hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Umarım canım, dün baya az yedim ve yürüyüş de yaptım açıkçası artı çıkmayı beklemiyordum, üzülmedim desem yalan olur. Ama cumaya eksiye geçerim diye umut ediyorum
ben böyle durumlarda bir günlük şok yaparım mesela ayran detoksu yada pirinç lapası gibi

yap cnm etkisini göreceksindir ayyy acaba ben ne zaman 60 ın altınaa düşücem

Hep beraber istediğimiz kilolara ulaşacağız canım ya biraz sabırlı olmak gerekiyor sanırım. Ben 62 kilo ile başladım martta. Yaklaşık 2 ayda anca 2.5 kilo verdim onu da geri alıyorum kendimi durdurmam lazım

ozaman napıyoruz kendimize geliyoruz diyete tam gaz devam ediyoruz o elbiselerin tişörtlerin pantolonların içine girilecek o kadar

TAM 15 GUNDUR AKSATMADAN ELIPTIK YAPIYORUM SON 1 HAFTADIR YARIM SAAT OLMAK UZERE, OGLE ARALARI YURUYORUM.3 HAFTADIR 62 KILOYUM.BIRI DERDIME CARE BULSUN A DOSTLAR....BELKI OLCULERIM INCELIYO (KI BEN FARKETMIYORUM BARIZ BISI YOK) AMA KILO DA TIK YOK..

TAM 15 GUNDUR AKSATMADAN ELIPTIK YAPIYORUM SON 1 HAFTADIR YARIM SAAT OLMAK UZERE, OGLE ARALARI YURUYORUM.3 HAFTADIR 62 KILOYUM.BIRI DERDIME CARE BULSUN A DOSTLAR....BELKI OLCULERIM INCELIYO (KI BEN FARKETMIYORUM BARIZ BISI YOK) AMA KILO DA TIK YOK..
tubam kesinlikle doktora gitmen gerekiyor

tubam kesinlikle doktora gitmen gerekiyor
canim ben de dusunuyorum ama biliyorsun yurtdisindayim.burda oyle ha dedim mi istedigin klinige gidip gorunemiyorsun kan aldirmak icin bile aile doktoruna gidip ondan mektup alman lazim. esim hep seyahatte kizimla yalnizim onu birakacak kimse de yok.su sira isler yogun izinde alamiyorum.diyetisyen desen ben derdimi anlatana kadar 1 saat gecer anlayamiyorum beslenme desen gayet saglikli seyler yiyorum.su desen toplamda 1 senede ictigim suyu 2 ayda ictim o derece nerde yanlis var cozemedim.

kız tuuba senin işinde zor anacım haklıısın ne diyeyim ozaman vücudunu bi şaşırt be cnm gel sen beni dinle 1 günlük ayran aşını diyetini yap bak bakalım oynayacakmı kilon

kız tuuba senin işinde zor anacım haklıısın ne diyeyim ozaman vücudunu bi şaşırt be cnm gel sen beni dinle 1 günlük ayran aşını diyetini yap bak bakalım oynayacakmı kilon
canim haftaici korkuyorum o diyeti yapmaya haftasonu da su sira surekli bisiler yapiyoruz.en kisa zamanda denemek istiyorum. simdi yuruyusten geldim 34 dakika ama baya hizliydi.10 saat sonra da eliptik artik bu metabolizma da calismazsa napim yani. o degil de gitti iddialarimiz

gitti valla iddia falan kalmadı ortada 18 mayıstaydı benimki ozamana kadar 62 olmam imkansız

Tuuba bigunluk menunu paylasirmisin. Belki fikir verebiliriz. Bende dr a gitmenin iyi olacagini dusunuyorum tahlil vs. Şartları iyi bilirim ama ilginc yani bukadar duraksama.. önceden nasildi yemen. Diyet öncesi sonrasi nelerde degisiklik yaptin yani

Ben diyetten önce canım hiç bir şeyi kesmiyordum yani aklına ne gelirse yerdim günde yaklaşık 2000 kaloriyi bulduğu olurdu. Spor da yapmazdım ama tabi çocuk iş güç pek oturmazdım da. Şu anda aksatmadan spor yapıyorum mesela bugün ki yediklerimi sayayım.
Sabah süt cornflakes
Öğle. 1 servis kaşığı patates oturtma 1 kase yoğurt 1 kutu meyveli yoğurt
Ara 2 adet yulaflı form bisküvi
Akşam kıymalı yumurta 1 dilim ekmek 1 küçük porsiyonlu krem peynir.
Yanlış bişi varsa söyleyin arkadaşlarım

bence gayet iyi niye veremiyorsun anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…