmışş takipteyim seniMerhaba kızlar bu yarışta bende varım:)) boyum 1.63 kilom 68 hedefim 60. Umarim hep birlikte hedeflerimize ulaşiriz.
canım bu gün üç aylrın başlangıcı keşke yazsaymısım önceden.dunyadan haberim yok birlikte tutardik
Canım biraz zor bi diyet 2. Günündeyim daha 5 te 5 diye geçiyor ama iki kilo versem yeter bana :) beş gün sürüyor ilk gün sadece patates ikinci gün sebze üçüncü gün et ürünleri dördüncü gün meyve sonra gün de yumurta yağ tuz yok. Verecek çok az kilom kaldı bu şekilde kurtulup sonra kafam rahat koruma evresine geçmek istiyorum
Hoşbulduk canim bende seni takipteyim o zaman madem yakinizmerhaba cnm hoşgeldin kilon bana yakınmışş takipteyim seni
yeni gelen arkadaşlarım hepiniz aramıza hoşgeldiniz .... hepimize hızlıca kilolarimizi vermemizi diliyorum . hadi bakalım tam gaz diyete devam
Hosgeldin canim. Ben de yakinim sanaMerhaba kızlar bu yarışta bende varım:)) boyum 1.63 kilom 68 hedefim 60. Umarim hep birlikte hedeflerimize ulaşiriz.
Hosgeldin canim. Ben de yakinim sana
Bu arada ben de hemen hemen yeni sayildigim icin kim yeni kim degil bilmiyorum. Yeni gelen herkes hosgeldi
lamekan kaç kilosun şimdi ben de seni takip edeceğimde ondan soruyorummerhaba cnm hoşgeldin kilon bana yakınmışş takipteyim seni
Lamekan 67,70 oldum heheyyymerhaba cnm hoşgeldin kilon bana yakınmışş takipteyim seni
ben de sigarayı bırakmak istiyorum ne iyi yapmışsın tebrik ederim. ben de gün de yarım paket içiyorum ama kocam içmiyor zaten. En çokta ondan istiyorum bırakmak.selaam aranıza yeni katılıyorum.. 10 gün önce sigarayı bıraktım zaten kiloluyken 2 kilo daha alınca halimden korkar oldum acil zayıflamam lazım ben sigarayı iştah kesici gibi görürdüm şimdi bi boşluk çok fena..aranızda sigarayı bırakıp kilosunu sabit tutabilen varmı ya da veren :)) ikisini de başarmam lazım birini bırakırsam sanki özgüvenim bitecekmiş gibi geliyor.. desteğiniz çok değerli..umarım hepimiz bu yaza istediğimiz gibi gireriz :)
ay ne güzel süpersin valla ben de bu hafta ineceğim 6lı rakamlara inşallah.Lamekan 67,70 oldum heheyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?