- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 248
- 41
Öperim senicok sagolun arkadaslarim. bir bir yapcam soylediklerinizi .yol arkadasligi budur iste
kız nerelerdesin sen bakim hoşgeldin tekrar masallah 3 kilo vermişsin daha sık ugraselam sevgili arkadaşlarım bayadır size eşlik edemiyorum bu süre zarfında 3.5 kilo verdim çok şükür.79.5 kiloyum artık
sizinle başladığımdan 87 kiloydum sağlık problemlerim ve taşınma telaşından pek giremesemde kalbim sizlerle
hepinizi öpüyorum
Evet yapsan iyi olur aslinda. Hani kilo vereyim de bitsin gitsin biktim bu beslenme seklinden dedigin bir program degil de hayatina uyum saglayan sıkılmayacagin bikmayacagin bitse de kurtulsam demeyecegin hayat boyu uygulayabilecegin bir sey yapsan cok super olur. "Diyet" adi altinda yapilanlar bir sure sonra bikkinlik veriyor hayati boyunca ayni diyeti uygulayan gormedim ben mesela hic. Uygulamak da istemezdim.aksam 6 da eve gidiyorum o saatten sonra da bi aksam yemegi yiyorum baska da ara ogun yapmiyorum. yani hic ara ogunum yok aslinda 3 ogun beslenebiliyorum. bastan bi program yapmam lazim sanirim.
Birakma canim benim. Buradayiz biz hep.cok sagolun arkadaslarim. bir bir yapcam soylediklerinizi .yol arkadasligi budur iste
HAKLISIN CANIM O DEDIGINDEN BI BULSAM HIC BIRAKMAYACAGIM INSALLAH.. BENZINIM TUKENMISTI ONU DOLDURDUM SAYENIZDE CUMAYA UMUTLUYUM HADI HAYIRLISI YOLA DEVAM..(BU KADAR DA CABUK GAZA GELIRIM )Evet yapsan iyi olur aslinda. Hani kilo vereyim de bitsin gitsin biktim bu beslenme seklinden dedigin bir program degil de hayatina uyum saglayan sıkılmayacagin bikmayacagin bitse de kurtulsam demeyecegin hayat boyu uygulayabilecegin bir sey yapsan cok super olur. "Diyet" adi altinda yapilanlar bir sure sonra bikkinlik veriyor hayati boyunca ayni diyeti uygulayan gormedim ben mesela hic. Uygulamak da istemezdim.
Birakma canim benim. Buradayiz biz hep.
Deneye deneye sana en uygun olani bulabilirsin.
Ay reklam amacli uyelik gibi herkese ayni seyi yaziyorum ama dedigim kitabi ve yontemi tavsiye ederim.HAKLISIN CANIM O DEDIGINDEN BI BULSAM HIC BIRAKMAYACAGIM INSALLAH.. BENZINIM TUKENMISTI ONU DOLDURDUM SAYENIZDE CUMAYA UMUTLUYUM HADI HAYIRLISI YOLA DEVAM..(BU KADAR DA CABUK GAZA GELIRIM )
Cok erken degil mi canim ya bitirmek icinmerhabalar...
Bu günde an itibariyle yeme içmeyi bitirdim inşallah bir kaza olmazsa.Bugün yediklerim şöyle.
Sabah(06.30):1 yumutra+2 lokma ekmek
1 bardak çay
Ara(8.30):1 kupa sade nescafe(1 tatlandırıcıyla)
Öğle(12.00):Koca kase yeşillik salata
Akşam(15.00):1 dlm tb ekmeği
1 porsiyon mantar
bol salata
3 ısırık browni
Sade nescafe
inşallah sabah bol - görürüz hepimiz.
Artık yatana kadar su ve bitki çayı içmeyi düşünüyorum inşallahhhh
sanirim iddia isi de beni strese soktu. 31 mayisa kadar 60 olmam lazim ya. yoksa sana takilir hayatimi yasarim
Kız napıyosun daha çok erken akşam yemeği için. kaçta yatacan?merhabalar...
Bu günde an itibariyle yeme içmeyi bitirdim inşallah bir kaza olmazsa.Bugün yediklerim şöyle.
Sabah(06.30):1 yumutra+2 lokma ekmek
1 bardak çay
Ara(8.30):1 kupa sade nescafe(1 tatlandırıcıyla)
Öğle(12.00):Koca kase yeşillik salata
Akşam(15.00):1 dlm tb ekmeği
1 porsiyon mantar
bol salata
3 ısırık browni
Sade nescafe
inşallah sabah bol - görürüz hepimiz.
Artık yatana kadar su ve bitki çayı içmeyi düşünüyorum inşallahhhh
insallah canim agzindan bal damliyorrr.ay hepiniz cok tatlisinizzztuuba0607 canım şimdi gördüm yazdıklarını bildirim gelmedi hiç neyse.şöyle bi silkelen bakıyım ben yapacağım de farklı yollar dene ama vazgeçme arkadaşım iddiayı boşver kendin için ver. Düşünce gücünü kullan biraz ne yersem yiyim kilo almıyorum zayıflıyorum de ben bunun etkisine de inanıyorum zaten eliptikle vücudun çok güzel sıkılaşacak 60 ada düşünce bu iş tamamdır canımın içi
canim senle benden tik yok neden acaba herkes mutlu mesut az az da olsa veriyooookızlar cuma gününe kadar veririm inşallah bu hafta zor olsada
Sen de öylesin canımminsallah canim agzindan bal damliyorrr.ay hepiniz cok tatlisinizzz
aşkolsun geçen hafta verdim hakkımı yeme şimdi rengim kırmızı değildicanim senle benden tik yok neden acaba herkes mutlu mesut az az da olsa veriyoooo
CANIM BEN DE KIRMIZI DEGILDIM VERIYORUM DA GRAM GRAM ONU DEMEK ISTEDIMMMaşkolsun geçen hafta verdim hakkımı yeme şimdi rengim kırmızı değildi
o bendim malesefaşkolsun geçen hafta verdim hakkımı yeme şimdi rengim kırmızı değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?