hey yuppiiiisukurler olsun 61.9 ...61 gordum ya -100 gram 100 gramdir yaniii
bidaha hiç gelmesinben de 69.5 kilodayım neyseki 70 geri gelmemiş kışkış 70 kışkış
- leri gormeye baslamissin canim cooook sevindim. Boyle devam eder insallahbu arada hedef kilolarinizin hedef tarihleri nedir hanimlar
olur öyle arada çık açık havaya müzik dinleyerek yürüyüş yap daha iyi hissedeceksindirOff kizlar simdi de bana bi rehavet coktu ya..
Spor yapasim yok. Buraya yazasim yok. Okuyup cikiyorum genelde. Hicbir sey yapasim yookk
Merhaba kızlar,
Bugün 59.5 çıktım düne göre -100 gr.
Oyle yapayim bakalim en yakin zamandaolur öyle arada çık açık havaya müzik dinleyerek yürüyüş yap daha iyi hissedeceksindir
kuzum evlimiydin ya evliysen hamilesindr belkiBEN GELDİM KIZLAR 67,400 :)) GİTTİKÇE ARTIYORUM +300
hadi başka şeyden bahsedelim tuubam benim göz altlarım çok fena oldu önce bir kuruluk kaşıntı kızarıklık şimdide leke gibi duruyor iz kalacak sanırımYa biraz da baska seylerden bahsedelim ayol kilo kilo sistik iyicee
krem kullaniyor musun canim. belki ise yarar. kiehl's avakadolu kremini cok ovuyorlar.kuzum evlimiydin ya evliysen hamilesindr belki
hadi başka şeyden bahsedelim tuubam benim göz altlarım çok fena oldu önce bir kuruluk kaşıntı kızarıklık şimdide leke gibi duruyor iz kalacak sanırım
tuubam şimdi ilçedeki doktora bi gidecem bakalım ne diyecekkrem kullaniyor musun canim. belki ise yarar. kiehl's avakadolu kremini cok ovuyorlar.
bana ne demeli benim sis canim hem de biraz genetik hic caresi yok...
en iyisini yaparsin bakalim tavsiyeleri ne olacaktuubam şimdi ilçedeki doktora bi gidecem bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?