hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

selam sevgili arkadaşlarım bayadır size eşlik edemiyorum bu süre zarfında 3.5 kilo verdim çok şükür.79.5 kiloyum artık
sizinle başladığımdan 87 kiloydum sağlık problemlerim ve taşınma telaşından pek giremesemde kalbim sizlerle
hepinizi öpüyorum

kız nerelerdesin sen bakim hoşgeldin tekrar masallah 3 kilo vermişsin daha sık ugra

aksam 6 da eve gidiyorum o saatten sonra da bi aksam yemegi yiyorum baska da ara ogun yapmiyorum. yani hic ara ogunum yok aslinda 3 ogun beslenebiliyorum. bastan bi program yapmam lazim sanirim.
Evet yapsan iyi olur aslinda. Hani kilo vereyim de bitsin gitsin biktim bu beslenme seklinden dedigin bir program degil de hayatina uyum saglayan sıkılmayacagin bikmayacagin bitse de kurtulsam demeyecegin hayat boyu uygulayabilecegin bir sey yapsan cok super olur. "Diyet" adi altinda yapilanlar bir sure sonra bikkinlik veriyor hayati boyunca ayni diyeti uygulayan gormedim ben mesela hic. Uygulamak da istemezdim.

cok sagolun arkadaslarim. bir bir yapcam soylediklerinizi .yol arkadasligi budur iste
Birakma canim benim. Buradayiz biz hep.
Deneye deneye sana en uygun olani bulabilirsin.

HAKLISIN CANIM O DEDIGINDEN BI BULSAM HIC BIRAKMAYACAGIM INSALLAH.. BENZINIM TUKENMISTI ONU DOLDURDUM SAYENIZDE CUMAYA UMUTLUYUM HADI HAYIRLISI YOLA DEVAM..(BU KADAR DA CABUK GAZA GELIRIM )

merhabalar...
Bu günde an itibariyle yeme içmeyi bitirdim inşallah bir kaza olmazsa.Bugün yediklerim şöyle.
Sabah(06.30):1 yumutra+2 lokma ekmek
1 bardak çay
Ara(8.30):1 kupa sade nescafe(1 tatlandırıcıyla)
Öğle(12.00):Koca kase yeşillik salata
Akşam(15.00):1 dlm tb ekmeği
1 porsiyon mantar
bol salata
3 ısırık browni
Sade nescafe
inşallah sabah bol - görürüz hepimiz.
Artık yatana kadar su ve bitki çayı içmeyi düşünüyorum inşallahhhh

tuuba0607 canım şimdi gördüm yazdıklarını bildirim gelmedi hiç neyse.şöyle bi silkelen bakıyım ben yapacağım de farklı yollar dene ama vazgeçme arkadaşım iddiayı boşver kendin için ver. Düşünce gücünü kullan biraz ne yersem yiyim kilo almıyorum zayıflıyorum de ben bunun etkisine de inanıyorum zaten eliptikle vücudun çok güzel sıkılaşacak 60 ada düşünce bu iş tamamdır canımın içi

HAKLISIN CANIM O DEDIGINDEN BI BULSAM HIC BIRAKMAYACAGIM INSALLAH.. BENZINIM TUKENMISTI ONU DOLDURDUM SAYENIZDE CUMAYA UMUTLUYUM HADI HAYIRLISI YOLA DEVAM..(BU KADAR DA CABUK GAZA GELIRIM )
Ay reklam amacli uyelik gibi herkese ayni seyi yaziyorum ama dedigim kitabi ve yontemi tavsiye ederim. (Sizi zayiflatabilirim- paul mckenna)
Boyle konularda cabuk gaza gelmek iyidir

Cok erken degil mi canim ya bitirmek icin
Ben olsam mide kazintisindan geberirdim heralde aksama kadar

Kız napıyosun daha çok erken akşam yemeği için. kaçta yatacan?

insallah canim agzindan bal damliyorrr.ay hepiniz cok tatlisinizzz

Eveeet benim de yeme isim bitti.

Sabah
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik

Ara
2 kucuk kup gofret

Aksam
1 icli kofte
2 servis kasigi patatesli (az) havuclu bezelye yemegi
Yogurt

Su 1.5 2 olur sanirim.
Yesilcay da az sonra

benim menüm bugün tuhaf oldu:
sabah az sütlü şekersiz filtre kahve
öğlen 2 parça pirzola tavuk yeşil salata ayran
ara öğün bir dilim çilekli pasta şekersiz çay
akşam iki tane çilekli yoğurt sade soda

bugün çok çileksedim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…