hergün kilo bildirimi yaparak yarışalım :)

Benim hedefim mayis sonu. 2kg kaldi cok şükür.. Ramazanda genelde verirdim bukez ne olur bilmem . ramazan sonrasi duzenimi devam ettirmek istiyorum. Kiloyu korumak asil mesele benim icin genelde cok duzensiz homili girtlak agzi bos durmayanlardanim. Öğün kavramını yakalamışken ins eskiye dönmem..

bu arada hedef kilolarinizin hedef tarihleri nedir hanimlar
- leri gormeye baslamissin canim cooook sevindim. Boyle devam eder insallah

Benim hedef tarihim yok aslinda su anlik. Ramazan ayindan korkuyorum.
Ramazani atlattiktan sonra kilo almamis olmayi umuyorum

Off kizlar simdi de bana bi rehavet coktu ya..

Spor yapasim yok. Buraya yazasim yok. Okuyup cikiyorum genelde. Hicbir sey yapasim yookk

BEN GELDİM KIZLAR 67,400 :)) GİTTİKÇE ARTIYORUM +300
kuzum evlimiydin ya evliysen hamilesindr belki
Ya biraz da baska seylerden bahsedelim ayol kilo kilo sistik iyicee
hadi başka şeyden bahsedelim tuubam benim göz altlarım çok fena oldu önce bir kuruluk kaşıntı kızarıklık şimdide leke gibi duruyor iz kalacak sanırım

kuzum evlimiydin ya evliysen hamilesindr belki

hadi başka şeyden bahsedelim tuubam benim göz altlarım çok fena oldu önce bir kuruluk kaşıntı kızarıklık şimdide leke gibi duruyor iz kalacak sanırım
krem kullaniyor musun canim. belki ise yarar. kiehl's avakadolu kremini cok ovuyorlar.
bana ne demeli benim sis canim hem de biraz genetik hic caresi yok...

Benim de dizlerim cok kotu su aralar. Kuruluktan kasiya kasiya bi hal oldum.
3 4 öğün kremleniyorum gece yatarken vazelin suruyorum yine de bana misin demiyor. Dizlerimin uzerine oturamiyorum resmen aciyor kuruluktan artik.
Krem tavsiyesi olan var mii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…