- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
Bi de bendimmo bendim malesef
benim menüm bugün tuhaf oldu:
sabah az sütlü şekersiz filtre kahve
öğlen 2 parça pirzola tavuk yeşil salata ayran
ara öğün bir dilim çilekli pasta şekersiz çay
akşam iki tane çilekli yoğurt sade soda
bugün çok çileksedim de
sağol canım. bakalım bu hafta napacaz...Bi de bendimm
Afiyet olsun
Kız napıyosun daha çok erken akşam yemeği için. kaçta yatacan?
valla fena korktumDıkkat dikkat gözüm üzerinizde kırmızılanmayalım.
canım dışarı çıkacaktm erken yedim bugün.normalde 17.30-18.00 gibi yerim normalde.11 gibide yatarım herhalde.
insallh kirmizilanmayiz .. gectigimiz hafta kirmiziydimm ben . çok çalıştım çok gayret ettim ama bakalım allanip pullancak miyimDıkkat dikkat gözüm üzerinizde kırmızılanmayalım.
ben kullanıyorum canım memnunum.wc konusunda gayet iyi geldi bana.Bu arada bu aksam kayısı çayını ilk kez deniyorum.bakalım sabaha ne olck. haydi kizlarrrr kim tutar biziiiii ......
Her yapılan şeyde bildiği bir şey mi var diye düşünür olduk hepimizanladım. hani varsa bizim bilmediğimiz yollar öğreneyim dedim de
günaydın kızlar 23 nisana karlı bir havayla uyandık pöffff
bu sabah tartım 67.8 gösteriyor dün 66.6 ydı bu kadar almış olamam herhalde 1 günde bugün dikkat edicem bakalım
67 sana sesleniyorum bi yürü git ya
ödem veya wc olabilir migünaydın kızlar 23 nisana karlı bir havayla uyandık pöffff
bu sabah tartım 67.8 gösteriyor dün 66.6 ydı bu kadar almış olamam herhalde 1 günde bugün dikkat edicem bakalım
Bi günde o kadar imkansız canım ödem falan olmuştur sıkma canınıgünaydın kızlar 23 nisana karlı bir havayla uyandık pöffff
harikagünaydın kızlar bu sabah -400 67,30 :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?