hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

arkadaşlarım ben günlük menümü paylaşayım:
Sabah(6.45):1 dlm tam buğday ekmeği
1 bardak çay
1/4 kk.peynir
Ara(08.30):şekersiz sade nescafe
öğle(12.00):1 dlm.tb ekmeği
1 salatalık
1 biber
Akşam(15.00)biraz erken oldu ama eşim yemeğe götürdü)
1,5 alabalık
bol salata,yoğurt
az ekmek(bazlama)
Ara(19.00):Şekersiz sade nescafe
Olmasa iyiydi ama 4 çatal browni
İnşallah günü kapattım...
Sabaha 69 u görmek umuduyla inşallah.

Bugün diyet günlüğüme göz attım 22 Şubatta 75.7 kiloyla başladım.27 Şubatta 73.4 kilo olmuşum.Biz ilk hafta eşimle yine bu siteden birinin diyetiydi haşlama tavuk+salata aralarda ayran içiliyordu.Bunları sabah -öğle-akşam yiyorsun.bu dyeti yapmıştık.ben pis boğazlığımdan ve iradesizliğimden sadece 5 gün yapmıştım.Hatta o beş günde yaptığım kaçamaklarda o kadar çokmuş ki...ona rağmen 2 kilo vermişim.Hiç halsiz kalmıyor insan çünkü doyana kadar yiyorsun. Ben sabah tekrar bu diyete başlamaya karar verdim.Bakalım cumaya 68 i görecekmiyim.

Ben geldim kizlar.
Sabah 64.8i gordum.
66.0 di bir onceki gun.
Kahvalti falan yapmadim canim hicbir sey yemek istemiyor. Aclik hissetmiyorum. Kotu bir gun geciriyorum bugun.
Aksam halama gittik. Orada da birkac sey yedim.
Aksam
1 kase mercimek corbasi
1 kasik etli patlican guveci

Su 1.5 litre
Yesilcay henuz yok.

Günaydın
Bu sabahki kilom 69.9 ...-200 g. düne göre.Normalde daha fazla bekliyordum ama ne oluyor anlamıyorum.Ama olsun tekrar 6 lı rakamlara geçtiğim için mutluyum.

Günaydın
Bu sabahki kilom 69.9 ...-200 g. düne göre.Normalde daha fazla bekliyordum ama ne oluyor anlamıyorum.Ama olsun tekrar 6 lı rakamlara geçtiğim için mutluyum.
günaydın cnm 6lı rakamlara geçmişsin zaten ha gayret
günaydın kızlar 67,70 aynı
cnm niye senin kaç gündür kilon aynı artış yok eksilme de yok 1 günlük pirinç lapası yapsana
günaydın ben de -300 bugün. 70.2 yim hadi bakalım az kaldı 6 lı rakkamlara...
mavimli eferin kız az kaldı 6 lı rakamlara cumaya kadar 69.7 olmanı bekliyorum ona göre

Maşallah canim kilon çok iyi 56da gòrursun inh bu azimleben 5li rakamlari gördugumu hiç hatirlamiyorum
Canım geçen haziranda 69.9 yani 70 kiloydum neredeyse azmedince kendini buna odaklayınca oluyor hiç merak etme sende görürsün yeter ki gerçekten iste

canım regl olacam bu hafta bu yüzden olabilir.

Dune gore +400
Ama sun birden cok az cikmistim. -1.2 cikti dun. O yuzden mutluyum su an bu sonuca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…