hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Merhaba kızlar,

Bu sabah kilom 59.5 çıktı düne göre -300

Ay bir türlü regl olamadım, mevsimden heralde. olsam da kurtulsam

kizlar hepinizi tebrik ederim bikmadan devam ediyorsunuz. ben sanki Bikar gibiyim hic degisiklik yok bende. sanirim yenildigimi kabul edip bu kiloda kalacagim

kizlar hepinizi tebrik ederim bikmadan devam ediyorsunuz. ben sanki Bikar gibiyim hic degisiklik yok bende. sanirim yenildigimi kabul edip bu kiloda kalacagim
Canim yenildigini kabul edip hedefine ulasmadan birakma bence. Bu sefer daha cok salarsin. Aman o kadar ugrastim olmadi bir ise yaramadi der verdiklerni yavas yavas almaya baslarsin. Hedefine ulasinca buraya kadar cok zor geldim. Bundan sonra kendimi birakmamam lazim der dikkat etmeye devam edersin emeklerin bosa gitmesin bence birakma. Ben kendi adima konusayim daha yolun cok basindayim. 3.5 kilo kadar verdim daha. Onun icin kolay gidiyor belki de. Hem yolum da daha uzun benim buralardayim yani 59a sonra da 55e dusene kadar. Yalniz degilsin yani

canim tam 1 aydir 400 gr verdim. eger umursamaz davransam tamam ama. hep dikkat ediyorum hergun 15 20 dk olsa da spor yapiyorum. yani anlamadim noluyor. bi yerde yanlis yapiyorum ama nerde

tubam sakın ha yenildim falan laflarını kabul etmiyorum bence bir dr a görün metabolizmanla ilgili bir sıkıntın vardır belki

canim tam 1 aydir 400 gr verdim. eger umursamaz davransam tamam ama. hep dikkat ediyorum hergun 15 20 dk olsa da spor yapiyorum. yani anlamadim noluyor. bi yerde yanlis yapiyorum ama nerde
Duraklama donemine girmissindir canim belki? Mevsimsel de olabilir? Bitki caylarini degistir mesela arada degisik caylar ic. Yesilcay sabit dursun yaninda mate ic veya mate iciyorsan baska bir sey ic. Onun disinda aksam yemek yerine benim gecen gun yaptigim meyveli yogurttan yapip yiyebilirsin mesela bir aksam. Ne bileyim gunluk rutininde cesitli seyleri degistirip gozlem yap bence birakmaktansa.

tubam sakın ha yenildim falan laflarını kabul etmiyorum bence bir dr a görün metabolizmanla ilgili bir sıkıntın vardır belki
canim sanirim diyetin basinda hata yaptim cok ac tuttum kendimi bu da metabolizmami yavaslatti. su anda 2 ay onceki yediklerimi yesem eminim hemen kilo alirim cunku kalori yakamiyorum belli ki. iyice sikildim yesem bi dert yemesem bi

ben cay kahve pek icmiyorum canim hatta son zamanlarda hic icmiyorum tek ictigim su. onlari tek icmek midemi bulandiriyo yaninda bisi yiyemedigim icin temelli biraktim.ama kayisi cayini bi deneyim diyorum

2 gundur eliptik bisikletle egzesiz yapiyorum artik o da ise yaramazsa bende umut yok demektir.

canim sanirim diyetin basinda hata yaptim cok ac tuttum kendimi bu da metabolizmami yavaslatti. su anda 2 ay onceki yediklerimi yesem eminim hemen kilo alirim cunku kalori yakamiyorum belli ki. iyice sikildim yesem bi dert yemesem bi

Aaaa olmaz ya ağırdan al benim gibi sıkıldıysan canım.
mavimlime katılıyorum biraz ara ver şu psikolojiden kurtul bence sen zaten fit bir hatunsun öyle ahım şahım kilon yok hedefinede az kaldı moral bozukluğuda kilo yapıyor biliyorsun

b
2 gundur eliptik bisikletle egzesiz yapiyorum artik o da ise yaramazsa bende umut yok demektir.
bak ben iddiamı bıraktım pes ettim ne diye zorlayalım kendmizi yavas yavas veriririz kuzum eliptiğin faydasını göreceksin ben ne zaman eliptik yapsam ertesi gün artı çıkıyorum ama ertesi gün etkisini görüyorsun hemen

ben cay kahve pek icmiyorum canim hatta son zamanlarda hic icmiyorum tek ictigim su. onlari tek icmek midemi bulandiriyo yaninda bisi yiyemedigim icin temelli biraktim.ama kayisi cayini bi deneyim diyorum
Kayisi cayini dene bence de. Eger mide rahatsizligin yoksa yogurt kürünü deneyebilirsin. Yesilcayi bir kupada demleyip soguyunca suyuna karistirip icebilirsin icine de limon biraz. Soguk cay gibi oluyormus. Diyetin baslarinda kendini cok ac birakmissin vucudun kitlik moduna girmis canim benim ondan veremiyorsun su an. Iddiayi fakan bir kenara birak metabolizmani eski haline getir. Kendini her ac hissettiginde ye, yavas yavas ve doyana kadar. Doyunca birak. Ben bunu uyguluyorum su an canim ne isterse acken yiyorum. Ac kalmiyorum tika basa da doymuyorum oyle aman ara ogunume daha cok zaman var acikirim simdi cok cok yiyip acikmamam lazim psikolojisine girmiyorum. Stres yapmiyorum bu yolla. Sadece gece cok gec vakit olmussa ve acikmissam yemiyorum. Sut falan iciyorum. Deneyebilirsin sen de. Sizi zayiflatabilirim diye bir kitapta okudum bunlari. Okudugum ilk zayiflama kitabi oldu kendisi. Baskasina da gerek gormedim su anlik umarim boyle devam eder. Iki haftadan sonra duzene oturuyor.

aksam 6 da eve gidiyorum o saatten sonra da bi aksam yemegi yiyorum baska da ara ogun yapmiyorum. yani hic ara ogunum yok aslinda 3 ogun beslenebiliyorum. bastan bi program yapmam lazim sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…